Thursday, October 13, 2011

aku keturunan cina kah ?

Posted by asmiza at 10:24 PM
assalamualaikum salam satu malaysia salam hari khamis -,-

tadi adik aku, anis tetibe tanye 
"akak akak, akk tau tak kite ade keturunan cine ?"
aku jawablah,tau je. kenape ? 
adik baru tau tadi kak biletanye mak,
 sbb td ade org tnye kau ni keturunan cine ke ?

ok lahh, ade la. moyang aku kot cina tu
tp kat aku takde pun tempias cine tuu =.=
adik badik ayah aku semua putih putih belake, mate sepet sepet
dulu aku kecik kecik adela org pggil jepun
sekarang org nak pggil k****g pon bolehhh -,-

tak caye ? tgk la aku kecik kecik dulu, comel je #okperasan
skarang ? ish ish, bersyukurlah tak cacat asmiza
alhamdulillah :)

ade rupe cine tak ? yg lelaki besar itu tolong tolak awal awal, ohh jahat bukan ? tp mmg terbukti :P


dan yg bertudung pink itu aku, dah tau pun nk bg tau jgk :P


ok laa, itu saje. nexwekk i ade intview uolss, doakan i okayy. bybye ;DD



7 comments:

Atikah Adnan said...

Mata sepet!!! :p

asmiza said...

haha, taklaa. tu silau sbb matahari :P

Nor Fadila Rosli said...

masih putih lg yang oi..:)

asmiza said...

eii, hitam r ila. huhu

khairul akmal bin azman said...

asmiza!


hehe!


kaki posing pic gak ek..

btw nice bebeh

asmiza said...

haha, sikit laa :P

faiz said...

follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com

Thursday, October 13, 2011

aku keturunan cina kah ?

assalamualaikum salam satu malaysia salam hari khamis -,-

tadi adik aku, anis tetibe tanye 
"akak akak, akk tau tak kite ade keturunan cine ?"
aku jawablah,tau je. kenape ? 
adik baru tau tadi kak biletanye mak,
 sbb td ade org tnye kau ni keturunan cine ke ?

ok lahh, ade la. moyang aku kot cina tu
tp kat aku takde pun tempias cine tuu =.=
adik badik ayah aku semua putih putih belake, mate sepet sepet
dulu aku kecik kecik adela org pggil jepun
sekarang org nak pggil k****g pon bolehhh -,-

tak caye ? tgk la aku kecik kecik dulu, comel je #okperasan
skarang ? ish ish, bersyukurlah tak cacat asmiza
alhamdulillah :)

ade rupe cine tak ? yg lelaki besar itu tolong tolak awal awal, ohh jahat bukan ? tp mmg terbukti :P


dan yg bertudung pink itu aku, dah tau pun nk bg tau jgk :P


ok laa, itu saje. nexwekk i ade intview uolss, doakan i okayy. bybye ;DD



7 comments:

Atikah Adnan said...

Mata sepet!!! :p

asmiza said...

haha, taklaa. tu silau sbb matahari :P

Nor Fadila Rosli said...

masih putih lg yang oi..:)

asmiza said...

eii, hitam r ila. huhu

khairul akmal bin azman said...

asmiza!


hehe!


kaki posing pic gak ek..

btw nice bebeh

asmiza said...

haha, sikit laa :P

faiz said...

follow blog saya ni jugak jomwayangku.blogspot.com

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea