Sunday, February 12, 2012

everything happens for a reason

Posted by asmiza at 5:46 PM
Assalamualaikum dan salam satu malaysia :D
bertemu kita dlm rancangan tom tom bak :P
ok stop, teringat pulak audition tebaru kat astro, On Air yg nak carik kind of dj mcmtu la 
not really sure, x follow sgt pun, mcm mcm ragam manusia :)

sakit itu penghapus dosa kan ?
ok, sorry xde kene mengene pun dgn intro kat atas
aku tak penah rase sakit mcm ni and aku rase takut 
aku takut macam macam 
dan yg paling aku takut aku takut tak dapat menerima kenyataan -,-

mungkin kalau org bace ni org ckp ape lah budak ni merepek 
yes, nobody knows, only Allah knows :)

and tomorrow aku akan start lapor diri di tempat kerja baru 
yang mungkin aku harap lebih baik dari yg sebelum ini,
jauh dari perkara yang tidak diingini  
doakan aku :')


3 comments:

eszyamin said...

semoa cepat smbuh

asmiza said...

amin, terima kasih :')

Amoi MiyaSya said...

tukar tempat keje lagi ? wahh ! mesti akk dapat banyak pengalaman kan ? kenapa akk nye tajuk tu mcm sedih je ?? --'

Sunday, February 12, 2012

everything happens for a reason

Assalamualaikum dan salam satu malaysia :D
bertemu kita dlm rancangan tom tom bak :P
ok stop, teringat pulak audition tebaru kat astro, On Air yg nak carik kind of dj mcmtu la 
not really sure, x follow sgt pun, mcm mcm ragam manusia :)

sakit itu penghapus dosa kan ?
ok, sorry xde kene mengene pun dgn intro kat atas
aku tak penah rase sakit mcm ni and aku rase takut 
aku takut macam macam 
dan yg paling aku takut aku takut tak dapat menerima kenyataan -,-

mungkin kalau org bace ni org ckp ape lah budak ni merepek 
yes, nobody knows, only Allah knows :)

and tomorrow aku akan start lapor diri di tempat kerja baru 
yang mungkin aku harap lebih baik dari yg sebelum ini,
jauh dari perkara yang tidak diingini  
doakan aku :')


3 comments:

eszyamin said...

semoa cepat smbuh

asmiza said...

amin, terima kasih :')

Amoi MiyaSya said...

tukar tempat keje lagi ? wahh ! mesti akk dapat banyak pengalaman kan ? kenapa akk nye tajuk tu mcm sedih je ?? --'

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea