Wednesday, April 13, 2011

nak kenal boleh ?

Posted by asmiza at 9:40 PM
just dpt called dr unknown number tadi 
actually dr semalam ade miscall dr no tu 
bukan nak heboh kat satu dunia yg ade org nak kacau kacau 
kau bajet kau hot sgt ke ?
tidak tidak 
just mcm lawak sbb dah lame x dpt call or msg something like hye, nak kenal boleh ?
tanye nak ckp ngn sape ngn tuan fon lahh. eii nak gelak lah >.<



mase time skolah dulu yelah dpt msg2 mcm tu kann 
budak budak lagi kan mase tu, bajet la nk kenal2 sume 
skang dah tua bangke nak kenal2 mcm kelakarrrrr sgt. hee :D

6 comments:

Amoi MiyaSya said...

wahh ! dah ade peminat , hehe , ala kak , ignore je no tu , takpn , kalau dia kacau , buat report XD

asmiza said...

haha. xde maknenye lah nk melayan. merepek je lah org nk kenal2 nih. haha

Anonymous said...

haha..hye nak kenal boleh ?? ;D

Anonymous said...

pewittt..ad org na knal tue..ehem,i nak knal u bley tak?haha ;P

Raji berkata said...

erk dh ad 2 anon dh nk mengenali kau
hahaha

asmiza said...

raji : alaahh. 2 anon membe aku lah tu. malas lah nk lyan. hahaha :P

Wednesday, April 13, 2011

nak kenal boleh ?

just dpt called dr unknown number tadi 
actually dr semalam ade miscall dr no tu 
bukan nak heboh kat satu dunia yg ade org nak kacau kacau 
kau bajet kau hot sgt ke ?
tidak tidak 
just mcm lawak sbb dah lame x dpt call or msg something like hye, nak kenal boleh ?
tanye nak ckp ngn sape ngn tuan fon lahh. eii nak gelak lah >.<



mase time skolah dulu yelah dpt msg2 mcm tu kann 
budak budak lagi kan mase tu, bajet la nk kenal2 sume 
skang dah tua bangke nak kenal2 mcm kelakarrrrr sgt. hee :D

6 comments:

Amoi MiyaSya said...

wahh ! dah ade peminat , hehe , ala kak , ignore je no tu , takpn , kalau dia kacau , buat report XD

asmiza said...

haha. xde maknenye lah nk melayan. merepek je lah org nk kenal2 nih. haha

Anonymous said...

haha..hye nak kenal boleh ?? ;D

Anonymous said...

pewittt..ad org na knal tue..ehem,i nak knal u bley tak?haha ;P

Raji berkata said...

erk dh ad 2 anon dh nk mengenali kau
hahaha

asmiza said...

raji : alaahh. 2 anon membe aku lah tu. malas lah nk lyan. hahaha :P

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea