Saturday, February 12, 2011

susah oh nak isi form =,=

Posted by asmiza at 3:08 AM
assalamualaikum :)

aku kene fill out form untuk sit exam yg just around da corner. 
even xde lah nak dekat corner sgt *okay mengarut =,= ..
LJM, stands for Lembaga Jururawat Malaysia
exam 2 la penentu aku lepas or tak. Dlm 4 bulan lagi. 
err, pejam celik pejam celik, sekejap je mase berlalu. 
nak sit bukan main payah. nak kene tapis tapis bagai. bukan semuenye lepas.
Fyi, bukan main terbang tinggi & bertambah tambah 
sampai nak terkeluar adrenalin aku bile coordinator nak sebut name yg lepas & x lepas. 
okay, alhamdulillah bersyukur terlepas untuk yg kali ini. 
but, itu belum tentu lagi aku boleh lepas nak amek exam. 
Kene pulak tapis lagi, bile Mam besa rase prestasi menurun 
dgn banggenye dan tidak teragak agak tarik balik name dari exam tersebut. pfftttt "-"



Okay, mmg dah lari tajuk. Aku just nak bg tau pasal isi form tuu. 
well, baru section 1st form tu, mcm mcm aku dah salah. mesti la kene bebel. sobss :( 
nasib baik bukan aku sorang, klau tak ? haishh. x tau nak ckp apelahh.
nak isi name pun kene refer ic balik, binti ke, bte ke, bt ke.
Berape x alert nye kau asmiza =,=
alaa, nak confirm kan aje, mane tau kot kot salah, *alasan 

form pun bukan tanye mende yg kene pikir sampai tekeluar urat segale,
tempat lahir pun x egat tempat *bukan aku ;P
tapi seriously ckp, isi form bukanlah bende yg mudah 
ohh, gile terukla kau nih asmiza :(

plus, tulisan terus jadi lain.
punyelahh berhati-hatinye sampai tulisan pun rase pelik
mungkin aku je, bukan org lain +_+

a picture is worth a thousands words

p/s : makin nak abis, makin rase pressure, betape low nye aku *sigh

12 comments:

Sarah Lo said...

oh like~ gud luck dear!

asmiza said...

ohh, thank u kakak ;)

fafa said...

haihh, aku dah taknak jadi nurse pulak nih. haha

Muhammad Nabil Abdul Hamid said...

gud luck syg...anyway comment below ur pic 2 tiru ayt i

asmiza said...

fafa : haha, dah nk jd pe lak . hee

nabil : thank uuu, mne de tiru =,=

Amoi MiyaSya said...

wahh 1 lembaga jururawat Malaysia ! gudluck ye kak asz comel :) nanti wani sakit , akk boleh rawat wani :)

asmiza said...

ohh, thank u wani. insyaAllah ;D

Raji berkata said...

bestnyer masa kcil2 dlu sume parents ada utk isikan sume borang2 kte ;D

asmiza said...

hahh, betol betol. letak je ats meje g tdo. pastu bgun tido sume siap. duhh, patot ah aku x reti isi borang =,=

fyy mokhtar said...

good luck :)

miSz TiQue said...

bdak jururawat ke?nice...mgkin kte ley keje satu spital!

asmiza said...

aah yup! yeke. ohh pharmacist-to-be kan kan ? ehee, insyaAllah :D

Saturday, February 12, 2011

susah oh nak isi form =,=

assalamualaikum :)

aku kene fill out form untuk sit exam yg just around da corner. 
even xde lah nak dekat corner sgt *okay mengarut =,= ..
LJM, stands for Lembaga Jururawat Malaysia
exam 2 la penentu aku lepas or tak. Dlm 4 bulan lagi. 
err, pejam celik pejam celik, sekejap je mase berlalu. 
nak sit bukan main payah. nak kene tapis tapis bagai. bukan semuenye lepas.
Fyi, bukan main terbang tinggi & bertambah tambah 
sampai nak terkeluar adrenalin aku bile coordinator nak sebut name yg lepas & x lepas. 
okay, alhamdulillah bersyukur terlepas untuk yg kali ini. 
but, itu belum tentu lagi aku boleh lepas nak amek exam. 
Kene pulak tapis lagi, bile Mam besa rase prestasi menurun 
dgn banggenye dan tidak teragak agak tarik balik name dari exam tersebut. pfftttt "-"



Okay, mmg dah lari tajuk. Aku just nak bg tau pasal isi form tuu. 
well, baru section 1st form tu, mcm mcm aku dah salah. mesti la kene bebel. sobss :( 
nasib baik bukan aku sorang, klau tak ? haishh. x tau nak ckp apelahh.
nak isi name pun kene refer ic balik, binti ke, bte ke, bt ke.
Berape x alert nye kau asmiza =,=
alaa, nak confirm kan aje, mane tau kot kot salah, *alasan 

form pun bukan tanye mende yg kene pikir sampai tekeluar urat segale,
tempat lahir pun x egat tempat *bukan aku ;P
tapi seriously ckp, isi form bukanlah bende yg mudah 
ohh, gile terukla kau nih asmiza :(

plus, tulisan terus jadi lain.
punyelahh berhati-hatinye sampai tulisan pun rase pelik
mungkin aku je, bukan org lain +_+

a picture is worth a thousands words

p/s : makin nak abis, makin rase pressure, betape low nye aku *sigh

12 comments:

Sarah Lo said...

oh like~ gud luck dear!

asmiza said...

ohh, thank u kakak ;)

fafa said...

haihh, aku dah taknak jadi nurse pulak nih. haha

Muhammad Nabil Abdul Hamid said...

gud luck syg...anyway comment below ur pic 2 tiru ayt i

asmiza said...

fafa : haha, dah nk jd pe lak . hee

nabil : thank uuu, mne de tiru =,=

Amoi MiyaSya said...

wahh 1 lembaga jururawat Malaysia ! gudluck ye kak asz comel :) nanti wani sakit , akk boleh rawat wani :)

asmiza said...

ohh, thank u wani. insyaAllah ;D

Raji berkata said...

bestnyer masa kcil2 dlu sume parents ada utk isikan sume borang2 kte ;D

asmiza said...

hahh, betol betol. letak je ats meje g tdo. pastu bgun tido sume siap. duhh, patot ah aku x reti isi borang =,=

fyy mokhtar said...

good luck :)

miSz TiQue said...

bdak jururawat ke?nice...mgkin kte ley keje satu spital!

asmiza said...

aah yup! yeke. ohh pharmacist-to-be kan kan ? ehee, insyaAllah :D

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea