Monday, August 29, 2011

harii raye :D

Posted by asmiza at 1:40 PM
ASSALAMUALAIKUM !

oh yes, caps lock tanda excited or marah. so mane 1 ?
so yg nie refer to excited
but tanda seru di belakang mcm marah pulak kan, ignore kan saje ;)

2 bulan lebih tak berupdate blog dah rase mcm err, nk type ape ni, pasal ape
dah tak reti nk berbahasa :D

psal puase,
aku puase penuh ? kenape tak percaye ? tolong lah percaye ;D

pasal raye ?
baju raye, kuih raye, kasut raye, beg raye semue yg berkenaan mestilah dah setel kan
esok dah nk raye dah pun
so, as usual. aku akan beraye di kedah, negeri jelapang padi
sape tak penah mai kedah ? meh sini cek habaq mai
syok woo ghaya kedah (slang kedah ) ;)

so taknak ckp bnyak n taktau nk ckp ape dah pun
akhir kata, sy nk mintak maaf dr ujung rambut smpai ujung kaki
di atas keterlanjuran kata, termengumpat, tersakiti hati sesiapa
sy asmiza dgn rendah dirinya memohon kemaafan kepada semua :)

salam aidilfitri, maaf zahir dan batin


*kepada si dia yg jauh di mata dekat dihati,
selamat hari raya maaf zahir batin
nak duit raya mehh mai rumah ye ;) , ily. imy <3

2 comments:

Anonymous said...

Thanks for using the time and effort to write something so interesting.

My site:
agence rachat credit Rachat de credit

Nor Fadila Rosli said...

selamat hari raye...:)
jgn menung kat org jauh..:)

Monday, August 29, 2011

harii raye :D

ASSALAMUALAIKUM !

oh yes, caps lock tanda excited or marah. so mane 1 ?
so yg nie refer to excited
but tanda seru di belakang mcm marah pulak kan, ignore kan saje ;)

2 bulan lebih tak berupdate blog dah rase mcm err, nk type ape ni, pasal ape
dah tak reti nk berbahasa :D

psal puase,
aku puase penuh ? kenape tak percaye ? tolong lah percaye ;D

pasal raye ?
baju raye, kuih raye, kasut raye, beg raye semue yg berkenaan mestilah dah setel kan
esok dah nk raye dah pun
so, as usual. aku akan beraye di kedah, negeri jelapang padi
sape tak penah mai kedah ? meh sini cek habaq mai
syok woo ghaya kedah (slang kedah ) ;)

so taknak ckp bnyak n taktau nk ckp ape dah pun
akhir kata, sy nk mintak maaf dr ujung rambut smpai ujung kaki
di atas keterlanjuran kata, termengumpat, tersakiti hati sesiapa
sy asmiza dgn rendah dirinya memohon kemaafan kepada semua :)

salam aidilfitri, maaf zahir dan batin


*kepada si dia yg jauh di mata dekat dihati,
selamat hari raya maaf zahir batin
nak duit raya mehh mai rumah ye ;) , ily. imy <3

2 comments:

Anonymous said...

Thanks for using the time and effort to write something so interesting.

My site:
agence rachat credit Rachat de credit

Nor Fadila Rosli said...

selamat hari raye...:)
jgn menung kat org jauh..:)

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea