Sunday, October 28, 2012

long hiatus

Posted by asmiza at 6:04 PM
hi hi assalamualaikum :)
oh its been a while since my last post. 5 bulan weh. fuhhhh 
well ini disebabkan oleh hectic and depress life 
but syukur alhamdulillah takdelah sampai tak tidur
sempat jugak la bertweet beribu ribu. muahaha
penat time keje je then balik stress stress gitu tidurlah, still under control
kalau tak dapat control sampai telan ubat tidur. ye aku tau tak elok aku tau -,-

oh macam post yang lepas aku tulis pasal kerja jugak kan 
then kali ni just roughly la sebab stress asyik cerita pasal kerja 
 aku dah tak kerja kat dialisis sebab dapat hospital 
well among student nurse pun memang diorang nak sangat hospital
and aku bersyukur after 3 stages before d offer aku boleh kata quite tough jugak
and alhamdulillah wa syukurillah bersyukur padamu ya Allah ;) 

haaa carik la aku kat situ kalau jumpe. kehkeh

ok dah cukup lah pasal kerja kan ? :) 


oh ha haritu mak cerita masa dia nak deliver aku
 mak cakap sehari sebelum tu sempat lagi makan mangga cicah cicah. 
aku macam ohh no wonder la aku ni gila asam. ok bye.
kesian mak yang salah kan. tp possible kan ? kahkah

tu je, jumpe 5 bulan lagi. bybye :D


2 comments:

Nurul Amilin said...

siyes aku x jmpe ko as.. ko kat ne? best x keje ko skrg? aku jeles... nk jgk keje cm ko..

Anonymous said...

You can browse through all the various sections of [url=http://www.bocachicaplaya.com/hogansitoufficiale.htm]scarpe Hogan[/url]
the websites to aspetto for the particular stile and the color which can complement your personality. Once you have shortlist ted or decided a [url=http://www.bocachicaplaya.com/hogansitoufficiale.htm]Hogan[/url]
t-shirt then you can simply look for the cool slogans which you want to be printed on the T Shirts. Although, most of [url=http://www.bocachicaplaya.com/hogansitoufficiale.htm]Hogan[/url]
the time the online t-shirt vendor will have some standard ora famous slogans printed on the t-short which you would shortlist, but if you want to be more specific and be unique then you can use either your own slogan you can simply search for some famous slogans online.

Sunday, October 28, 2012

long hiatus

hi hi assalamualaikum :)
oh its been a while since my last post. 5 bulan weh. fuhhhh 
well ini disebabkan oleh hectic and depress life 
but syukur alhamdulillah takdelah sampai tak tidur
sempat jugak la bertweet beribu ribu. muahaha
penat time keje je then balik stress stress gitu tidurlah, still under control
kalau tak dapat control sampai telan ubat tidur. ye aku tau tak elok aku tau -,-

oh macam post yang lepas aku tulis pasal kerja jugak kan 
then kali ni just roughly la sebab stress asyik cerita pasal kerja 
 aku dah tak kerja kat dialisis sebab dapat hospital 
well among student nurse pun memang diorang nak sangat hospital
and aku bersyukur after 3 stages before d offer aku boleh kata quite tough jugak
and alhamdulillah wa syukurillah bersyukur padamu ya Allah ;) 

haaa carik la aku kat situ kalau jumpe. kehkeh

ok dah cukup lah pasal kerja kan ? :) 


oh ha haritu mak cerita masa dia nak deliver aku
 mak cakap sehari sebelum tu sempat lagi makan mangga cicah cicah. 
aku macam ohh no wonder la aku ni gila asam. ok bye.
kesian mak yang salah kan. tp possible kan ? kahkah

tu je, jumpe 5 bulan lagi. bybye :D


2 comments:

Nurul Amilin said...

siyes aku x jmpe ko as.. ko kat ne? best x keje ko skrg? aku jeles... nk jgk keje cm ko..

Anonymous said...

You can browse through all the various sections of [url=http://www.bocachicaplaya.com/hogansitoufficiale.htm]scarpe Hogan[/url]
the websites to aspetto for the particular stile and the color which can complement your personality. Once you have shortlist ted or decided a [url=http://www.bocachicaplaya.com/hogansitoufficiale.htm]Hogan[/url]
t-shirt then you can simply look for the cool slogans which you want to be printed on the T Shirts. Although, most of [url=http://www.bocachicaplaya.com/hogansitoufficiale.htm]Hogan[/url]
the time the online t-shirt vendor will have some standard ora famous slogans printed on the t-short which you would shortlist, but if you want to be more specific and be unique then you can use either your own slogan you can simply search for some famous slogans online.

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea