Thursday, December 16, 2010

bile aku dah malas +_+

Posted by asmiza at 11:34 PM

Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future.
err. nnt org ckp aku gatal, tp mmg aku gatal 
nak tau ke ? 
meh dtg jumpe aku tnye sndiri :D


Day 21- A picture of something that makes you happy.

xde pulak aku tgk gmba patu gelak gelak

gmba adek aku la kott, arfah. tp bkn aku hepy

aku rinduuu, nak nanges guling guling =_=



Day 22- What makes you different from everyone else?

err, aku x tau laa +_+

tp aku tnye kwn aku td, die ckp dagu aku. muahaha 

dagu aku tebelah, sbb jatuh time kecik2 (aku tipu, jgn caye)

ori aw, jangkit ngn mak aku :P

x caye ? tgk sini 



nmpak tak terbelah tu ? hahaha . ade org ckp aku cacat =_=

ade jgk org ckp aku gune duit syiling. ape kau egat aku ni black metal ? 

mak aku punye tak dpt dikesan ahh, gmba jauh jauh sume. hee :P



Day 23- Something you crave for a lot.

err, aku nak purse skang, pliss

ade sape sape nak bg tak ?



Day 24- A letter to your parents.

 letter eh ? nnt aku tulis bg kat parent aku, sekian :)

err, nnt aku tulis kat sini sedih sedih

banjir kang dah susah. so, better x pyah kan :D



Day 25- What I would find in your bag?

stationary, purse, spect, file, kad matrik kesygn aku,gule gule klau aku rajin beli ;)

nih bag yg aku bwk p kolej laa. haha :P



Day 26- What you think about your friends?

whoaaa, kwn kwn aku ramai. okayy, aku ckp ntok semue la ek

bg aku kwn tebaik yg boleh dgar pndpt dan mnerime pndpt

terime aku seadenye && btolkan mane yg salah 

so, kwn kwn aku semuenye aku sayang, seriously

i love u :)



Day 27- Why are you doing this 30 day challenge?

aku buat kononnye nak menghilangkan boring, tp bile aku buat, aku jd borink 

letih tiap tiap ari post yg baru. muahaha :P


Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?

korang nampak gmba kat atas 2 ?

yg 2 last year punye


yg nie gamba td berdating ngn kakak sy, SARAH LO, awww. rindu rindu =_=

so, ape beze dr 2 gmba nie ?

gemokkah ? cunkah ? burukkah ? putihkah ? hitamkah ? apekah ? lu pk r sindri :D



Day 29- In this past month, what have you learned

err, okay. macam-macam :)

aku belajar camne nak jd saba , ake belajar camne nak elakkan berfikir negatif

aku belajar camne nak elakkan diri dr cpt marah 

aku belajar camne susun mase dgn lebih tersusun dan teratur

&& aku belajar ape itu nilai DUIT =_=



Day 30- Who are you?

ku bukan superstar kaya dan terkenal 

ku bukan saudagar yg punya banyak kapal

ku bukan bangsawan ku bukan priyayi

ku hanyalah org yg ingin di cintai :D

i'm asmiza. born on 24th december. okay okay, semue semue. 24 december yawww :D

itu sahaje. terime kasih ^___________^



so, habislah sudah 30 task aku. bgus tak bgus tak ? 

bia laa soh buat everyday pon, aku tetap nk habiskan jgk

tau nape ? yuupp ! aku sgt malas :D

so, bia blog aku berehat kejap. letih die tiap tiap ari ade je yg baru :P

okayy semue, assalamualaikum :)





8 comments:

Raji berkata said...

hahahahahahahaha
serious kelakar kau ni

dh give up ker?
hak2

btw ak puji gak lah..
tahniah dh complete those 30 days challange~!!
huahua

asmiza said...

haha, lmbat sgt.
nex week aku dah bz, next 2 week lagi lah bz. so, aku abihkan je ah tros. hee :D

ko puji eh ? mekaseh. mbahaha :P

hiro said...

sy gatai..jum kwen..ahaha.

Sarah Lo said...

hu hau ^^

asmiza said...
This comment has been removed by the author.
asmiza said...

hiro : err, pegila kawen dulu. t aku folo ko :P

sara : hua hua :D

Ain Zulaikha said...

hehehe asmiza, dah ramai dah sy tgk orang dah malas dah tak buat benda ni.. hehehe tak pe, asalkan ada update :)

asmiza said...

haha, 2 la pasal :D

Thursday, December 16, 2010

bile aku dah malas +_+


Day 20- Someone you see yourself marrying/being with in the future.
err. nnt org ckp aku gatal, tp mmg aku gatal 
nak tau ke ? 
meh dtg jumpe aku tnye sndiri :D


Day 21- A picture of something that makes you happy.

xde pulak aku tgk gmba patu gelak gelak

gmba adek aku la kott, arfah. tp bkn aku hepy

aku rinduuu, nak nanges guling guling =_=



Day 22- What makes you different from everyone else?

err, aku x tau laa +_+

tp aku tnye kwn aku td, die ckp dagu aku. muahaha 

dagu aku tebelah, sbb jatuh time kecik2 (aku tipu, jgn caye)

ori aw, jangkit ngn mak aku :P

x caye ? tgk sini 



nmpak tak terbelah tu ? hahaha . ade org ckp aku cacat =_=

ade jgk org ckp aku gune duit syiling. ape kau egat aku ni black metal ? 

mak aku punye tak dpt dikesan ahh, gmba jauh jauh sume. hee :P



Day 23- Something you crave for a lot.

err, aku nak purse skang, pliss

ade sape sape nak bg tak ?



Day 24- A letter to your parents.

 letter eh ? nnt aku tulis bg kat parent aku, sekian :)

err, nnt aku tulis kat sini sedih sedih

banjir kang dah susah. so, better x pyah kan :D



Day 25- What I would find in your bag?

stationary, purse, spect, file, kad matrik kesygn aku,gule gule klau aku rajin beli ;)

nih bag yg aku bwk p kolej laa. haha :P



Day 26- What you think about your friends?

whoaaa, kwn kwn aku ramai. okayy, aku ckp ntok semue la ek

bg aku kwn tebaik yg boleh dgar pndpt dan mnerime pndpt

terime aku seadenye && btolkan mane yg salah 

so, kwn kwn aku semuenye aku sayang, seriously

i love u :)



Day 27- Why are you doing this 30 day challenge?

aku buat kononnye nak menghilangkan boring, tp bile aku buat, aku jd borink 

letih tiap tiap ari post yg baru. muahaha :P


Day 28- A picture of you last year and now, how have you changed since then?

korang nampak gmba kat atas 2 ?

yg 2 last year punye


yg nie gamba td berdating ngn kakak sy, SARAH LO, awww. rindu rindu =_=

so, ape beze dr 2 gmba nie ?

gemokkah ? cunkah ? burukkah ? putihkah ? hitamkah ? apekah ? lu pk r sindri :D



Day 29- In this past month, what have you learned

err, okay. macam-macam :)

aku belajar camne nak jd saba , ake belajar camne nak elakkan berfikir negatif

aku belajar camne nak elakkan diri dr cpt marah 

aku belajar camne susun mase dgn lebih tersusun dan teratur

&& aku belajar ape itu nilai DUIT =_=



Day 30- Who are you?

ku bukan superstar kaya dan terkenal 

ku bukan saudagar yg punya banyak kapal

ku bukan bangsawan ku bukan priyayi

ku hanyalah org yg ingin di cintai :D

i'm asmiza. born on 24th december. okay okay, semue semue. 24 december yawww :D

itu sahaje. terime kasih ^___________^



so, habislah sudah 30 task aku. bgus tak bgus tak ? 

bia laa soh buat everyday pon, aku tetap nk habiskan jgk

tau nape ? yuupp ! aku sgt malas :D

so, bia blog aku berehat kejap. letih die tiap tiap ari ade je yg baru :P

okayy semue, assalamualaikum :)





8 comments:

Raji berkata said...

hahahahahahahaha
serious kelakar kau ni

dh give up ker?
hak2

btw ak puji gak lah..
tahniah dh complete those 30 days challange~!!
huahua

asmiza said...

haha, lmbat sgt.
nex week aku dah bz, next 2 week lagi lah bz. so, aku abihkan je ah tros. hee :D

ko puji eh ? mekaseh. mbahaha :P

hiro said...

sy gatai..jum kwen..ahaha.

Sarah Lo said...

hu hau ^^

asmiza said...
This comment has been removed by the author.
asmiza said...

hiro : err, pegila kawen dulu. t aku folo ko :P

sara : hua hua :D

Ain Zulaikha said...

hehehe asmiza, dah ramai dah sy tgk orang dah malas dah tak buat benda ni.. hehehe tak pe, asalkan ada update :)

asmiza said...

haha, 2 la pasal :D

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea