Friday, December 24, 2010

alhamdulillah, sy sudah 20 :)

Posted by asmiza at 6:23 PM
alhamdulillah syukur ke atas rahmatNYA :)
dengan ini tanggal 24 disember 2010 genaplah sudah 20 tahun sy hidup di muka bumi ini 
syukur alhamdulillah :)
ecehh, mcm nak kasi ucapan tahun baru pulak kan. hee :)

bg aku, hari aku dilahirkan sgt bermakne 
hari ni lah mak aku bertarung dgn nyawa utk lahirkan aku 
so, tak perlu tunggu wish dr mak ayah, kite kene pegi wish thanks kat dorg 
so, tgn aku dgn pantas menaip msg ber bunyik (ok, tipu. xde bunyik pon) :-


ayah balas, yg mak aku punye adik yg bls. die ckp mak dah bace nangis guling2. ok adik aku tipu. nangis mungkin tapi guling guling tak mungkin :D

so sebab bg aku hari ni bermakne, aku rase ter-tacink && sgt menghargai mereke yg wish 
dan tertacink jgk kpd mereke yg rapat tp x wish. sob sob :(
aku tau sape yg betol betol egat beday aku :)
&& aku tak tau kenape hari ni aku sgt sensitif, 
mmg dah slalu sensitif tp tp arini lebih sensitif :P
mungkin sbb rase diri nih dah mencecah angke due, ohh tidakk ! :P
bile tepat pukul 12 mlm 24/12/90, my rumet, khairiyyah die nyanyi lagu beday kat aku :)
aku menangis tau khai. haha. tp sikit jekk :D

lepas tu bangun je subuh mak call, denga suare adik, mak wish beday. 
iskk iskk, lagi la sedih. 
huhu, plus keadaan diri yg x bape nak sihat menambahkan lagi keterharuan ;)

klau dulu mase fb belum femes amous, tepat pukul 12 bederet msg masuk
aku rindu msg msg tuu :)
tp skang adela 6 7 msg yg masuk pukul 12 tuu, sobss, bersyukurlah asmiza ! ok ok 

wlau cemane pon, aku nak ckp terime kasih bebanyak kat mereke2 yg wish 
lagi lagi yg wish sampai 3 4 kali, kat fb, fon, face-to-face, blog semue, thank u so much ! :)
yg kat fb sampai cramp jari jemari aku reply tuu,
tande menghargai tau, thanks kwn kwn, makcik makcik dan pakcik :D
doa korang semue dah cukup untuk diri saye !
thanks again :)

11 comments:

Amoi MiyaSya said...

happy birthday kak :) semoga pnjang umo n dimurahkan rezeki tauu ! :) tak mau sedih2 .

Anonymous said...

tacink laa.. bace entry ni !

cantik ko pny letter 4 mak n ayah. =)

aku sbnrnye nangis tp dlm aty ku..

kamu da dewasa asz..cop cop asal aku gune ayt DEWASA ??tuka laa..
ehem ehem..
kamu da 20 laa.. take care dear !
u have 5 sahabat.. semoge fwenship kite berkekalan akhir hayat.. amin

asmiza said...

wani : thank u :D bukan sedih tp teharu. hee, okayy :)

asmiza said...

anon : khai ! thanks for evrything. yes ! aminnn :)

Sarah Lo said...

uit bushuk. may Allah bless you ^^

asmiza said...

sarah ! thanks again n again masham :P

era_zierah said...

HAPPY BRTHDAY KAMOO..;)

asmiza said...

thank u :)

nurulSYAFIKA. said...

hapy birthday sayang! hee.
dah 20 tahun dah, boleh kahwin dah tu haha

asmiza said...

hee, thank u dear ! 2 ahh. tggu org msuk minang. hahah :D

Anonymous said...

I would like to thank You for being the member of this forum. Please allow me to have the possibility to express my satisfaction with Host Gator web hosting. They have professional and quick support and they also offer some [url=http://adf.ly/213105/thankyou-hostgator ]Hostgator coupon codes[/url].

Thank You,
J.

Friday, December 24, 2010

alhamdulillah, sy sudah 20 :)

alhamdulillah syukur ke atas rahmatNYA :)
dengan ini tanggal 24 disember 2010 genaplah sudah 20 tahun sy hidup di muka bumi ini 
syukur alhamdulillah :)
ecehh, mcm nak kasi ucapan tahun baru pulak kan. hee :)

bg aku, hari aku dilahirkan sgt bermakne 
hari ni lah mak aku bertarung dgn nyawa utk lahirkan aku 
so, tak perlu tunggu wish dr mak ayah, kite kene pegi wish thanks kat dorg 
so, tgn aku dgn pantas menaip msg ber bunyik (ok, tipu. xde bunyik pon) :-


ayah balas, yg mak aku punye adik yg bls. die ckp mak dah bace nangis guling2. ok adik aku tipu. nangis mungkin tapi guling guling tak mungkin :D

so sebab bg aku hari ni bermakne, aku rase ter-tacink && sgt menghargai mereke yg wish 
dan tertacink jgk kpd mereke yg rapat tp x wish. sob sob :(
aku tau sape yg betol betol egat beday aku :)
&& aku tak tau kenape hari ni aku sgt sensitif, 
mmg dah slalu sensitif tp tp arini lebih sensitif :P
mungkin sbb rase diri nih dah mencecah angke due, ohh tidakk ! :P
bile tepat pukul 12 mlm 24/12/90, my rumet, khairiyyah die nyanyi lagu beday kat aku :)
aku menangis tau khai. haha. tp sikit jekk :D

lepas tu bangun je subuh mak call, denga suare adik, mak wish beday. 
iskk iskk, lagi la sedih. 
huhu, plus keadaan diri yg x bape nak sihat menambahkan lagi keterharuan ;)

klau dulu mase fb belum femes amous, tepat pukul 12 bederet msg masuk
aku rindu msg msg tuu :)
tp skang adela 6 7 msg yg masuk pukul 12 tuu, sobss, bersyukurlah asmiza ! ok ok 

wlau cemane pon, aku nak ckp terime kasih bebanyak kat mereke2 yg wish 
lagi lagi yg wish sampai 3 4 kali, kat fb, fon, face-to-face, blog semue, thank u so much ! :)
yg kat fb sampai cramp jari jemari aku reply tuu,
tande menghargai tau, thanks kwn kwn, makcik makcik dan pakcik :D
doa korang semue dah cukup untuk diri saye !
thanks again :)

11 comments:

Amoi MiyaSya said...

happy birthday kak :) semoga pnjang umo n dimurahkan rezeki tauu ! :) tak mau sedih2 .

Anonymous said...

tacink laa.. bace entry ni !

cantik ko pny letter 4 mak n ayah. =)

aku sbnrnye nangis tp dlm aty ku..

kamu da dewasa asz..cop cop asal aku gune ayt DEWASA ??tuka laa..
ehem ehem..
kamu da 20 laa.. take care dear !
u have 5 sahabat.. semoge fwenship kite berkekalan akhir hayat.. amin

asmiza said...

wani : thank u :D bukan sedih tp teharu. hee, okayy :)

asmiza said...

anon : khai ! thanks for evrything. yes ! aminnn :)

Sarah Lo said...

uit bushuk. may Allah bless you ^^

asmiza said...

sarah ! thanks again n again masham :P

era_zierah said...

HAPPY BRTHDAY KAMOO..;)

asmiza said...

thank u :)

nurulSYAFIKA. said...

hapy birthday sayang! hee.
dah 20 tahun dah, boleh kahwin dah tu haha

asmiza said...

hee, thank u dear ! 2 ahh. tggu org msuk minang. hahah :D

Anonymous said...

I would like to thank You for being the member of this forum. Please allow me to have the possibility to express my satisfaction with Host Gator web hosting. They have professional and quick support and they also offer some [url=http://adf.ly/213105/thankyou-hostgator ]Hostgator coupon codes[/url].

Thank You,
J.

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea