Thursday, December 2, 2010

DAY 5 : A picture of somewhere you’ve been to.

Posted by asmiza at 11:23 PM

task yg sepatutnye kene buat bape ari lepas :)

ok ok, actually aku x tau nak letak gmba ape 
aku bkk bkk folder then gmba nih 1st aku nmpak, 
so aku, pilih gamba nih :)

nih kat bukit sagu tau, kat phg jgk :)
last tempat practikal yg aku pegi, Klinik Desa Bukit Sagu 
serious korang kene pegi sini wehh 
makanan die murah gileeeee ah 
sampaikan aku balik rumah semue tegur 
paham paham ah tegur ape kann 
nape sihat sgt nih, bahagie sgt ea ? pffttt , malu malu =_=

kitorang kene anta 8 org kat sini 
so, kitorang rase cam dtg becuti kat sini, serious ! lol 
&& ari last aku kat sini aku pegi kedai , konon nak beli goreng pisang lahh 
naik motor staf kat klinik tuh *jd mat rempit lah kejap 
dgn tibe tibe hujan turun selebat lebatnye, huaaa 
so, menepek la aku kat kedai 2 kjp ,

pastuh bile aku rase hujan nih mcm sampai ke mlm jek, 
aku pon buat keputusan nk blik je
skali motor x leh start la pulakkk 
sampai 2 3 org makcik tlg aku stat motor
*makcik 2 mmg rock ahh, gile kuat kaki die. haha :P
dgn ucapan terime kasih aku pon pulang lah ke klinik dgn jayenyee :)

so, conclusionnye berakhirlah cerite di bukit sagu, tehee ;D

0 comments:

Thursday, December 2, 2010

DAY 5 : A picture of somewhere you’ve been to.


task yg sepatutnye kene buat bape ari lepas :)

ok ok, actually aku x tau nak letak gmba ape 
aku bkk bkk folder then gmba nih 1st aku nmpak, 
so aku, pilih gamba nih :)

nih kat bukit sagu tau, kat phg jgk :)
last tempat practikal yg aku pegi, Klinik Desa Bukit Sagu 
serious korang kene pegi sini wehh 
makanan die murah gileeeee ah 
sampaikan aku balik rumah semue tegur 
paham paham ah tegur ape kann 
nape sihat sgt nih, bahagie sgt ea ? pffttt , malu malu =_=

kitorang kene anta 8 org kat sini 
so, kitorang rase cam dtg becuti kat sini, serious ! lol 
&& ari last aku kat sini aku pegi kedai , konon nak beli goreng pisang lahh 
naik motor staf kat klinik tuh *jd mat rempit lah kejap 
dgn tibe tibe hujan turun selebat lebatnye, huaaa 
so, menepek la aku kat kedai 2 kjp ,

pastuh bile aku rase hujan nih mcm sampai ke mlm jek, 
aku pon buat keputusan nk blik je
skali motor x leh start la pulakkk 
sampai 2 3 org makcik tlg aku stat motor
*makcik 2 mmg rock ahh, gile kuat kaki die. haha :P
dgn ucapan terime kasih aku pon pulang lah ke klinik dgn jayenyee :)

so, conclusionnye berakhirlah cerite di bukit sagu, tehee ;D

No comments:

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea