Friday, December 31, 2010

kisah meng-remove KAWAN di FB :)

Posted by asmiza at 2:14 AM
cube bkk fb kau skang 
tgk semue korang punye frens
mmg semue korg kenal ke ?
sure ? mesti tak kan kan ?

bnyk jgk la aku tgk org update status berbunyi
'proses mendelete kawan', 'mase utk remove fren' dan sewaktu dengannye :)
tak silap aku pon penah jgk update status gitu, hee :D

ok ok, aku yakin 125% tak semue kawan korg dlm fb tu yg betol betol korg kenal kan
termasuk la aku :D

mase mule mule buat fb klau bole nak ramai fren kann ?
pastu abih sume kite add, ntah sape sape ntah pon tak tau 
asal ade je muke org kua kat "people u may know" tuu, tros add. kan kan  ?

tp, bile kawan dah cecah ribu mulelah proses pembuangan rakan. betul tak betul tak ?
aku pon termasuk 
yelaa, klau korang on chat kdg tu ntah sesape 

dulu rajin jugak aku on chat 
lepas tu ade sehari tu ntah sape sape im aku 
aku pon bkk page die, name die menyeramkan, muke ape tah lagii
skali ckp indon dgn aku, haihhh. tros aku remove, takut aku 
so sejak aritu, sape yg add kene tgk dulu 
klau yg tak kenal tu insyaAllah la di-hide kan dulu, maaf :)

so, skang fren dlm fb tu majority aku kenal
klau yg tak kenal pon bekait la jgk, aku tgk mutual fren ramai je yg aku kenal insyaAllah la
x pon kwn kpd kwn kpd kwn ke, 2 aku terime lagi :)
*mcm la artis kau nak buat gini asmiza wehhh ! *
alaa, bkn sombong ke ape, kang ntah sesape kang, haa, x sedap jgk kan :)

*abih la lepas nih org yg x kenal sume remove aku, hee* 
jgn taw wehh, yg ade dlm frenlist aku semue aku syg, ecehh :D


8 comments:

nurulSYAFIKA. said...

yes so true kdg2 ada friends yg kita tak kenal pun dlm friend list tu kan. kalau i mmg tak approve org yg i tak knl, dan i jenis malas nak add org haha eh boleh tak mcm tu? ;p

tp its oke to make virtual friends kan (: seronok tau.

Sarah Lo said...

macam kenal jer smiley tuh :)))

asmiza said...

yup yup betol.
tp kdg 2 yg x add pon still drop msg kt inbox. pelik pelik. haishh

asmiza said...

sarah : err, kenal eh. hee :D

mi_ramen said...

asz poyo bajet hot. hahaha~

asmiza said...

haha, aku mmg hot. so ? :P

Raji berkata said...

trigt zaman kegemilangan ms dlu
masing2 berebut2 utk kejar friends smpai beribu2
hohoho

asmiza said...

haha, tau xpe
nasib aku sedar.
klau tak ntah sape dlm fren list aku. haha

Friday, December 31, 2010

kisah meng-remove KAWAN di FB :)

cube bkk fb kau skang 
tgk semue korang punye frens
mmg semue korg kenal ke ?
sure ? mesti tak kan kan ?

bnyk jgk la aku tgk org update status berbunyi
'proses mendelete kawan', 'mase utk remove fren' dan sewaktu dengannye :)
tak silap aku pon penah jgk update status gitu, hee :D

ok ok, aku yakin 125% tak semue kawan korg dlm fb tu yg betol betol korg kenal kan
termasuk la aku :D

mase mule mule buat fb klau bole nak ramai fren kann ?
pastu abih sume kite add, ntah sape sape ntah pon tak tau 
asal ade je muke org kua kat "people u may know" tuu, tros add. kan kan  ?

tp, bile kawan dah cecah ribu mulelah proses pembuangan rakan. betul tak betul tak ?
aku pon termasuk 
yelaa, klau korang on chat kdg tu ntah sesape 

dulu rajin jugak aku on chat 
lepas tu ade sehari tu ntah sape sape im aku 
aku pon bkk page die, name die menyeramkan, muke ape tah lagii
skali ckp indon dgn aku, haihhh. tros aku remove, takut aku 
so sejak aritu, sape yg add kene tgk dulu 
klau yg tak kenal tu insyaAllah la di-hide kan dulu, maaf :)

so, skang fren dlm fb tu majority aku kenal
klau yg tak kenal pon bekait la jgk, aku tgk mutual fren ramai je yg aku kenal insyaAllah la
x pon kwn kpd kwn kpd kwn ke, 2 aku terime lagi :)
*mcm la artis kau nak buat gini asmiza wehhh ! *
alaa, bkn sombong ke ape, kang ntah sesape kang, haa, x sedap jgk kan :)

*abih la lepas nih org yg x kenal sume remove aku, hee* 
jgn taw wehh, yg ade dlm frenlist aku semue aku syg, ecehh :D


8 comments:

nurulSYAFIKA. said...

yes so true kdg2 ada friends yg kita tak kenal pun dlm friend list tu kan. kalau i mmg tak approve org yg i tak knl, dan i jenis malas nak add org haha eh boleh tak mcm tu? ;p

tp its oke to make virtual friends kan (: seronok tau.

Sarah Lo said...

macam kenal jer smiley tuh :)))

asmiza said...

yup yup betol.
tp kdg 2 yg x add pon still drop msg kt inbox. pelik pelik. haishh

asmiza said...

sarah : err, kenal eh. hee :D

mi_ramen said...

asz poyo bajet hot. hahaha~

asmiza said...

haha, aku mmg hot. so ? :P

Raji berkata said...

trigt zaman kegemilangan ms dlu
masing2 berebut2 utk kejar friends smpai beribu2
hohoho

asmiza said...

haha, tau xpe
nasib aku sedar.
klau tak ntah sape dlm fren list aku. haha

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea