Friday, December 30, 2011

lepas sebulan

Posted by asmiza at 3:26 PM
assalamualaikum :)

lepas sebulan tak ber-update 
yg berubah hanya theme yg aku tak tahu entah berape puluh kali tuka -,-
takde mood nak update plus taktahu nak update ape 
kalau duduk oversea boleh jugak buat entry pasal winter trip, sobss 
untungla mereka :(
ini kerja pun cuti sehari nak kemane lah sgt setakat giant mall tu bolehla -,-

oh ye, 24th december yg lepas cukuplah umur aku nak pergi mengundi :D
and yes, seminggu ni aku dok cek peti surat je keje *pelik rase sebut peti surat 
then tadi turun angkat baju, pegi cek lagi lepas tu nampak envelope pelik sikit dari biase
eh eh, US postal service la. aw aw :)
barang yg ditunggu telah tibaaa, terima kasih ye abg posto 
lagi berterima kasih kpd si pengirim ;)

and haritu dapat mixrock candy dari sticky , yeayy
luka luka lidah mkn gula tu hari hari -.-
dpt cake secret recipe jugak 
terima kasih lah semua !

mane yg wish tu, lambat ke cepat sy sgt menghargainye
syukran syukran :)

2 comments:

Atikah Adnan said...

Amboi sape yg update psl winter break? lol. anyway pengirim kirim ape?? busy body gila! haha :D

asmiza said...

eh, ade org terase pedas. lol :P err. kirim salam. hahaha :P

Friday, December 30, 2011

lepas sebulan

assalamualaikum :)

lepas sebulan tak ber-update 
yg berubah hanya theme yg aku tak tahu entah berape puluh kali tuka -,-
takde mood nak update plus taktahu nak update ape 
kalau duduk oversea boleh jugak buat entry pasal winter trip, sobss 
untungla mereka :(
ini kerja pun cuti sehari nak kemane lah sgt setakat giant mall tu bolehla -,-

oh ye, 24th december yg lepas cukuplah umur aku nak pergi mengundi :D
and yes, seminggu ni aku dok cek peti surat je keje *pelik rase sebut peti surat 
then tadi turun angkat baju, pegi cek lagi lepas tu nampak envelope pelik sikit dari biase
eh eh, US postal service la. aw aw :)
barang yg ditunggu telah tibaaa, terima kasih ye abg posto 
lagi berterima kasih kpd si pengirim ;)

and haritu dapat mixrock candy dari sticky , yeayy
luka luka lidah mkn gula tu hari hari -.-
dpt cake secret recipe jugak 
terima kasih lah semua !

mane yg wish tu, lambat ke cepat sy sgt menghargainye
syukran syukran :)

2 comments:

Atikah Adnan said...

Amboi sape yg update psl winter break? lol. anyway pengirim kirim ape?? busy body gila! haha :D

asmiza said...

eh, ade org terase pedas. lol :P err. kirim salam. hahaha :P

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea