Friday, June 3, 2011

what a day

Posted by asmiza at 7:27 PM
assalamualaikum :)

ok, 3 kali jumaat aku ade test 
minggu lepas, tadi dan minggu depan 
malas nak cite ape pasal test sebenarnye 
bile tgk result yg minggu lepas tu dah bukan lagi nyawa nyawa ikan tu 
kecewa rase =.=

bile aku rase kecewe, aku rase nak nangis mesti kene call mak aku 
asal rase nak call je aku call, rase nak call je aku call 
tp klau aku rase nak call kedit takde aku miscall je, hehh
time aku happy pun aku call mak aku jugak :)
ok tadi mmg rase nak menangis lepas tgk result, pegi la call mak 
bukan lah niat nak menangis walaupun mulut ckp nak menangis 
bile aku borak borak, kan betul mmg aku tak menangis 
tapi adik aku yg berumur 3 tahun tu yg buat aku nangis =.=
 aku dgr suare adik kecik aku tu tgh nangis kat belakang
sakit kaki kenape entah 
die nak ckp dgn aku, mak aku bg lah 

ok mcm ni aku borak dgn die

aku : hello adik 
adik : akaakkk, adik rindu akak *cube imagine budak baru lepas nangis ckp
aku : err, akk pun rindu adik jugak :') *tgh control suare dah tu 
adik : bile akak nak balik, adik rindu akak nih *err, die ulang lagi T_T
aku : nnt akk balik laa taw taw 
adik : nnt adik pegi sane ambik akak taw, akak tunggu taw, adik rindu akak *tak tahan 



ok cukup, mengalir ngalir lah air yg di keluarkan oleh lacrimal gland 
baru lah otak dan badan aku overreact dan bekerja menghasilkan chemicals dan hormones *erkk, betolke ?


bia pun aku tak duduk jauh bejuta juta batu,
kalau mcm ni lah gayenye, mmg aku tak boleh call rumah la klau aku duk jauh, hee

i miss u arfah :')




ok, gtg, siap siap nak pegi pasa malam, adios omegos ,ok bye, thanks for reading :)

2 comments:

Sarahh Lo said...

awwww, shoo shuwiiittt~ ehek

asmiza said...

awww, tau dah :P

Friday, June 3, 2011

what a day

assalamualaikum :)

ok, 3 kali jumaat aku ade test 
minggu lepas, tadi dan minggu depan 
malas nak cite ape pasal test sebenarnye 
bile tgk result yg minggu lepas tu dah bukan lagi nyawa nyawa ikan tu 
kecewa rase =.=

bile aku rase kecewe, aku rase nak nangis mesti kene call mak aku 
asal rase nak call je aku call, rase nak call je aku call 
tp klau aku rase nak call kedit takde aku miscall je, hehh
time aku happy pun aku call mak aku jugak :)
ok tadi mmg rase nak menangis lepas tgk result, pegi la call mak 
bukan lah niat nak menangis walaupun mulut ckp nak menangis 
bile aku borak borak, kan betul mmg aku tak menangis 
tapi adik aku yg berumur 3 tahun tu yg buat aku nangis =.=
 aku dgr suare adik kecik aku tu tgh nangis kat belakang
sakit kaki kenape entah 
die nak ckp dgn aku, mak aku bg lah 

ok mcm ni aku borak dgn die

aku : hello adik 
adik : akaakkk, adik rindu akak *cube imagine budak baru lepas nangis ckp
aku : err, akk pun rindu adik jugak :') *tgh control suare dah tu 
adik : bile akak nak balik, adik rindu akak nih *err, die ulang lagi T_T
aku : nnt akk balik laa taw taw 
adik : nnt adik pegi sane ambik akak taw, akak tunggu taw, adik rindu akak *tak tahan 



ok cukup, mengalir ngalir lah air yg di keluarkan oleh lacrimal gland 
baru lah otak dan badan aku overreact dan bekerja menghasilkan chemicals dan hormones *erkk, betolke ?


bia pun aku tak duduk jauh bejuta juta batu,
kalau mcm ni lah gayenye, mmg aku tak boleh call rumah la klau aku duk jauh, hee

i miss u arfah :')




ok, gtg, siap siap nak pegi pasa malam, adios omegos ,ok bye, thanks for reading :)

2 comments:

Sarahh Lo said...

awwww, shoo shuwiiittt~ ehek

asmiza said...

awww, tau dah :P

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea