Tuesday, December 7, 2010

Day 12 : How you found out about Blog and why you made one

Posted by asmiza at 1:50 PM
okay, 1st time aku buat blog nih time sem 2, 
mcm aku penah ckp time post aku yg awal2 dulu *bkn korg bce pon kan :P
aku buat bcos of assignmnt, then kene buat essay :)
lepas aku siap sume asgment 2, aku xpenah bkk dah sbb x tau ape ape, 
sumpah noob gile pasal blog, ntah cane aku buat ntah kan =.=

a year lepas 2 kott, aku bace blog blog org n terdetik di hati ini. 
*eceehhh ayat aku..hehe..terdetik la nak tulis balik blog,
 then aku delete semue asgment aku tuh, malu lah aku, ntah ape ape aku merepek.
aku explore ape yg ade dlm blog nih, 2 yg aku start balik :)

so, terhasillah blog yg skang nih. 
amacam, cantik tak blog aku ? 
pliss, cakaplah cantik ! :D

4 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha cantik lah juga ;D
ak belajar kenal blog sndri weh
hebat xhebat? xD

Aqilah Nur said...

tak nampak. maknanya kecik la tu.. ;D

asmiza said...

aish, ko x ikhlas ah puji tuh. so
kau x hebat. mbahahah :D

asmiza said...

aqilah : err, ape yg kecik ?

Tuesday, December 7, 2010

Day 12 : How you found out about Blog and why you made one

okay, 1st time aku buat blog nih time sem 2, 
mcm aku penah ckp time post aku yg awal2 dulu *bkn korg bce pon kan :P
aku buat bcos of assignmnt, then kene buat essay :)
lepas aku siap sume asgment 2, aku xpenah bkk dah sbb x tau ape ape, 
sumpah noob gile pasal blog, ntah cane aku buat ntah kan =.=

a year lepas 2 kott, aku bace blog blog org n terdetik di hati ini. 
*eceehhh ayat aku..hehe..terdetik la nak tulis balik blog,
 then aku delete semue asgment aku tuh, malu lah aku, ntah ape ape aku merepek.
aku explore ape yg ade dlm blog nih, 2 yg aku start balik :)

so, terhasillah blog yg skang nih. 
amacam, cantik tak blog aku ? 
pliss, cakaplah cantik ! :D

4 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hahaha cantik lah juga ;D
ak belajar kenal blog sndri weh
hebat xhebat? xD

Aqilah Nur said...

tak nampak. maknanya kecik la tu.. ;D

asmiza said...

aish, ko x ikhlas ah puji tuh. so
kau x hebat. mbahahah :D

asmiza said...

aqilah : err, ape yg kecik ?

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea