Saturday, May 21, 2011

1001 cerita

Posted by asmiza at 10:17 PM
kenapa 1001 ? sebab banyak bende aku nak cite skang 

1st skali pasal cite nur kasih the movie 
entah kenape aku tgk tak mcm org lain tgk 
bile tanye org, semue ckp sedih gile, kene bwk tisu bnyk bnyk 
tp bile aku tgk err, aku takde perasaan ke ? 
ke sbb aku x penah follow cite tu lgsg
tp ade je yg x penah follow tp bile tgk dorg ckp sedih jgk
sedih mmg sedih tp entah la aku, tak menghayati sgt kott *tp dah ckp hayati dh aku rase 
so bialah. tp bkn taste aku lah cite tu. heheh 

then, aku nak ckp pasal exam 
ohh, terus naik heart rate, tkanan darah, semue lahh 
dup dap dup dap, 
even final aku dah lepas lame dah tp aku ade lagi 1 exam yg menentukan aku lepas atau tak 
lembaga jururawat malaysia (LJM)
15/6 , tak sampai sebulan pun lagi =.= 
ok kwn kwn, doakan kejayaan saye :) , 
ok bye, tak jadi nk tulis 1001 cite pk pasal exam nih >.<

assalamualaikum

8 comments:

Amoi MiyaSya said...

gudluck kak :)

anyss said...

kakak,
GOOD LUCK okehh! :) buat yg terbaik taw!

asmiza said...

wani : thanks okay :)

asmiza said...

anis syg : terime kasih, doakan :)

Muhammad Nabil Abdul Hamid said...

gudluck syg...so pe lg study..jgn asek dok dpn laptop or tdo je keje..haha

asmiza said...

thanks, eleh. tdo je keje ? ckp kt diri sndri ke ? :DD

Muhammad Nabil Abdul Hamid said...

i tdo xpe..i xde xem BESO mcm u lg dah...hehe..

asmiza said...

eleh, org dh nk habis dah laaaaaaaaaaaaa :DD

Saturday, May 21, 2011

1001 cerita

kenapa 1001 ? sebab banyak bende aku nak cite skang 

1st skali pasal cite nur kasih the movie 
entah kenape aku tgk tak mcm org lain tgk 
bile tanye org, semue ckp sedih gile, kene bwk tisu bnyk bnyk 
tp bile aku tgk err, aku takde perasaan ke ? 
ke sbb aku x penah follow cite tu lgsg
tp ade je yg x penah follow tp bile tgk dorg ckp sedih jgk
sedih mmg sedih tp entah la aku, tak menghayati sgt kott *tp dah ckp hayati dh aku rase 
so bialah. tp bkn taste aku lah cite tu. heheh 

then, aku nak ckp pasal exam 
ohh, terus naik heart rate, tkanan darah, semue lahh 
dup dap dup dap, 
even final aku dah lepas lame dah tp aku ade lagi 1 exam yg menentukan aku lepas atau tak 
lembaga jururawat malaysia (LJM)
15/6 , tak sampai sebulan pun lagi =.= 
ok kwn kwn, doakan kejayaan saye :) , 
ok bye, tak jadi nk tulis 1001 cite pk pasal exam nih >.<

assalamualaikum

8 comments:

Amoi MiyaSya said...

gudluck kak :)

anyss said...

kakak,
GOOD LUCK okehh! :) buat yg terbaik taw!

asmiza said...

wani : thanks okay :)

asmiza said...

anis syg : terime kasih, doakan :)

Muhammad Nabil Abdul Hamid said...

gudluck syg...so pe lg study..jgn asek dok dpn laptop or tdo je keje..haha

asmiza said...

thanks, eleh. tdo je keje ? ckp kt diri sndri ke ? :DD

Muhammad Nabil Abdul Hamid said...

i tdo xpe..i xde xem BESO mcm u lg dah...hehe..

asmiza said...

eleh, org dh nk habis dah laaaaaaaaaaaaa :DD

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea