Tuesday, January 25, 2011

attitude kene jage !

Posted by asmiza at 8:16 PM
assalamualaikum 

1st nak ckp jgn lah sesiape ter tacink tacink dgn entry aku yg nihhh. nie untuk diri aku sebenarnye :D siyes tak tipuu. okay, camni lahh. penah tak korang bersayang sayang dgn kwn kwn perempuan di public ? contoh terdekat fb laa :) penah tak penah tak ?

ade tak rase mcm eiii gediknye nak bersayang sayang. ewww, les ke ape budak nih ? hahh. adeke ? 
tanye aku ? aku rase tak gedik ponn. hehh, penah la rase ngade2 gitu tp aku pikir xde apelahh kott, fb aku nih membe membe aku je ponn tgk. diorang tau lah aku cemane kann. xde sape lah nak tgk aku.

tp aku rase tu salahh. sbb mane lah tau tetibe ade pulak makcik makcik ke jiran sebelah umah tak pun datin datin nak buat menantu usha usha fb korang, almaklumlah mak ayah skang kan dah maju maju semue. then bile die tgk mcm tu punye gedik dgn kwn kwn terus die ckp "camni nak jadi menantu aku ? reject reject ! " korang tak rase camtu ke ? ke aku je yg rase camtu ? haha. 

bukan ape, org tue kann, bukan tue laa, lebih tepat org yg dah lebih berusia atau lebih makan garam dari kite mesti la tgk kite dr setiap sudut. pergaulan, percakapan, berpakaian, yg pling penting adab la kann :) hahh, ade jugak laki tak suke. gedik katenye :P yeke ? 

p/s : attitude is a little thing dat makes a big difference :)

5 comments:

Muhammad Nabil Abdul Hamid said...

hahaha...kite kne cool..mcm i :P

asmiza said...

cehh, inilah budak paling bajet di alam semesta :D

Raji berkata said...

erm ak rasa malu oh nk wt cmtu
huahua
aku dh memang pemalu nk wt cmner

asmiza said...
This comment has been removed by the author.
asmiza said...

bajet bajet. haha :P
klau laki yg buat nmpk kott cam gedik gileee. haha :P

Tuesday, January 25, 2011

attitude kene jage !

assalamualaikum 

1st nak ckp jgn lah sesiape ter tacink tacink dgn entry aku yg nihhh. nie untuk diri aku sebenarnye :D siyes tak tipuu. okay, camni lahh. penah tak korang bersayang sayang dgn kwn kwn perempuan di public ? contoh terdekat fb laa :) penah tak penah tak ?

ade tak rase mcm eiii gediknye nak bersayang sayang. ewww, les ke ape budak nih ? hahh. adeke ? 
tanye aku ? aku rase tak gedik ponn. hehh, penah la rase ngade2 gitu tp aku pikir xde apelahh kott, fb aku nih membe membe aku je ponn tgk. diorang tau lah aku cemane kann. xde sape lah nak tgk aku.

tp aku rase tu salahh. sbb mane lah tau tetibe ade pulak makcik makcik ke jiran sebelah umah tak pun datin datin nak buat menantu usha usha fb korang, almaklumlah mak ayah skang kan dah maju maju semue. then bile die tgk mcm tu punye gedik dgn kwn kwn terus die ckp "camni nak jadi menantu aku ? reject reject ! " korang tak rase camtu ke ? ke aku je yg rase camtu ? haha. 

bukan ape, org tue kann, bukan tue laa, lebih tepat org yg dah lebih berusia atau lebih makan garam dari kite mesti la tgk kite dr setiap sudut. pergaulan, percakapan, berpakaian, yg pling penting adab la kann :) hahh, ade jugak laki tak suke. gedik katenye :P yeke ? 

p/s : attitude is a little thing dat makes a big difference :)

5 comments:

Muhammad Nabil Abdul Hamid said...

hahaha...kite kne cool..mcm i :P

asmiza said...

cehh, inilah budak paling bajet di alam semesta :D

Raji berkata said...

erm ak rasa malu oh nk wt cmtu
huahua
aku dh memang pemalu nk wt cmner

asmiza said...
This comment has been removed by the author.
asmiza said...

bajet bajet. haha :P
klau laki yg buat nmpk kott cam gedik gileee. haha :P

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea