Tuesday, December 7, 2010

Day 13 : A letter to someone who has hurt you recently

Posted by asmiza at 7:08 PM
recently, err aku rase xde laa :)
well, klau aku x puas hati ngn org better aku g ckp trus terang jela
mybe tak perlu nak being sarcastic dgn tulis itu dan ini
tu buat org lain pulak sakit hati, kan sie sie dpt dose. kan kan ? :)
tp klau perlu sgt, mane tau kot tak paham bahase, 
tp bile tulis mende yg buat die terase bru die sedar, hah. sile :)
*haishh, jgn ikot lah care aku. jahat bebenor 

tp tp klau nak jgk tau sape yg sakitkan hati aku, 
eh, die tak sakitkan hati aku nih tp aku yg sakit hati ngn die 
hah, die nie, Mark Zuckerberg. korang kenal tak dgn die ?
 klau tak kenal baik tgk kot kot jiran2 korang ke, sdare mare ke, mane la tau kan ? 
kang aku kutok kutok, korang dtg sembur aku pulakk. haishh :P

xdelaa, korang mesti tau kan camne rupe baru profile page fb kan ?
so, ape yg komen korang ?
bg aku la kan kan, aku rase sgt serabut =.=
aku tak suke laah, serious
aku bukan nak tuka pon, tp aku cam nampak org tuka
dgn gatal tgnnye aku pon cube la tekann
&& jeng jeng jengggg
terhasillah mukabuku baru sempena tahun baru :D
erghh !
then ade sameone btau, deactivate fb for 5 mnt, then bile bkk sume back to normal
lepas tuu, aku pon dgn berkobar kobar try la kann
x sampai sejam pon, page aku jadi balik
tp yg die punye okay jek, i donno why

okay okay, sile tgk betape hebatnye mrk menganjing sy ! :(

*click untuk lebih dekat

nampak tak nampak tak ?
kesian betol kan kat aku
haishh, redha jelah '-'

9 comments:

Anonymous said...

aku kenal Mark Zuckerberg...pasai dye la aku pny pro page burok !
HAHA... padahal aku yg salah men tibai tekan xtgk kiri kanan..
bak kate mash : remaja mmg suke explore bende bru kan..
so asz nasib kite same je sob sob..
pd yg cerdik pandai bidang IT ni blh la tlg settle prob kami nye ye..

asmiza said...

haha, 2 la pasal. rajin sgt nak explore. amek ko. dpt sebijik :D

fafa said...

mbhahaha, muke aku ade kat entry baru ko, iskkk gembira rase. btw,m ur new profile sangat SUPERB! mbhahahaha.


*menganjing di mana-mana adalah seronok rupanya, tunggu di kolej esk :DD

asmiza said...

taikkk la fatin. FINE FINE FINE ! grrrr !

fafa said...

mbhahahaha, FINE ko tak tragis macam aku punyee! :DD

asmiza said...

ahh. geram la aku ngn kau nih tin. x abih abih kann. haishh

fafa said...

hihihi, ok aku stop :D

Fakhrur Razi berkata said...

igtkan nk cerita pasal movie the social network tadi
hahaha

aah pelik rupa baru fb nih
aku belum tuakr lagi
masih guna profile yg lama

asmiza said...

haha, malas aku. sakit hati jek wehh.

klo jgn ah tuka, serious x cool lgsg. huh

Tuesday, December 7, 2010

Day 13 : A letter to someone who has hurt you recently

recently, err aku rase xde laa :)
well, klau aku x puas hati ngn org better aku g ckp trus terang jela
mybe tak perlu nak being sarcastic dgn tulis itu dan ini
tu buat org lain pulak sakit hati, kan sie sie dpt dose. kan kan ? :)
tp klau perlu sgt, mane tau kot tak paham bahase, 
tp bile tulis mende yg buat die terase bru die sedar, hah. sile :)
*haishh, jgn ikot lah care aku. jahat bebenor 

tp tp klau nak jgk tau sape yg sakitkan hati aku, 
eh, die tak sakitkan hati aku nih tp aku yg sakit hati ngn die 
hah, die nie, Mark Zuckerberg. korang kenal tak dgn die ?
 klau tak kenal baik tgk kot kot jiran2 korang ke, sdare mare ke, mane la tau kan ? 
kang aku kutok kutok, korang dtg sembur aku pulakk. haishh :P

xdelaa, korang mesti tau kan camne rupe baru profile page fb kan ?
so, ape yg komen korang ?
bg aku la kan kan, aku rase sgt serabut =.=
aku tak suke laah, serious
aku bukan nak tuka pon, tp aku cam nampak org tuka
dgn gatal tgnnye aku pon cube la tekann
&& jeng jeng jengggg
terhasillah mukabuku baru sempena tahun baru :D
erghh !
then ade sameone btau, deactivate fb for 5 mnt, then bile bkk sume back to normal
lepas tuu, aku pon dgn berkobar kobar try la kann
x sampai sejam pon, page aku jadi balik
tp yg die punye okay jek, i donno why

okay okay, sile tgk betape hebatnye mrk menganjing sy ! :(

*click untuk lebih dekat

nampak tak nampak tak ?
kesian betol kan kat aku
haishh, redha jelah '-'

9 comments:

Anonymous said...

aku kenal Mark Zuckerberg...pasai dye la aku pny pro page burok !
HAHA... padahal aku yg salah men tibai tekan xtgk kiri kanan..
bak kate mash : remaja mmg suke explore bende bru kan..
so asz nasib kite same je sob sob..
pd yg cerdik pandai bidang IT ni blh la tlg settle prob kami nye ye..

asmiza said...

haha, 2 la pasal. rajin sgt nak explore. amek ko. dpt sebijik :D

fafa said...

mbhahaha, muke aku ade kat entry baru ko, iskkk gembira rase. btw,m ur new profile sangat SUPERB! mbhahahaha.


*menganjing di mana-mana adalah seronok rupanya, tunggu di kolej esk :DD

asmiza said...

taikkk la fatin. FINE FINE FINE ! grrrr !

fafa said...

mbhahahaha, FINE ko tak tragis macam aku punyee! :DD

asmiza said...

ahh. geram la aku ngn kau nih tin. x abih abih kann. haishh

fafa said...

hihihi, ok aku stop :D

Fakhrur Razi berkata said...

igtkan nk cerita pasal movie the social network tadi
hahaha

aah pelik rupa baru fb nih
aku belum tuakr lagi
masih guna profile yg lama

asmiza said...

haha, malas aku. sakit hati jek wehh.

klo jgn ah tuka, serious x cool lgsg. huh

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea