Tuesday, November 2, 2010

budaya membace amalan kite ^_^

Posted by asmiza at 6:22 PM


1st of all thanks 2 MDM RAHAYA 4 da novels :)
&& a thousand million thanks 2 her yg buat kitorang sgt sgt appreciate mase dgn sebaiknye . heee :D

inilah jadi bile 8 org masuk ke klinik desa yg patientnye hanye <20 in a day ^^
see see betape bz nyee org org dekat klinik kan ? *inversi okayy :) 

&& aku just tepikir mase final tak pulak beriye camni kann 
sampai kan setiap saat even nak balik pon bejalan sambil membace 
waahhhh .. betape kagumnye ibu bape melihat anaknye sebegini rajin :D

thanks to college too sebab anta kitorang kat klinik nie
yg kitorang assume as holiday && release tension lepas letih keje kat hosp 2 mggu lepas. HAHA 
plus duet bejalan cam air sungai yg deras =_=
makanan yg murah murah && menaikkan nafsu makan aku yg sememangnye kuat nih kann :D

dengan hari ni aku dah mcm duduk kat kampung , bakar sampah bagai kann . hee
pastu kait kait kelape, minum air kelape bwh pokok 
nmpak tak cam holiday g2 kann :)
makan goreng pisang untuk mkn petang semue. how sweet . haha :D

okay okay.. lagi seminggu aku kat sini 
&& cuti seminggu. yeayy ! seminggu je pon, org lain bebulan bulan =_=

okay okay c u ol then :)

0 comments:

Tuesday, November 2, 2010

budaya membace amalan kite ^_^



1st of all thanks 2 MDM RAHAYA 4 da novels :)
&& a thousand million thanks 2 her yg buat kitorang sgt sgt appreciate mase dgn sebaiknye . heee :D

inilah jadi bile 8 org masuk ke klinik desa yg patientnye hanye <20 in a day ^^
see see betape bz nyee org org dekat klinik kan ? *inversi okayy :) 

&& aku just tepikir mase final tak pulak beriye camni kann 
sampai kan setiap saat even nak balik pon bejalan sambil membace 
waahhhh .. betape kagumnye ibu bape melihat anaknye sebegini rajin :D

thanks to college too sebab anta kitorang kat klinik nie
yg kitorang assume as holiday && release tension lepas letih keje kat hosp 2 mggu lepas. HAHA 
plus duet bejalan cam air sungai yg deras =_=
makanan yg murah murah && menaikkan nafsu makan aku yg sememangnye kuat nih kann :D

dengan hari ni aku dah mcm duduk kat kampung , bakar sampah bagai kann . hee
pastu kait kait kelape, minum air kelape bwh pokok 
nmpak tak cam holiday g2 kann :)
makan goreng pisang untuk mkn petang semue. how sweet . haha :D

okay okay.. lagi seminggu aku kat sini 
&& cuti seminggu. yeayy ! seminggu je pon, org lain bebulan bulan =_=

okay okay c u ol then :)

No comments:

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea