Sunday, October 24, 2010

practikal seminggu

Posted by asmiza at 11:27 PM


walaweyhhhh
assalamualaikum :)

actually la kan aku dah bpe hari dok men type del type del jekk
tatau nak mule dr mane n nak last kat mne..
rase mcm bnyk mende nak cite tp ntah
susa sgt nak nak susun ayat. hee :)
las las ni jelaa yg aku dpt karang.. wah wah, karang uuu.. ;p

1st aku nak ckp minggu aku sgt meletihkann
yee..sgt sgt..
tiap ari bile blik dr hospital, 1 badan akan dilumur dgn minyak
haa, nmpk hiperbola belaku kat situ..hehe
xde la 1 badan pun , kaki aku jekk
rumet aku pun da biase da dgn keje harian aku 2 :)
lepas mnd je amek minyak sapu..hee

letih korang tau ? letih letih =_=
mane x nye kann, klau shft pg kol 5.30 camtu aku da bgon..pastu blik smpi umah da kol 3
klau shift ptg pulak kol 12 lebih kua, blik nk dkt kol 10 bru smpi
pastu pulak kat dlm ward x benti kehulu kehilir
klau bnyk sgt keje, rehat pon x sempat
nasib baik x dpt shift mlm, klau tak lg letih ‘-‘

letih wehhh..siyes siyes tanak jd nurse ..haaa
nk cont stdy lg, jd la ape yg relate but bukan nurse yg kene keje tiap ari kt ospital
tp klau dah 2 rezeki nak wat camne kann, redha jela..
bole keje kat ospital, sonok jekk
tp pikirkan ke shift tuh ..alala malas sgt
nnt da kawen cane ? haa..sian kat laki aku..*gatal tak aku ? mang aku gatal pon :p

bukan apela kann
aku bukan x nak jadi nurse sbb x ikhlas wat itu ini
setakat nih Alhamdulillah syukur rasenye sume ikhlas J

so, another week aku kene pract kat hospital then da next 2 week aku kene pract dekat klinik desa pulak ..
hope all goes well
amin J

2 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

susah betul bekerja nih @@

asmiza said...

razi : mang susah. xde yg senang =_=

Sunday, October 24, 2010

practikal seminggu



walaweyhhhh
assalamualaikum :)

actually la kan aku dah bpe hari dok men type del type del jekk
tatau nak mule dr mane n nak last kat mne..
rase mcm bnyk mende nak cite tp ntah
susa sgt nak nak susun ayat. hee :)
las las ni jelaa yg aku dpt karang.. wah wah, karang uuu.. ;p

1st aku nak ckp minggu aku sgt meletihkann
yee..sgt sgt..
tiap ari bile blik dr hospital, 1 badan akan dilumur dgn minyak
haa, nmpk hiperbola belaku kat situ..hehe
xde la 1 badan pun , kaki aku jekk
rumet aku pun da biase da dgn keje harian aku 2 :)
lepas mnd je amek minyak sapu..hee

letih korang tau ? letih letih =_=
mane x nye kann, klau shft pg kol 5.30 camtu aku da bgon..pastu blik smpi umah da kol 3
klau shift ptg pulak kol 12 lebih kua, blik nk dkt kol 10 bru smpi
pastu pulak kat dlm ward x benti kehulu kehilir
klau bnyk sgt keje, rehat pon x sempat
nasib baik x dpt shift mlm, klau tak lg letih ‘-‘

letih wehhh..siyes siyes tanak jd nurse ..haaa
nk cont stdy lg, jd la ape yg relate but bukan nurse yg kene keje tiap ari kt ospital
tp klau dah 2 rezeki nak wat camne kann, redha jela..
bole keje kat ospital, sonok jekk
tp pikirkan ke shift tuh ..alala malas sgt
nnt da kawen cane ? haa..sian kat laki aku..*gatal tak aku ? mang aku gatal pon :p

bukan apela kann
aku bukan x nak jadi nurse sbb x ikhlas wat itu ini
setakat nih Alhamdulillah syukur rasenye sume ikhlas J

so, another week aku kene pract kat hospital then da next 2 week aku kene pract dekat klinik desa pulak ..
hope all goes well
amin J

2 comments:

Fakhrur Razi berkata said...

susah betul bekerja nih @@

asmiza said...

razi : mang susah. xde yg senang =_=

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea