Sunday, November 13, 2011

no point

Posted by asmiza at 10:37 PM

Im not going to explain bout this picture actually because this is not my point :P

ok 1st of all Assalamualaikum 
as u all know, err not everyone knows . tehee 
kinda bz lately, well well . banyak tanggungjawab la katekan :)

iklan kejap, pinjam gamba ye kakak sara syg ;)

oh okay. aku jage patient di putrajaya sekarang 
dari pukul 10pm to 10am, letih bukan ? 
what to do, tanggungjawabkan ? pikullah selagi mampu :)

aku kekeringan idea nak menulis blog sekarang
dah seminggu rasenye aku bukak edit post ni 
setiap hari 2 words dan harini berjaya habis. yeay !
tp sebelum tu aku ade patient, chinese. she's 20
hye Ling ! i think die bace blog aku sbb haritu die tanye aku bile nak update blog. hee :)
hari tu die ade bagi aku salad, nyum nyum . thank u Ling ;D
tu je nak ckp. ishh serious teruk otak aku sekarang. x berkembang :|

ok lah, cukuplah dulu. sebelum tu nak mengingatkan sesiapa saja
org busy ataupun org sensitif sebenarnya ni angin tak menentu 
sampai angin kuskus habis satu dunia. pheww -.-

ok bye, assalamualaikum :)


4 comments:

Amoi MiyaSya said...

mesti seronok kan bila dah keje ? :) gudluck kak asz :P

asmiza said...

best tu mmg best, tp biaselah. letih. hehe

dreamwolf7 said...

:)

Sarah Bunc. said...

just tag u!

Sunday, November 13, 2011

no point


Im not going to explain bout this picture actually because this is not my point :P

ok 1st of all Assalamualaikum 
as u all know, err not everyone knows . tehee 
kinda bz lately, well well . banyak tanggungjawab la katekan :)

iklan kejap, pinjam gamba ye kakak sara syg ;)

oh okay. aku jage patient di putrajaya sekarang 
dari pukul 10pm to 10am, letih bukan ? 
what to do, tanggungjawabkan ? pikullah selagi mampu :)

aku kekeringan idea nak menulis blog sekarang
dah seminggu rasenye aku bukak edit post ni 
setiap hari 2 words dan harini berjaya habis. yeay !
tp sebelum tu aku ade patient, chinese. she's 20
hye Ling ! i think die bace blog aku sbb haritu die tanye aku bile nak update blog. hee :)
hari tu die ade bagi aku salad, nyum nyum . thank u Ling ;D
tu je nak ckp. ishh serious teruk otak aku sekarang. x berkembang :|

ok lah, cukuplah dulu. sebelum tu nak mengingatkan sesiapa saja
org busy ataupun org sensitif sebenarnya ni angin tak menentu 
sampai angin kuskus habis satu dunia. pheww -.-

ok bye, assalamualaikum :)


4 comments:

Amoi MiyaSya said...

mesti seronok kan bila dah keje ? :) gudluck kak asz :P

asmiza said...

best tu mmg best, tp biaselah. letih. hehe

dreamwolf7 said...

:)

Sarah Bunc. said...

just tag u!

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea