Sunday, December 19, 2010

bile aku ckp ok, sbenarnye tak ! :)

Posted by asmiza at 12:51 AM
when a girl says it's ok, i'm fine, dun worry bout it
bermaksud, she's not ok, she's not fine, u should worry bout it :)

status tu yg aku buat dekat FB td, dgn 12 org like dan 41 komen 
(ok, sikit jek, saje mention. hee) 
tak bermaksud ape ape, hanye suke suke 
actually aku bkn nak ckp perempuan nih gedik 
sbb ade mmbe laki aku komen ckp perempuan gedik, err adekah ?
tp ade jgk mmbe aku ckp yg laki pon mcm tu, hah ? laki pon gedik jgk laa klau cmtu 

ok, camni la, cube bayangkan (tutup mate rapat2, fikirkan :P )
korg begaduh ngn sape2, then mstila stil not in gud mood kan 
tp ntok malas nk bnyk ckp korg just ckp xpela, x yah risau, aku ok jekk 
btol ke okayy ? tipu kan kan ? mcm tu la yg aku mksdkan :)

tp mungkin stengah org x faham
bile ckp aku ok, x yah risau then die tutup cerite & tuka topik 
ok, 2 just care nak tutup or taknak pnjgkan cite 
mgkin stgh org bole terime, tp x semue 
mgkin ade yg simpan dan hanye mkn hati, limpe dan hempedu *ok, mengarut*

pastu bile aku ber-YM dgn muhammad asyraff zulkifli tadi, 
(acap puas ati tak aku letak ful name? die suruh aku letak fulname. mbahaha)
nak kasik lagi femes, korg kenal zul design ? bapak die ah tuu. haha :P
okayy, jgn menyimpang jauh sgt kang sesat, kite kembali ke pangkal jln pasal ok or tak tu :)

ngah ym ngan si acap tuh, then die soh aku dga lagu yg die dga 
nk kasik thru ym slow, so die kasik email 
die ckp kat aku "tggu jap eh, ngh attach" 
aku ckp ok, xpelaa kann 
then die tnye lagi xpe ke tggu ? err, aku mcm pelik asal la ko baik sgt ni acap
aku just jwb lahh, xpela..napenye ?
die dgn riang gembire menjwb, "td ko ckp klau pompuan ckp ok, mknenye die x okayy". grr !
bukan x okayy itu yg sy maksudkan ye kawan kawan sekalian :)
sesungguhnye beliau merupekan seorang yg sgt sengal. 
tak caye ? tanye awek die, kakak sarah saye :D

klau yg camtuh, aku ckp ok pon x paham2 lg mang nak kene sebat ahh. tehee :)


p/s : td aku g jejalan, patu nmpk 1 family nih, dr mak bapak die, sampai ke ank2 die sume pkai baju kaler hijau. mcm comelnyeeee family nih. hee :P  dr jauh dah nmpk, tp x pk satu family, pk budak skola bru blik skola pas sukan, dak umah hijau. hee :D klau hilang senang la nk carik kan ;)

10 comments:

Sarah Lo said...

saye sokong!!!! heh

mi_ramen said...

puas.. hahaha~

asmiza said...

yes ! awek die dah sokong. hee, trimas kakak :D

asmiza said...

acap : wah wah, dah mention name tak reti nk beterime kasih ?

Raji berkata said...

sebab mcm pelik owh kalau kita nk jawab yg kita x ok kan kalau org tanya..
nak2 kalau org tu mcm terlalu baik dgn kita, xsmpai hati nk ckp xok ;P

ak rasa laki pun sama kot
hohoho tapi slalunya xde lelaki akan tanya cmtu sesama sendiri =.="

asmiza said...

ehee. tp kdg org jenis trus trang kan, ckp aku x ok. x pon senyap seribu bahase :)

hmm, so same je sume kan. msg2 de prasaan :)

mi_ramen said...

lalala~

nenek kembangnya . said...

betol :D
selalu buad cmnie hoho .

asmiza said...

acap : pe lalala ? haishhh
nenek kembangnya : same la kite. hee :)

Anonymous said...

All Star Nude Celebs. [url=http://recenthealtharticles.org/309647/choosing-a-nude-model-for-your-shoot/]recenthealtharticles.org[/url]

Sunday, December 19, 2010

bile aku ckp ok, sbenarnye tak ! :)

when a girl says it's ok, i'm fine, dun worry bout it
bermaksud, she's not ok, she's not fine, u should worry bout it :)

status tu yg aku buat dekat FB td, dgn 12 org like dan 41 komen 
(ok, sikit jek, saje mention. hee) 
tak bermaksud ape ape, hanye suke suke 
actually aku bkn nak ckp perempuan nih gedik 
sbb ade mmbe laki aku komen ckp perempuan gedik, err adekah ?
tp ade jgk mmbe aku ckp yg laki pon mcm tu, hah ? laki pon gedik jgk laa klau cmtu 

ok, camni la, cube bayangkan (tutup mate rapat2, fikirkan :P )
korg begaduh ngn sape2, then mstila stil not in gud mood kan 
tp ntok malas nk bnyk ckp korg just ckp xpela, x yah risau, aku ok jekk 
btol ke okayy ? tipu kan kan ? mcm tu la yg aku mksdkan :)

tp mungkin stengah org x faham
bile ckp aku ok, x yah risau then die tutup cerite & tuka topik 
ok, 2 just care nak tutup or taknak pnjgkan cite 
mgkin stgh org bole terime, tp x semue 
mgkin ade yg simpan dan hanye mkn hati, limpe dan hempedu *ok, mengarut*

pastu bile aku ber-YM dgn muhammad asyraff zulkifli tadi, 
(acap puas ati tak aku letak ful name? die suruh aku letak fulname. mbahaha)
nak kasik lagi femes, korg kenal zul design ? bapak die ah tuu. haha :P
okayy, jgn menyimpang jauh sgt kang sesat, kite kembali ke pangkal jln pasal ok or tak tu :)

ngah ym ngan si acap tuh, then die soh aku dga lagu yg die dga 
nk kasik thru ym slow, so die kasik email 
die ckp kat aku "tggu jap eh, ngh attach" 
aku ckp ok, xpelaa kann 
then die tnye lagi xpe ke tggu ? err, aku mcm pelik asal la ko baik sgt ni acap
aku just jwb lahh, xpela..napenye ?
die dgn riang gembire menjwb, "td ko ckp klau pompuan ckp ok, mknenye die x okayy". grr !
bukan x okayy itu yg sy maksudkan ye kawan kawan sekalian :)
sesungguhnye beliau merupekan seorang yg sgt sengal. 
tak caye ? tanye awek die, kakak sarah saye :D

klau yg camtuh, aku ckp ok pon x paham2 lg mang nak kene sebat ahh. tehee :)


p/s : td aku g jejalan, patu nmpk 1 family nih, dr mak bapak die, sampai ke ank2 die sume pkai baju kaler hijau. mcm comelnyeeee family nih. hee :P  dr jauh dah nmpk, tp x pk satu family, pk budak skola bru blik skola pas sukan, dak umah hijau. hee :D klau hilang senang la nk carik kan ;)

10 comments:

Sarah Lo said...

saye sokong!!!! heh

mi_ramen said...

puas.. hahaha~

asmiza said...

yes ! awek die dah sokong. hee, trimas kakak :D

asmiza said...

acap : wah wah, dah mention name tak reti nk beterime kasih ?

Raji berkata said...

sebab mcm pelik owh kalau kita nk jawab yg kita x ok kan kalau org tanya..
nak2 kalau org tu mcm terlalu baik dgn kita, xsmpai hati nk ckp xok ;P

ak rasa laki pun sama kot
hohoho tapi slalunya xde lelaki akan tanya cmtu sesama sendiri =.="

asmiza said...

ehee. tp kdg org jenis trus trang kan, ckp aku x ok. x pon senyap seribu bahase :)

hmm, so same je sume kan. msg2 de prasaan :)

mi_ramen said...

lalala~

nenek kembangnya . said...

betol :D
selalu buad cmnie hoho .

asmiza said...

acap : pe lalala ? haishhh
nenek kembangnya : same la kite. hee :)

Anonymous said...

All Star Nude Celebs. [url=http://recenthealtharticles.org/309647/choosing-a-nude-model-for-your-shoot/]recenthealtharticles.org[/url]

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea