Monday, December 6, 2010

Day 11 : Another picture of you and your friends

Posted by asmiza at 11:27 PM


okayy, kalau haritu aku letak gamba my colleagues 
and clasmate aku time skolah menengah, 
then gamba yg atas nih ialah mmbe aku since aku darjah 1 :)
whoahhh. ade yg antare dorg2 nih dah betahun tahun tak jumpe lah lepas aku pindah 
aku pindah dajah 4, gamba nih raye 2009 bile dorg contact balik for konvoi raye
lbh krg cam reunion jgk lah :)
so, dlm 7 taun jgk lahh. lame kan kan ?
mule tuh aku cam malas sgt nk join, 1 sbb aku baru blik dr kg, letih
lagi satu sbb aku lame sgt tak jumpe dorg, so malu sgt sgt lahh. haha :P 
tp ade mmbe aku sorg nih ajak jgk aku pegi, so aku pon join laa
bile kumpul kumpul 2, ade je yg tanye aku nih sape, haha 
yela kann, djh 4 last jumpe time tuh berhingus lagi *aku takk ! haha :P
lepas tuh jumpe blik pas abis fom5, msing msing dah ensem, macho, cun sume kann
mane laa nak kenal aku yg xde ape nih =_=

&& dari sini jgk lahh sy rapat dgn incik di bwh nie :)


sampai lah skarang


dan die lahh buah hati pengarang jantung sy skarang nie
gedik sikit takpe kan kan ;)
aww, rindu rindu !

&&

salam maal hijrah kpd semue umat islam :)
bace tak doa akhir ngn awal tahun ? haaa.
semoge tahun baru ini, kite same same dpt tingkatkan lagi amal ibadah kite kpd-NYA :)

sekian, assalamualaikum ^^

13 comments:

fafa said...

grr, jeles lah tengok gambar nabil :D mbhahaha.

asmiza said...

eh eh, nk jeles sbb ? heh

fafa said...

hahaa, aku pun tak tahu kenapa :D

:) said...

xnk kumen pn sal nabil & kamu..
nk kumen sal kawan2 kamu..

bgus de kwn2 yg xlupe kwan kn even da lame xcntct..da best la dowg :)

asmiza said...
This comment has been removed by the author.
asmiza said...

haha. ayatt. x soh pon komen sal aku ngn nabil cik fatin syg. hee :D

ahha, well. brani laa dorg lupekan aku. hee :)

Cik Mieyrarif said...

salam maal hijrah :)

HonEyBuNNy said...

salam maal hijrah...

Fakhrur Razi berkata said...

woahhh2
reunion sgt best
utk cari jodoh XD

ye lah dlu masa darjah 1 masing2 budak2 lagi mne tau ;P

ps: salam maal hijrah juga ;D

asmiza said...

carik jodoh ? haha. x leh bla

tau xpe kan kan. tehee :D

thank u :D

Anonymous said...

wah sungguh kebapaan incik 2..:P

asmiza said...

eheh, incik 2 mmg seorg-bape-yg-baik- to-be, hopefully. muahahaha :P

Anonymous said...

[url=http://seoservicemarket.com]seo service[/url]

Monday, December 6, 2010

Day 11 : Another picture of you and your friends



okayy, kalau haritu aku letak gamba my colleagues 
and clasmate aku time skolah menengah, 
then gamba yg atas nih ialah mmbe aku since aku darjah 1 :)
whoahhh. ade yg antare dorg2 nih dah betahun tahun tak jumpe lah lepas aku pindah 
aku pindah dajah 4, gamba nih raye 2009 bile dorg contact balik for konvoi raye
lbh krg cam reunion jgk lah :)
so, dlm 7 taun jgk lahh. lame kan kan ?
mule tuh aku cam malas sgt nk join, 1 sbb aku baru blik dr kg, letih
lagi satu sbb aku lame sgt tak jumpe dorg, so malu sgt sgt lahh. haha :P 
tp ade mmbe aku sorg nih ajak jgk aku pegi, so aku pon join laa
bile kumpul kumpul 2, ade je yg tanye aku nih sape, haha 
yela kann, djh 4 last jumpe time tuh berhingus lagi *aku takk ! haha :P
lepas tuh jumpe blik pas abis fom5, msing msing dah ensem, macho, cun sume kann
mane laa nak kenal aku yg xde ape nih =_=

&& dari sini jgk lahh sy rapat dgn incik di bwh nie :)


sampai lah skarang


dan die lahh buah hati pengarang jantung sy skarang nie
gedik sikit takpe kan kan ;)
aww, rindu rindu !

&&

salam maal hijrah kpd semue umat islam :)
bace tak doa akhir ngn awal tahun ? haaa.
semoge tahun baru ini, kite same same dpt tingkatkan lagi amal ibadah kite kpd-NYA :)

sekian, assalamualaikum ^^

13 comments:

fafa said...

grr, jeles lah tengok gambar nabil :D mbhahaha.

asmiza said...

eh eh, nk jeles sbb ? heh

fafa said...

hahaa, aku pun tak tahu kenapa :D

:) said...

xnk kumen pn sal nabil & kamu..
nk kumen sal kawan2 kamu..

bgus de kwn2 yg xlupe kwan kn even da lame xcntct..da best la dowg :)

asmiza said...
This comment has been removed by the author.
asmiza said...

haha. ayatt. x soh pon komen sal aku ngn nabil cik fatin syg. hee :D

ahha, well. brani laa dorg lupekan aku. hee :)

Cik Mieyrarif said...

salam maal hijrah :)

HonEyBuNNy said...

salam maal hijrah...

Fakhrur Razi berkata said...

woahhh2
reunion sgt best
utk cari jodoh XD

ye lah dlu masa darjah 1 masing2 budak2 lagi mne tau ;P

ps: salam maal hijrah juga ;D

asmiza said...

carik jodoh ? haha. x leh bla

tau xpe kan kan. tehee :D

thank u :D

Anonymous said...

wah sungguh kebapaan incik 2..:P

asmiza said...

eheh, incik 2 mmg seorg-bape-yg-baik- to-be, hopefully. muahahaha :P

Anonymous said...

[url=http://seoservicemarket.com]seo service[/url]

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea