Saturday, September 24, 2011

menganjing lettewww

Posted by asmiza at 12:16 PM
oh hye assalamualaikum :)

tgh sedap sedap makan maggi 
*org tghari mkn nasik aku mkn maggi, lame tak mkn. hehh
tiba tiba 
*tutt* beep once bunyik fon
tak boleh nk buat ringtone lain, henpon buruk sound rosak plus ikat getah. HAHA :P
mcm dlm mami jarum tu ikat getah r line clear :D
aku applykan aje. hehh
ok sambung

dpt msg nie :

*Anda menganggur ? Job Malaysia adalah portal info tentang  
jawatan kosong dgn gaji tinggi di seluruh Malaysia, 
sms ON JOB ke 33443*

erkk ? mane die tau aku menganggur nih, sampai hati ngnjing :( 
yelaa, aku tgh carik keje la ni. tsk tsk 

ohh, btw nie ade gmba utk post yg lepas 

*gambar ori pakcik mne entah tggl atas meje depan. bnyk gile kan ? musykil aku

4 comments:

Sarah Bunc. said...

blog kamu sgt comel!!

asmiza said...

tp besepah lagi. taktau nk edit cemane dah. pening. hee

adrinaqamarina said...

ingatkan ada sms on cinta je, rupanya on job pon ada? hehehe.

asmiza said...

haa, tau xpe. hehe

Saturday, September 24, 2011

menganjing lettewww

oh hye assalamualaikum :)

tgh sedap sedap makan maggi 
*org tghari mkn nasik aku mkn maggi, lame tak mkn. hehh
tiba tiba 
*tutt* beep once bunyik fon
tak boleh nk buat ringtone lain, henpon buruk sound rosak plus ikat getah. HAHA :P
mcm dlm mami jarum tu ikat getah r line clear :D
aku applykan aje. hehh
ok sambung

dpt msg nie :

*Anda menganggur ? Job Malaysia adalah portal info tentang  
jawatan kosong dgn gaji tinggi di seluruh Malaysia, 
sms ON JOB ke 33443*

erkk ? mane die tau aku menganggur nih, sampai hati ngnjing :( 
yelaa, aku tgh carik keje la ni. tsk tsk 

ohh, btw nie ade gmba utk post yg lepas 

*gambar ori pakcik mne entah tggl atas meje depan. bnyk gile kan ? musykil aku

4 comments:

Sarah Bunc. said...

blog kamu sgt comel!!

asmiza said...

tp besepah lagi. taktau nk edit cemane dah. pening. hee

adrinaqamarina said...

ingatkan ada sms on cinta je, rupanya on job pon ada? hehehe.

asmiza said...

haa, tau xpe. hehe

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea