Friday, June 17, 2011

hari last :)

Posted by asmiza at 1:52 AM
so, hari nie hari last aku dekat kuantan :)
bukan tak dtg dah, nnt dtg la lagi amek result 
tp nk jumpe kawan kawan kat sini x tau lah bile lagi, so hari nih agak cengeng lah sikit :')
org lain boleh je tahan, aku tak reti lah. aku punye lacrimal gland bnyk sgt air, sampai melimpah limpah

nak tau tak ?
aku kemas kemas je aku dah dpt 3 shawl freeee, kau ado ? :D
1 dari nasha, n 2 dari khairiyyah ;)
then, aku dpt baju kelawar, tau baju kelawar ?
alaaa, yg kelawar pakai tuu, eheee
5 orang dpt, anis ayuni yg bagi, sweet kan anis :')
aku dapat warne pepel, mestilah kene warne feveret :D

then, esok pagi aku dah nak balik selangor :')
saya akan rindukan semua kat kuantan
mane tak nye, 3 tahun aku kat sini

nnt dah takde dah nak men cop cop bilik air bile balik dr bandar
'cop!aku mandi 1st', sorg lagi 'after', sorg lagi 'yelah, aku last'  :')
nnt takde dah nak berebut naik bas pegi clas, bab ni khairiyyah slalu menang ;D
nnt dah takde nak cite cite pasal macam macam
nnt dah takde nak minum air cool blog same same
nnt dah xde nak tgk movie same same
nnt dah xde nak joging kat tmn bandar same same
banyak sangat benda yg kite buat same same
n banyak benda aku belajar kat sini :)

aku belajar berdikari,
aku nih penakut ya amat, kau tau ? dulu aku pegi sekolah kene ade org tunggu
kau tau, dulu aku pegi kedai kene ade teman
kau tau, dulu aku tak berani lah nak pegi mane sorang sorang
tp sekarang aku dah boleh balik dr kuantan ke kl sorang sorang
even bagi orang , elehhh kuantan je pun, mende nak takut entah
alaahh, ade jugak perubahan dr takde langsung kan :)

aku belajar menghargai duit
kalau dulu aku tak pegang duit banyak, nak beli ape ape mintak je kat mak ayah
ayah nie pun beli jelah kat anak anak
tp bile kite pegang duit sendiri baru kite tau nilai duit tu even seposen pun :)

macam macam lagi lah,
penah ke duduk rumah bkk puase mkn sardin je ?
takpun makan telur je ?
kat rumah mewah, ikan ade, ayam ade, nak semua ade
tp bile duduk dgn kwn kwn, susah senang same same
semue merase :')

cukup lah tu kan, yg pasti
aku rindu semua :)






7 comments:

eszy said...

congratulation..dh abis dah..kirim salam kwn2 yg byk membahagiakan kau tu..

asmiza said...

thanks shapikkk :) , insyaallah :)

Mushi Smile said...

tacing gak bila bace..huhuhu...teringat zaman aku mase stdy dulu...ape2 pun tahniah..semoga jd nurse yang berdedikasi,,peace!!..^__^

fafa said...

Kite tak jumpe pun aszzz :(

Anonymous said...

menitik airmata akuu..

terima kasih sudi jadi sahabatku..

i<3 u

arenis ayunie said...

miss u asz.........

:) said...

asz. miss u so much ;)

Friday, June 17, 2011

hari last :)

so, hari nie hari last aku dekat kuantan :)
bukan tak dtg dah, nnt dtg la lagi amek result 
tp nk jumpe kawan kawan kat sini x tau lah bile lagi, so hari nih agak cengeng lah sikit :')
org lain boleh je tahan, aku tak reti lah. aku punye lacrimal gland bnyk sgt air, sampai melimpah limpah

nak tau tak ?
aku kemas kemas je aku dah dpt 3 shawl freeee, kau ado ? :D
1 dari nasha, n 2 dari khairiyyah ;)
then, aku dpt baju kelawar, tau baju kelawar ?
alaaa, yg kelawar pakai tuu, eheee
5 orang dpt, anis ayuni yg bagi, sweet kan anis :')
aku dapat warne pepel, mestilah kene warne feveret :D

then, esok pagi aku dah nak balik selangor :')
saya akan rindukan semua kat kuantan
mane tak nye, 3 tahun aku kat sini

nnt dah takde dah nak men cop cop bilik air bile balik dr bandar
'cop!aku mandi 1st', sorg lagi 'after', sorg lagi 'yelah, aku last'  :')
nnt takde dah nak berebut naik bas pegi clas, bab ni khairiyyah slalu menang ;D
nnt dah takde nak cite cite pasal macam macam
nnt dah takde nak minum air cool blog same same
nnt dah xde nak tgk movie same same
nnt dah xde nak joging kat tmn bandar same same
banyak sangat benda yg kite buat same same
n banyak benda aku belajar kat sini :)

aku belajar berdikari,
aku nih penakut ya amat, kau tau ? dulu aku pegi sekolah kene ade org tunggu
kau tau, dulu aku pegi kedai kene ade teman
kau tau, dulu aku tak berani lah nak pegi mane sorang sorang
tp sekarang aku dah boleh balik dr kuantan ke kl sorang sorang
even bagi orang , elehhh kuantan je pun, mende nak takut entah
alaahh, ade jugak perubahan dr takde langsung kan :)

aku belajar menghargai duit
kalau dulu aku tak pegang duit banyak, nak beli ape ape mintak je kat mak ayah
ayah nie pun beli jelah kat anak anak
tp bile kite pegang duit sendiri baru kite tau nilai duit tu even seposen pun :)

macam macam lagi lah,
penah ke duduk rumah bkk puase mkn sardin je ?
takpun makan telur je ?
kat rumah mewah, ikan ade, ayam ade, nak semua ade
tp bile duduk dgn kwn kwn, susah senang same same
semue merase :')

cukup lah tu kan, yg pasti
aku rindu semua :)






7 comments:

eszy said...

congratulation..dh abis dah..kirim salam kwn2 yg byk membahagiakan kau tu..

asmiza said...

thanks shapikkk :) , insyaallah :)

Mushi Smile said...

tacing gak bila bace..huhuhu...teringat zaman aku mase stdy dulu...ape2 pun tahniah..semoga jd nurse yang berdedikasi,,peace!!..^__^

fafa said...

Kite tak jumpe pun aszzz :(

Anonymous said...

menitik airmata akuu..

terima kasih sudi jadi sahabatku..

i<3 u

arenis ayunie said...

miss u asz.........

:) said...

asz. miss u so much ;)

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea