Friday, October 21, 2011

sedih meninggalkan katil :(

Posted by asmiza at 1:46 AM
assalamualaikum :)

okay, selepas tamat belajar pada 15 jun 2011 yg lepas, 
dan dgn sahnya memperoleh lesen jururawat malaysia pada september yg lepas, owyeah !
salah salah, Alhamdulillah :)
dengan ini diumumkan, Asmiza akan meninggalkan bilik kesayangan bersama katil dan khazanah yg terkandung di dalamnya untuk meneruskan hidup sebagai jururawat di Kelana Jaya XD 
boleh lempang muke sy laju laju kalau mahu :)

To be honest, aku taktau lah aku dah fully sedia ataupun belum utk kerja 
well, mcm tadi aku kemas pun mak aku tlg semua,
mak yg ingatkan semua , haishh. nih yg sedih ni
kejap sgt mase berlalu, dulu mak sediakan utk smbg study
nak keje pun mak kene sediekan jugak 
nanti kawin macam mane pulak ? ohh, keje dulu asmiza :P gatal betul 
by hook or by crook aku kene jugak sedia fizikal mental 
and I hope everything will be fine, doakan sy kwn kwn :)

so, sebab dah lame menghabiskan beras dekat rmh ni, 
aku akan rindukan beras beras -,- tak tak. itu tipuu 
aku rindu laa kat family nnt,
lappy pun tak bwk, nnt rindu la lappy dgn org yg slalu aku tgk dlm lappy nih >.<
alaaa, cemane nih. bile pulak boleh balik niiiiii. ishh, padahal 2 jam pun x sampai :P

ok lah, sini sini, sy sajikan dgn gambar yg fresh dari ladang
check it out ! XD

nnt rindu nak ckp dgn budak kecik ni,

nnt rindu la nk dgr mak jerit jerit kejut sy bgn pagi, oh my -,-


eii, die nie comel sgt kenape ni. kembang letteww :P jgn marah :)

ok done ! 
eish, nnt rindulah nak tegur adik kecik tu 
bile tanye die, adik tgh buat ape tu ? buat experiment laa >.< #backyardscience
dan bile die mintak ape ape and org ckp dah xde duit die ckp nak bg duit die 
adik nak bg berape ? "adik bg 100yen" #pengaruhkartun =.=

ok lahh, rindukan semua
will be back soon , assalamualaikum :)

4 comments:

Sarah Bunc. said...

gojes giler abg nab tidor. woot woot! hehehe

NatashaShukor said...

best dye dh nk keje...selamat majuJaya ;)

Atikah Adnan said...

congratulations dah nak kerja! wish you all the best. :D

asmiza said...

@sara : woot woot, tgk org lahh :P

@natasha : thank uuuu ;)

@atikah : thanksss ;)

Friday, October 21, 2011

sedih meninggalkan katil :(

assalamualaikum :)

okay, selepas tamat belajar pada 15 jun 2011 yg lepas, 
dan dgn sahnya memperoleh lesen jururawat malaysia pada september yg lepas, owyeah !
salah salah, Alhamdulillah :)
dengan ini diumumkan, Asmiza akan meninggalkan bilik kesayangan bersama katil dan khazanah yg terkandung di dalamnya untuk meneruskan hidup sebagai jururawat di Kelana Jaya XD 
boleh lempang muke sy laju laju kalau mahu :)

To be honest, aku taktau lah aku dah fully sedia ataupun belum utk kerja 
well, mcm tadi aku kemas pun mak aku tlg semua,
mak yg ingatkan semua , haishh. nih yg sedih ni
kejap sgt mase berlalu, dulu mak sediakan utk smbg study
nak keje pun mak kene sediekan jugak 
nanti kawin macam mane pulak ? ohh, keje dulu asmiza :P gatal betul 
by hook or by crook aku kene jugak sedia fizikal mental 
and I hope everything will be fine, doakan sy kwn kwn :)

so, sebab dah lame menghabiskan beras dekat rmh ni, 
aku akan rindukan beras beras -,- tak tak. itu tipuu 
aku rindu laa kat family nnt,
lappy pun tak bwk, nnt rindu la lappy dgn org yg slalu aku tgk dlm lappy nih >.<
alaaa, cemane nih. bile pulak boleh balik niiiiii. ishh, padahal 2 jam pun x sampai :P

ok lah, sini sini, sy sajikan dgn gambar yg fresh dari ladang
check it out ! XD

nnt rindu nak ckp dgn budak kecik ni,

nnt rindu la nk dgr mak jerit jerit kejut sy bgn pagi, oh my -,-


eii, die nie comel sgt kenape ni. kembang letteww :P jgn marah :)

ok done ! 
eish, nnt rindulah nak tegur adik kecik tu 
bile tanye die, adik tgh buat ape tu ? buat experiment laa >.< #backyardscience
dan bile die mintak ape ape and org ckp dah xde duit die ckp nak bg duit die 
adik nak bg berape ? "adik bg 100yen" #pengaruhkartun =.=

ok lahh, rindukan semua
will be back soon , assalamualaikum :)

4 comments:

Sarah Bunc. said...

gojes giler abg nab tidor. woot woot! hehehe

NatashaShukor said...

best dye dh nk keje...selamat majuJaya ;)

Atikah Adnan said...

congratulations dah nak kerja! wish you all the best. :D

asmiza said...

@sara : woot woot, tgk org lahh :P

@natasha : thank uuuu ;)

@atikah : thanksss ;)

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea