Saturday, December 4, 2010

DAY 7 : A picture of someone/something that has a big impact on you.

Posted by asmiza at 2:32 PM
ahha, a picture of someone mcm, err. sorg jek ? x bole laa
nnt ade yg kecik ati. hehe 
klau letak gmba mak aku jek, t ayh aku kecik ati
klau letak gmba ayh aku jek t mak aku lak kecik ati, haaa susah susah
syurge di bwh tapak kaki mak taw :)


okay okay, so aku rase aku letak gamba bwh ni lahh


haa, tepon 2 lah yg aku pkai
bia pon x pkai iphone, blackbery segale tp aku besukurlah ade jgk kann dr xde :)
fon 2 ayah aku bg time aku sem 2 x silap
 sbb aku dpt maintain pointer aku
baru sem 2 kann :P
tp tp smpai aku sem 5, alhamdulillah pointer aku maintain even x de dlm top 5. tehee :D

so, ngan fon ni laa aku nk contact org itu org ini 
fon nih jgk laa yg aku baling baling bile aku sakit hati. hee :p
*tp aku baling ats katil jelah, xde effect pape pon, syg harte bende lahh. haha :D
kdg org tgh marah baling fon kt dinding 2 haa smpai hancur lebur, 
heish, x besyukur betol. bek bg aku ni haa.
dpt gak pahale. hee :)

2 jelah, xde yg menarik pon, thanks :)

2 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

woahhh kau top 6 lah cmtuh?
lol..

aah phone pemberian parents mmg bagus
bila guna msti ad keberkatan
hahaha sbb tu kalau msj org selalu balas
lol =.=

asmiza said...

lol. xde la top 6 ponn. haha :P

well. tp kdg aku mls gk nk bls msg. tehee :D

Saturday, December 4, 2010

DAY 7 : A picture of someone/something that has a big impact on you.

ahha, a picture of someone mcm, err. sorg jek ? x bole laa
nnt ade yg kecik ati. hehe 
klau letak gmba mak aku jek, t ayh aku kecik ati
klau letak gmba ayh aku jek t mak aku lak kecik ati, haaa susah susah
syurge di bwh tapak kaki mak taw :)


okay okay, so aku rase aku letak gamba bwh ni lahh


haa, tepon 2 lah yg aku pkai
bia pon x pkai iphone, blackbery segale tp aku besukurlah ade jgk kann dr xde :)
fon 2 ayah aku bg time aku sem 2 x silap
 sbb aku dpt maintain pointer aku
baru sem 2 kann :P
tp tp smpai aku sem 5, alhamdulillah pointer aku maintain even x de dlm top 5. tehee :D

so, ngan fon ni laa aku nk contact org itu org ini 
fon nih jgk laa yg aku baling baling bile aku sakit hati. hee :p
*tp aku baling ats katil jelah, xde effect pape pon, syg harte bende lahh. haha :D
kdg org tgh marah baling fon kt dinding 2 haa smpai hancur lebur, 
heish, x besyukur betol. bek bg aku ni haa.
dpt gak pahale. hee :)

2 jelah, xde yg menarik pon, thanks :)

2 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

woahhh kau top 6 lah cmtuh?
lol..

aah phone pemberian parents mmg bagus
bila guna msti ad keberkatan
hahaha sbb tu kalau msj org selalu balas
lol =.=

asmiza said...

lol. xde la top 6 ponn. haha :P

well. tp kdg aku mls gk nk bls msg. tehee :D

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea