Wednesday, February 1, 2012

bangun pagi gosok gigi

Posted by asmiza at 12:29 AM
assalamualaikum :)



today i would like to talk about ALARM 
ohh, dah macam nak syarahan mase sekolah dulu pulak -,-
i bukan nak cite pasal mcm mane alarm tu berfungsi ye kakak kakak abang abang 
 yang i nak cite skang ni pasal macam mane care i untuk bgun pagi menggunakan alarm :D  

i tak tau berape ramai yg buat mcm i ni 
cenggini ceritanyee, before melelapkan mata i akan adjust alarm mengikut time i tidur
klau i bajet nak tidur pkul 12 tetibe telambat 15 min then i akn adjust alarm lambat jugak :D
mase tidur i sangat berharga okayy. kalau i rase taknak diganggu i akan silentkan phone
 and tidur dengan tenang, mimpi indah indah. huuu, indahnyaaa
dan yang paling penting i set alarm bukan sekali bukan 2 kali tapi 5 kali :DD
kalau 6.30 then 6.31 , 6.32 and seterusnya
ini terjadi bila i terlambat bangun nak pegi practical dulu
sedar sedar membe dah call ajak tunggu bas dengan gelojohnya masuk toilet mandi lembu -.-
mandi okayy, i x pernah x mandi taw taw :D

ok, tu jelah yg aku nak cerita, tetibe jadi aku kan, malas nak type td tu yg tulis i je :D


p/s : atikah, see. i dah update hari hari. jgn bosan pulak tgk name i je naik kt new update tuu :P

2 comments:

Atikah Adnan said...

Takleh bla kan ada nama i hehe. Appreciate it! Btw unik gak cara set alarm tu. Boleh try ni haha

asmiza said...

Haha. Sje kasi u femes :P haa,try la. Sbb klau i set skali takut x bangun. Haha

Wednesday, February 1, 2012

bangun pagi gosok gigi

assalamualaikum :)



today i would like to talk about ALARM 
ohh, dah macam nak syarahan mase sekolah dulu pulak -,-
i bukan nak cite pasal mcm mane alarm tu berfungsi ye kakak kakak abang abang 
 yang i nak cite skang ni pasal macam mane care i untuk bgun pagi menggunakan alarm :D  

i tak tau berape ramai yg buat mcm i ni 
cenggini ceritanyee, before melelapkan mata i akan adjust alarm mengikut time i tidur
klau i bajet nak tidur pkul 12 tetibe telambat 15 min then i akn adjust alarm lambat jugak :D
mase tidur i sangat berharga okayy. kalau i rase taknak diganggu i akan silentkan phone
 and tidur dengan tenang, mimpi indah indah. huuu, indahnyaaa
dan yang paling penting i set alarm bukan sekali bukan 2 kali tapi 5 kali :DD
kalau 6.30 then 6.31 , 6.32 and seterusnya
ini terjadi bila i terlambat bangun nak pegi practical dulu
sedar sedar membe dah call ajak tunggu bas dengan gelojohnya masuk toilet mandi lembu -.-
mandi okayy, i x pernah x mandi taw taw :D

ok, tu jelah yg aku nak cerita, tetibe jadi aku kan, malas nak type td tu yg tulis i je :D


p/s : atikah, see. i dah update hari hari. jgn bosan pulak tgk name i je naik kt new update tuu :P

2 comments:

Atikah Adnan said...

Takleh bla kan ada nama i hehe. Appreciate it! Btw unik gak cara set alarm tu. Boleh try ni haha

asmiza said...

Haha. Sje kasi u femes :P haa,try la. Sbb klau i set skali takut x bangun. Haha

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea