Friday, December 3, 2010

DAY 6 : Favorite super hero and why?

Posted by asmiza at 12:33 AM
aku bukanlah superman
aku juga bisa nangis 
jika kekasih hatiku
pergi meninggalkan aku
******************************************
tetibe teringat lagu tu. ade kene mengene ke ngn superhero
adela kan kan ? superman. hehe :)

err, superhero yee ?
superman ! bukan bukan 
batman ! bukan bukan 
kluangman ! bukan bukan *wlopon aku suke tgk cite nih
invisible man ! lagi la bukan. hee :)
zainal abidinman ! ow yeahhh, itu betul :D

bukan la zainal abidin yg nyanyi lagu puteri, woooo 
zainal abidin mokhtar , ayah sy sendiri :)
he is my superhero .

sape tak kenal zainal abidin ?
kau tak kenal ? mmg laa. ko bukan jiran aku, tehee ;)
jiran jiran aku kenal laa. heee

ok ok, kenape ayah aku yg jadi pilihan ?
sbb aku rase die la superhero aku 

beliau la yg mendidik aku dr kecik sampai besar 
beliau jgk la yg bebel kat aku
 3 ari 3 mlm bile aku just dpt 3A upsr *aku x pandai cam korang, sob sob :(
beliau la yg bagi duit kat aku tiap tiap bulan 
beliau la yg ceramah kat aku dr selangor sampai perak pasal life :)
beliau jgklah yg menceriekan suasane rumah aku dgn hasil2 art yg tersendiri
beliau jgk lah yg mempunyai same taste dgn aku 
beliau lah tukang masak maggi yg paling sedap bagi aku ;)
beliau lah yg slalu suruh aku buat air *sbb air aku sedap katenye. air je pon :p
beliaulah segale galenye ;D

ow yeahhh ! inilah die SUPERHERO sy :D
die pon bole terbang jgk laaa, x caye ?
tak caye dah, aku ckp pon tanak caye, takpe takpe, FINE ! ;p

7 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

huhu terharu aku baca..
ak pun nk jadi ayah yg cool nnti huahua inshaAllah

aku igtkan ayah kau zainal abidin yg penyanyi tuh
baru nk terkejut jap.. hak2

ps: aku dulu pun dpt 3A juga UPSR =.="

asmiza said...

haha. aminnn :)

tp suare ayh aku sedap jgk wehh, klah ah penyanyi tuu ;P

owh ye ? 3 ari 3 mlm aku kene bebel. ko kene ? hee :P

Fakhrur Razi berkata said...

err xkena =.="
ak dpt result upsr kena bebel utk sehari
esok tu mcm dh xde paper berlaku
lol mcm result upsr ak xkeluar lagi

asmiza said...

haha.
ade membe aku dtg umah
dga aku kene bebel, tros x jadi nak masuk. lol :)

Cikbelog said...

ohh tanpa ayah siapalah kita. ala, rilek la.aku dapat 2A jerk masa upsr.haha

Anonymous said...

Benar-benar seperti desain grafis dan navigasi dari situs, mudah di mata dan konten yang baik. situs lain hanya terlalu meluap dengan menambahkan

asmiza said...

cik belog : ehee. mang dah relax je. ayh aku yg marah. hee :P

anonymous : oh oh, ayt dramatis, tragis, puitis sungguh. hehe, btw, thanks :)

Friday, December 3, 2010

DAY 6 : Favorite super hero and why?

aku bukanlah superman
aku juga bisa nangis 
jika kekasih hatiku
pergi meninggalkan aku
******************************************
tetibe teringat lagu tu. ade kene mengene ke ngn superhero
adela kan kan ? superman. hehe :)

err, superhero yee ?
superman ! bukan bukan 
batman ! bukan bukan 
kluangman ! bukan bukan *wlopon aku suke tgk cite nih
invisible man ! lagi la bukan. hee :)
zainal abidinman ! ow yeahhh, itu betul :D

bukan la zainal abidin yg nyanyi lagu puteri, woooo 
zainal abidin mokhtar , ayah sy sendiri :)
he is my superhero .

sape tak kenal zainal abidin ?
kau tak kenal ? mmg laa. ko bukan jiran aku, tehee ;)
jiran jiran aku kenal laa. heee

ok ok, kenape ayah aku yg jadi pilihan ?
sbb aku rase die la superhero aku 

beliau la yg mendidik aku dr kecik sampai besar 
beliau jgk la yg bebel kat aku
 3 ari 3 mlm bile aku just dpt 3A upsr *aku x pandai cam korang, sob sob :(
beliau la yg bagi duit kat aku tiap tiap bulan 
beliau la yg ceramah kat aku dr selangor sampai perak pasal life :)
beliau jgklah yg menceriekan suasane rumah aku dgn hasil2 art yg tersendiri
beliau jgk lah yg mempunyai same taste dgn aku 
beliau lah tukang masak maggi yg paling sedap bagi aku ;)
beliau lah yg slalu suruh aku buat air *sbb air aku sedap katenye. air je pon :p
beliaulah segale galenye ;D

ow yeahhh ! inilah die SUPERHERO sy :D
die pon bole terbang jgk laaa, x caye ?
tak caye dah, aku ckp pon tanak caye, takpe takpe, FINE ! ;p

7 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

huhu terharu aku baca..
ak pun nk jadi ayah yg cool nnti huahua inshaAllah

aku igtkan ayah kau zainal abidin yg penyanyi tuh
baru nk terkejut jap.. hak2

ps: aku dulu pun dpt 3A juga UPSR =.="

asmiza said...

haha. aminnn :)

tp suare ayh aku sedap jgk wehh, klah ah penyanyi tuu ;P

owh ye ? 3 ari 3 mlm aku kene bebel. ko kene ? hee :P

Fakhrur Razi berkata said...

err xkena =.="
ak dpt result upsr kena bebel utk sehari
esok tu mcm dh xde paper berlaku
lol mcm result upsr ak xkeluar lagi

asmiza said...

haha.
ade membe aku dtg umah
dga aku kene bebel, tros x jadi nak masuk. lol :)

Cikbelog said...

ohh tanpa ayah siapalah kita. ala, rilek la.aku dapat 2A jerk masa upsr.haha

Anonymous said...

Benar-benar seperti desain grafis dan navigasi dari situs, mudah di mata dan konten yang baik. situs lain hanya terlalu meluap dengan menambahkan

asmiza said...

cik belog : ehee. mang dah relax je. ayh aku yg marah. hee :P

anonymous : oh oh, ayt dramatis, tragis, puitis sungguh. hehe, btw, thanks :)

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea