Thursday, December 2, 2010

DAY 4 : habits that you wish you didn’t have

Posted by asmiza at 10:57 PM
so, yeah ! it took me a long long time 2 pikir memikir 2 creat dis post 
finally, aku dpt idea dari kwn kwn saje && 1 idea aku sendiri 
tehee :D

i guess mine would b procrastination. admit it ! 
i tend 2 leave projects and assignments all until las minute 
aku x nak mende 2 semue laa. shuh shuh !
sem baru azam baru :)
sem nih taknak buat mcm 2 dah, insyaAllah :)

okayy, next :)

credit 2 kakak sy, cik sarah lo

die ckp aku suke picit2 mende kat idong nih. hehe :P
korang tau kan klau resdung ade yg kaler kuning2 tuh, ewww. 
aku klau dah picit tuh mmg dok ngadap je ah cermin x gerak2
sampai merah2 hidung nih haa kan
pastuh mule la hidung aku gatal gatal 
rase mcm nak cabut kejap letak tepi, erghhh. gatal sgt sgt !
taknak mende tuh sbb nnt hidung aku cam nak tecabot, siyes .

lagi 1, cik sara ckp aku x bole dok sebelah driver. muahaha :P
mmg aku nak gelak ah denga nih kann
sbb mmg pon aku x bole dok sbelah driver 
sampaikan cik boyfie aku penah tanye 'tak penah dok sebelah driver eh ?' dgn nada serious
cisss ! berani berani. haha :P
nak tau tak ? 
aku x bole dok sebelah driver sbb aku akn menggelabah 
tak tentu arah bagaiii. HAHA 
ntah laaa, aku rase sbb mate aku, aku rase mcm tu.
aku akn rase dekatnye kerete depan dgn aku.
aku akn jerit 'eishh !slow la sikit, grrr!' 
yg x paham bahase akn bwk lagi laju . oh oh , pliss la

bukan dok sebelah driver je, dok blakang pon aku mcm tuh jgk laa
ape lagi la kat depan kan ? haha :P
kesian kan kat aku ? 
klau boleh aku taknak, tp tp 
kan bagus jgk aku mcm 2
xdela nak bwk laju laju kan kan :)



ok ok, sekian
assalamualaikum  :)

0 comments:

Thursday, December 2, 2010

DAY 4 : habits that you wish you didn’t have

so, yeah ! it took me a long long time 2 pikir memikir 2 creat dis post 
finally, aku dpt idea dari kwn kwn saje && 1 idea aku sendiri 
tehee :D

i guess mine would b procrastination. admit it ! 
i tend 2 leave projects and assignments all until las minute 
aku x nak mende 2 semue laa. shuh shuh !
sem baru azam baru :)
sem nih taknak buat mcm 2 dah, insyaAllah :)

okayy, next :)

credit 2 kakak sy, cik sarah lo

die ckp aku suke picit2 mende kat idong nih. hehe :P
korang tau kan klau resdung ade yg kaler kuning2 tuh, ewww. 
aku klau dah picit tuh mmg dok ngadap je ah cermin x gerak2
sampai merah2 hidung nih haa kan
pastuh mule la hidung aku gatal gatal 
rase mcm nak cabut kejap letak tepi, erghhh. gatal sgt sgt !
taknak mende tuh sbb nnt hidung aku cam nak tecabot, siyes .

lagi 1, cik sara ckp aku x bole dok sebelah driver. muahaha :P
mmg aku nak gelak ah denga nih kann
sbb mmg pon aku x bole dok sbelah driver 
sampaikan cik boyfie aku penah tanye 'tak penah dok sebelah driver eh ?' dgn nada serious
cisss ! berani berani. haha :P
nak tau tak ? 
aku x bole dok sebelah driver sbb aku akn menggelabah 
tak tentu arah bagaiii. HAHA 
ntah laaa, aku rase sbb mate aku, aku rase mcm tu.
aku akn rase dekatnye kerete depan dgn aku.
aku akn jerit 'eishh !slow la sikit, grrr!' 
yg x paham bahase akn bwk lagi laju . oh oh , pliss la

bukan dok sebelah driver je, dok blakang pon aku mcm tuh jgk laa
ape lagi la kat depan kan ? haha :P
kesian kan kat aku ? 
klau boleh aku taknak, tp tp 
kan bagus jgk aku mcm 2
xdela nak bwk laju laju kan kan :)



ok ok, sekian
assalamualaikum  :)

No comments:

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea