Saturday, December 4, 2010

Day 08 : Short term goals for this month and why.

Posted by asmiza at 8:41 PM
short term goals ?

actually aku ade satu misi yg kene complete nih
tp tak boleh state here cos ini sgt sgtlah P&C
rase nak marah tak aku ckp tp x bg tau ape die. haha :P
adela adela. sorg pon tak tau :D
sebabnye, x sure lagi. so, klau dah bejaye aku ckp :P

next, aku rase nak beli purse baru laa. hee :D
aku tak bape minat gune purse yg penoh2 ngan pockets nk letak cards bagai
klau kosong jek cam x cantek pulak. haha :P
aku lagi suke clutch purse camtu, sbb cam bnyk sgt design
lagi satu aku boleh sumbat mcm2
fon aku, compact powder sume. kan senang. hee :D
klau handbag pulak mmg besar,
 tp klau nak pegi pasa mlm jek,
 x kn nak pkai handbag, beriye sgt kan kan . haha :P

then, aku rase nak beli baju laa,
hah, tiap kali klua beli baju. baju baju baju :P
well, biase lah 2, jgn bwk lah aku pegi tmpt baju baju
mate nih melilau x tgk org dah. tehee :D

&& yg plg penting aku kene catch up balik syllabus yg dah telepas
clas clas yg aku miss aritu
notes kene complete
sem nih sem last, so aku kene jd nerd sikit  B)

rasenye tu jela kot untuk sebulan nih punye goals
bnyak sgt kang tak terbuat pulak :)

*aku rase mcm nak mkn tomyam skang. goal untuk arinie, hope tecapai. hee :P


6 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hahahaha
yg terakhir tuh bagus
huahua...
aku pun nk kena buat cmtuh =.=

err purse tuh kire cm wallet lah kan?
cuma besar sikit..
bole letak hp skali ke dlm tu o.O

asmiza said...

haha. bagus bagus. ikot mcm aku :D

err. same jek, tp clutch purse nih cam besa sikit ruang die. google google,then u can find cane bntuk die haha :D

Fakhrur Razi berkata said...

oh macam bagus
ak pun nk try guna nnti =.=

asmiza said...

kau nak gune ?
haha. okayy jgk tuh :D

hamzah ian said...

gua nak ikut lu punya buleh???

asmiza said...

err. ikot ape ? sile sile :)

Saturday, December 4, 2010

Day 08 : Short term goals for this month and why.

short term goals ?

actually aku ade satu misi yg kene complete nih
tp tak boleh state here cos ini sgt sgtlah P&C
rase nak marah tak aku ckp tp x bg tau ape die. haha :P
adela adela. sorg pon tak tau :D
sebabnye, x sure lagi. so, klau dah bejaye aku ckp :P

next, aku rase nak beli purse baru laa. hee :D
aku tak bape minat gune purse yg penoh2 ngan pockets nk letak cards bagai
klau kosong jek cam x cantek pulak. haha :P
aku lagi suke clutch purse camtu, sbb cam bnyk sgt design
lagi satu aku boleh sumbat mcm2
fon aku, compact powder sume. kan senang. hee :D
klau handbag pulak mmg besar,
 tp klau nak pegi pasa mlm jek,
 x kn nak pkai handbag, beriye sgt kan kan . haha :P

then, aku rase nak beli baju laa,
hah, tiap kali klua beli baju. baju baju baju :P
well, biase lah 2, jgn bwk lah aku pegi tmpt baju baju
mate nih melilau x tgk org dah. tehee :D

&& yg plg penting aku kene catch up balik syllabus yg dah telepas
clas clas yg aku miss aritu
notes kene complete
sem nih sem last, so aku kene jd nerd sikit  B)

rasenye tu jela kot untuk sebulan nih punye goals
bnyak sgt kang tak terbuat pulak :)

*aku rase mcm nak mkn tomyam skang. goal untuk arinie, hope tecapai. hee :P


6 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

hahahaha
yg terakhir tuh bagus
huahua...
aku pun nk kena buat cmtuh =.=

err purse tuh kire cm wallet lah kan?
cuma besar sikit..
bole letak hp skali ke dlm tu o.O

asmiza said...

haha. bagus bagus. ikot mcm aku :D

err. same jek, tp clutch purse nih cam besa sikit ruang die. google google,then u can find cane bntuk die haha :D

Fakhrur Razi berkata said...

oh macam bagus
ak pun nk try guna nnti =.=

asmiza said...

kau nak gune ?
haha. okayy jgk tuh :D

hamzah ian said...

gua nak ikut lu punya buleh???

asmiza said...

err. ikot ape ? sile sile :)

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea