Saturday, February 26, 2011

surat dari ckg addmath

Posted by asmiza at 9:54 PM
assalamualaikum

semalam lepas kemas kemas bilik sebab warden aku ckp kitorang dtg sini 
mcm nak duduk 7 tahun kat sini 
ok fine fine, kitorang pun kemas la barang barang yg nampak mcm 3 taun je XD

& i found this 

*click kat gamba utk tumbesaran yg sihat :D*

its from ckg addmath aku dulu, Miss Baiti :)
die bukan ckg kat skola, tp ckg luar 
kire ade clas dgn die dlm group yg sikit jela. 4 5 org camtu
then panggil die ajar kat rumah 
yelaah, korang tau chpter 1st form4 yg function tu ? time form 5 baru aku tau
mesti korang ckp aku terukkan ? isk isk :(

lepas aku dpt surat tu, ckg tu dtg umah aku sorang jelah
&& aku blaja la sorang sorang, mstla fokus abih.
 x boleh la aku nak pandang kiri kanan tgk membe aku punye jwpn, muahaha :P

p/s : sara mesti egat pasal surat ni kan ? kite ade lg. sara ade tak ? :P

14 comments:

mi_ramen said...

tp add math ak lg hebat dr korg. hahahahaha~

asmiza said...

yeke ? ko bape haa ? haha :P

AZWA ISHAK said...

addmathh tgal kngn... berpulun blaja dlu,skang x guna pun~~ huhu

asmiza said...

haha, xpela. mane tau boleh gune lg ;)

Amoi MiyaSya said...

wahh ! diberi perhatian ! best akk kann ?

asmiza said...

hehe, best best ;)

Raji berkata said...

woahhh bestnyer dpt perhatian lebih nih >.<

asmiza said...

haha, ckg syg aku lebih :P

SyafiqRidhwan said...

haha. tinggal sejarah jela :)

asmiza said...

haha, sabo jela :)

Sarah Ramora :] said...

cikgu pun kreatif, cikgu add math ktorang harapan, tegur pun tamau :(

asmiza said...

haha, ye ehh. alaa. kesian. xpee. dlm hati die sape tau kan kan ? ;)

mi_ramen said...

ak addmath B3 okayh.. lol~

asmiza said...

haha, yela yela :P baru b3 dah blagak ke ? tolong la :P

Saturday, February 26, 2011

surat dari ckg addmath

assalamualaikum

semalam lepas kemas kemas bilik sebab warden aku ckp kitorang dtg sini 
mcm nak duduk 7 tahun kat sini 
ok fine fine, kitorang pun kemas la barang barang yg nampak mcm 3 taun je XD

& i found this 

*click kat gamba utk tumbesaran yg sihat :D*

its from ckg addmath aku dulu, Miss Baiti :)
die bukan ckg kat skola, tp ckg luar 
kire ade clas dgn die dlm group yg sikit jela. 4 5 org camtu
then panggil die ajar kat rumah 
yelaah, korang tau chpter 1st form4 yg function tu ? time form 5 baru aku tau
mesti korang ckp aku terukkan ? isk isk :(

lepas aku dpt surat tu, ckg tu dtg umah aku sorang jelah
&& aku blaja la sorang sorang, mstla fokus abih.
 x boleh la aku nak pandang kiri kanan tgk membe aku punye jwpn, muahaha :P

p/s : sara mesti egat pasal surat ni kan ? kite ade lg. sara ade tak ? :P

14 comments:

mi_ramen said...

tp add math ak lg hebat dr korg. hahahahaha~

asmiza said...

yeke ? ko bape haa ? haha :P

AZWA ISHAK said...

addmathh tgal kngn... berpulun blaja dlu,skang x guna pun~~ huhu

asmiza said...

haha, xpela. mane tau boleh gune lg ;)

Amoi MiyaSya said...

wahh ! diberi perhatian ! best akk kann ?

asmiza said...

hehe, best best ;)

Raji berkata said...

woahhh bestnyer dpt perhatian lebih nih >.<

asmiza said...

haha, ckg syg aku lebih :P

SyafiqRidhwan said...

haha. tinggal sejarah jela :)

asmiza said...

haha, sabo jela :)

Sarah Ramora :] said...

cikgu pun kreatif, cikgu add math ktorang harapan, tegur pun tamau :(

asmiza said...

haha, ye ehh. alaa. kesian. xpee. dlm hati die sape tau kan kan ? ;)

mi_ramen said...

ak addmath B3 okayh.. lol~

asmiza said...

haha, yela yela :P baru b3 dah blagak ke ? tolong la :P

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea