Saturday, December 25, 2010

tag dr budak comel :D

Posted by asmiza at 11:39 PM

haa, comel kan comel kan ? die mmg comel :)
actually die tak penah pon tego tego aku dulu, sombong eh anis ! haha :P
stat wall-to-wall ngan die kat fb, terus mcm rapat sikit, kan anis kan. hee 
die nih membe kpd adik junior umah aku, si fawwa 2 :)
so, bile dah ber-wall-to-wall, 1st time nmpak kat luar die segan segan
sbb tak penah baik tibe tibe ber-komen kat fb, hee
haa, nih mesti klau die bace ngah tersengih sengih kan. hee ;P

okay okay, kite stat dgn soalan :)

siapakah nama anda yang sebenarnya ? (maknanya)
asmiza bt zainal abidin
name yg sgt pendek kan, ye itu je name aku :D
name ikot ic yg x penah tuka tuka since dajah 6 
uishhh, bile aku nak tuka ntah, kaler ic 2 pon dah jd kaler air nescafe 

pernah tak anda jatuh cinta ? (ceritakan sikit)
tak ckp pon jatuh cinta ngn ape kan ? 
so, of course penah !
 oh oh aku jatuh cinta dgn keindahan alam di waktu malam bulan mengambang
lagi satu ! pelangi , phewww
cantik ok, cantik :D

apakah yang anda cintai buat pertama kalinya ?
apakah ? bukan siapakah kan kan ? 
so, buat pertama kali dan selama lamanya aku sygkan bilik aku 
entah kenape, aku cintakan bilik aku 
klau balik nak dok je dlm bilik tanak kua kua :)
*jwpan nih diterimeke ? terime jelahh :D *

sukakah anda dgn kelebihan yg ada pada diri ?
(nyatakan kenapa)
kelebihan ? ok, setiap org mst ade kelebihan dan kekurangan kan ?
so, bile Allah dah bg kelebihan kat msing masing tuu 
mestila bersyukur dgn ape yg ade :)

pernah tak anda menangis dlm kesedihan ? apa yg anda lakukan ?
mestila penah ! 
err, cube carik kwn yg boleh redekan aku :)
tak pun tak pun berfikir saje :)

sekiranya anda dlm kegembiraan,apakah yg anda ingat utk ucapkan ?
mestila alhamdulillah :D
&& yayyy ! :)

tag 3 org rakan :

11 comments:

aqish basir said...

tq dear tag qis

anis smbg??siap anis! haha...qis bru g usya blog dia..

eh asmiza pon cun

asmiza said...

no biggie :)

haha :D
err, biase je. nyway thanks qis :)

Sarah Lo said...

kene eh?? hhehehe

asmiza said...

kene kene :D

Sarah Lo said...

kene ??

asmiza said...

err ? apekah ? adoiiii =_=

Amoi MiyaSya said...

hee :D boleh pulak akk jawab bilik kan ? :P

asmiza said...

hahaha. tatau nk jwb pe :P

mi_ramen said...

????

asmiza said...

err. kenape ?

mi_ramen said...

dah,,,,....

Saturday, December 25, 2010

tag dr budak comel :D


haa, comel kan comel kan ? die mmg comel :)
actually die tak penah pon tego tego aku dulu, sombong eh anis ! haha :P
stat wall-to-wall ngan die kat fb, terus mcm rapat sikit, kan anis kan. hee 
die nih membe kpd adik junior umah aku, si fawwa 2 :)
so, bile dah ber-wall-to-wall, 1st time nmpak kat luar die segan segan
sbb tak penah baik tibe tibe ber-komen kat fb, hee
haa, nih mesti klau die bace ngah tersengih sengih kan. hee ;P

okay okay, kite stat dgn soalan :)

siapakah nama anda yang sebenarnya ? (maknanya)
asmiza bt zainal abidin
name yg sgt pendek kan, ye itu je name aku :D
name ikot ic yg x penah tuka tuka since dajah 6 
uishhh, bile aku nak tuka ntah, kaler ic 2 pon dah jd kaler air nescafe 

pernah tak anda jatuh cinta ? (ceritakan sikit)
tak ckp pon jatuh cinta ngn ape kan ? 
so, of course penah !
 oh oh aku jatuh cinta dgn keindahan alam di waktu malam bulan mengambang
lagi satu ! pelangi , phewww
cantik ok, cantik :D

apakah yang anda cintai buat pertama kalinya ?
apakah ? bukan siapakah kan kan ? 
so, buat pertama kali dan selama lamanya aku sygkan bilik aku 
entah kenape, aku cintakan bilik aku 
klau balik nak dok je dlm bilik tanak kua kua :)
*jwpan nih diterimeke ? terime jelahh :D *

sukakah anda dgn kelebihan yg ada pada diri ?
(nyatakan kenapa)
kelebihan ? ok, setiap org mst ade kelebihan dan kekurangan kan ?
so, bile Allah dah bg kelebihan kat msing masing tuu 
mestila bersyukur dgn ape yg ade :)

pernah tak anda menangis dlm kesedihan ? apa yg anda lakukan ?
mestila penah ! 
err, cube carik kwn yg boleh redekan aku :)
tak pun tak pun berfikir saje :)

sekiranya anda dlm kegembiraan,apakah yg anda ingat utk ucapkan ?
mestila alhamdulillah :D
&& yayyy ! :)

tag 3 org rakan :

11 comments:

aqish basir said...

tq dear tag qis

anis smbg??siap anis! haha...qis bru g usya blog dia..

eh asmiza pon cun

asmiza said...

no biggie :)

haha :D
err, biase je. nyway thanks qis :)

Sarah Lo said...

kene eh?? hhehehe

asmiza said...

kene kene :D

Sarah Lo said...

kene ??

asmiza said...

err ? apekah ? adoiiii =_=

Amoi MiyaSya said...

hee :D boleh pulak akk jawab bilik kan ? :P

asmiza said...

hahaha. tatau nk jwb pe :P

mi_ramen said...

????

asmiza said...

err. kenape ?

mi_ramen said...

dah,,,,....

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea