Monday, April 4, 2011

Laki pakai make up ?

Posted by asmiza at 10:04 PM
laki pakai make up x ?
mcm mane laki pkai make up ? 
selain artis ok. artis tu aku tau, nmpak sgt make up nyee. 


then bile duduk borak dgn budak2 tadi 
sorg budak laki nie ckp membazir dtg hari nie. 
membazir sabun, bazir bedak
&& err. kejap ! haaa kantoi ko pakai bedak

yelah, aku gune bedak johnsons baby amek kat hospital 
eii x senonoh, bedak hospital ko amek ? 2 ntok patient lah bukan ko
bile dah kantoi habis lah kene tanye yg lain jugak
kau hafiz pkai bedak ape pulak ?
aku pakai enchanteur
ooo mak aihhh, gile la korang nih 
hah, kau pulak syam ?
aku pakai avon. ok ini lawak, kenape perlu avon ? 
dah mak aku bg aku rembat jelah. dah cukup. letih aku nak gelak :))
sambung pulak sabun, aku pakai ape2 je asal buih 
ohh korang. suke hati koranglah nak pakai ape pun

stop kt sini, nnt de org ckp sy xrindu die sbb gi menggedik kan kan *kenyit2 mate kt org 2 ;) 

ok nie lari tajuk sikit dr makeup, bkn sikit tp banyaaakkk ;)
aku nak cite la kan 
dlm budak2 laki yg aku kenal dr skolah smpai skang 
aku penah jumpe sorg budak lelaki yg amatlah pengemas+pembersih
clasmate aku time fom5, 
serious die sorang yg pengemas sgt ! 
klau buku dlm beg tu, kemas je. test pad letak dlm plastik taknak bg konyok
kitorang penah pegi raye rumah die dulu, then tmpt kitorang duduk tu dekat dpn bilik die 
n die nak bkk bilik, kitorang tgklahh 
mcm wow, kemas kott. kalah perempuan lah kau
sbb yg aku penah tgk bilik adik aku sendiri la kan, letih nak menjerit suh kemas 
lepas mak aku jerit, aku pulak, lepas aku mak aku pulak , hahh. mang letih la 

so bkn laa aku ckp lelaki nie pengotor, tidak same sekali 
tp nak cari yg bilik kemas tu susah sikit
perempuan pun same jugak
bukan la ckp org, diri sendiri pun kene egat jugak
egat awk tu asmiza, malas betul nk kemas cadar :P


p/s : awk yg tu tu, i love u more n more n more lahh. dont worry <3

5 comments:

Anonymous said...

panjangnyee entry.. ;)

sy suke yg ni~> p/s : awk yg tu tu, i love u more n more n more lahh. dont worry <3

asmiza said...

haha, pnjg2 entry perlu ke komen yg ps tuh ? hehh

nelly said...

bab mekap lambat sikit ~

Raji berkata said...

hahahah bgus lelaki tuh
ak kena contohi dia =.=
aku pun pembersih juga
tapi bilik ak tak pembersih.. =.=

asmiza said...

nelly : ehee, kite pun :)

ranji : kan ? bersih cemane pun tgk bilik mst selerak jgk. heh

Monday, April 4, 2011

Laki pakai make up ?

laki pakai make up x ?
mcm mane laki pkai make up ? 
selain artis ok. artis tu aku tau, nmpak sgt make up nyee. 


then bile duduk borak dgn budak2 tadi 
sorg budak laki nie ckp membazir dtg hari nie. 
membazir sabun, bazir bedak
&& err. kejap ! haaa kantoi ko pakai bedak

yelah, aku gune bedak johnsons baby amek kat hospital 
eii x senonoh, bedak hospital ko amek ? 2 ntok patient lah bukan ko
bile dah kantoi habis lah kene tanye yg lain jugak
kau hafiz pkai bedak ape pulak ?
aku pakai enchanteur
ooo mak aihhh, gile la korang nih 
hah, kau pulak syam ?
aku pakai avon. ok ini lawak, kenape perlu avon ? 
dah mak aku bg aku rembat jelah. dah cukup. letih aku nak gelak :))
sambung pulak sabun, aku pakai ape2 je asal buih 
ohh korang. suke hati koranglah nak pakai ape pun

stop kt sini, nnt de org ckp sy xrindu die sbb gi menggedik kan kan *kenyit2 mate kt org 2 ;) 

ok nie lari tajuk sikit dr makeup, bkn sikit tp banyaaakkk ;)
aku nak cite la kan 
dlm budak2 laki yg aku kenal dr skolah smpai skang 
aku penah jumpe sorg budak lelaki yg amatlah pengemas+pembersih
clasmate aku time fom5, 
serious die sorang yg pengemas sgt ! 
klau buku dlm beg tu, kemas je. test pad letak dlm plastik taknak bg konyok
kitorang penah pegi raye rumah die dulu, then tmpt kitorang duduk tu dekat dpn bilik die 
n die nak bkk bilik, kitorang tgklahh 
mcm wow, kemas kott. kalah perempuan lah kau
sbb yg aku penah tgk bilik adik aku sendiri la kan, letih nak menjerit suh kemas 
lepas mak aku jerit, aku pulak, lepas aku mak aku pulak , hahh. mang letih la 

so bkn laa aku ckp lelaki nie pengotor, tidak same sekali 
tp nak cari yg bilik kemas tu susah sikit
perempuan pun same jugak
bukan la ckp org, diri sendiri pun kene egat jugak
egat awk tu asmiza, malas betul nk kemas cadar :P


p/s : awk yg tu tu, i love u more n more n more lahh. dont worry <3

5 comments:

Anonymous said...

panjangnyee entry.. ;)

sy suke yg ni~> p/s : awk yg tu tu, i love u more n more n more lahh. dont worry <3

asmiza said...

haha, pnjg2 entry perlu ke komen yg ps tuh ? hehh

nelly said...

bab mekap lambat sikit ~

Raji berkata said...

hahahah bgus lelaki tuh
ak kena contohi dia =.=
aku pun pembersih juga
tapi bilik ak tak pembersih.. =.=

asmiza said...

nelly : ehee, kite pun :)

ranji : kan ? bersih cemane pun tgk bilik mst selerak jgk. heh

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea