Friday, September 30, 2011

hubungan jarak jauh

Posted by asmiza at 5:35 PM
td lagi sekali sy blogwalking dan saya jumpa ni pulak 
*ohh, mcm mcm kau jumpe kan asmiza :D

"secara jujurnya bagi gua, cinta jarak jauh hanyalah khayalan semata-mata dan hanya tempat untuk hilangkan rasa bosan dikala malam kesunyian..ahaksss " 

err, please ckp yg ini sama sekali tidak betul .kan sayang kan :)

alahh, sape ckp mcmtu ? halawehh, tak baik tau. ade ke ckp mcm tu
tak semestinyeee la kan kan ? 
mane pulak main khayalan khayalan
ingat ni cite dongeng ke hape ?

okay la. yes admit yg long distance relationship can be quite tough
alah all relationship have their ups and downs kan ?
so mcm adik kecik aku umur 4 tahun tu pun die pandai ckp
"nak seribu daye, taknak seribu dalih", alala comelnyeee kau dik :P

TRUST , ye itu adalah perkara yg paling penting dlm hubungan kan ?
jauh ke dekat ke kalau tak percaye ape pun tak boleh jadi
makanya, percayalah pasangan masing2 ya ibuk ibuk bapak bapak adik adik

aku tak retilah nak bercerite sebab akan jadi panjaaaaaaaaaaaang sgt cerite aku nnt , haha
so, kepade awak iloveyou , pewwiit ;)
saye tak penah tipu taw, mak sy ckp tipu dose masuk api nerake
Allah pun marah, sbb tu saye baik je. tak jahat pun :P
percayalah ye ye ye ye ;)

Distance means so little when someone means so much


*kau ni asmiza, bercinta je keje, g carik keje nuh. perabih beras kat rumah je. erkk :-/


7 comments:

Blog cix UK ;) said...

homaigod.! Cutenyer belog nih. Blog Azmiza kah? WOW. !! :)

asmiza said...

alala, die punye blog lg comel. hehe

Blog cix UK ;) said...

Eh, xlaaa. Buruk gileww, out of idea sometimes~ :D

Atikah Adnan said...

I like your font! Comel gila okay!!

asmiza said...

korang nie komen pasal blog pulak kan. lawak laa. hehe

btw, thank u Atikah :)

amier azrul alias said...

jarak jauh ke, dekat ke..
sama je..
masing-masing kena pandai jaga diri
haha!


*guna font ape ni?nk tahu!

asmiza said...

betul betul ;D

ni default font ntok tmplate ni, n i tgk kat coding font gloria hallelujah. try la, rasenye betul dah tu :)

Friday, September 30, 2011

hubungan jarak jauh

td lagi sekali sy blogwalking dan saya jumpa ni pulak 
*ohh, mcm mcm kau jumpe kan asmiza :D

"secara jujurnya bagi gua, cinta jarak jauh hanyalah khayalan semata-mata dan hanya tempat untuk hilangkan rasa bosan dikala malam kesunyian..ahaksss " 

err, please ckp yg ini sama sekali tidak betul .kan sayang kan :)

alahh, sape ckp mcmtu ? halawehh, tak baik tau. ade ke ckp mcm tu
tak semestinyeee la kan kan ? 
mane pulak main khayalan khayalan
ingat ni cite dongeng ke hape ?

okay la. yes admit yg long distance relationship can be quite tough
alah all relationship have their ups and downs kan ?
so mcm adik kecik aku umur 4 tahun tu pun die pandai ckp
"nak seribu daye, taknak seribu dalih", alala comelnyeee kau dik :P

TRUST , ye itu adalah perkara yg paling penting dlm hubungan kan ?
jauh ke dekat ke kalau tak percaye ape pun tak boleh jadi
makanya, percayalah pasangan masing2 ya ibuk ibuk bapak bapak adik adik

aku tak retilah nak bercerite sebab akan jadi panjaaaaaaaaaaaang sgt cerite aku nnt , haha
so, kepade awak iloveyou , pewwiit ;)
saye tak penah tipu taw, mak sy ckp tipu dose masuk api nerake
Allah pun marah, sbb tu saye baik je. tak jahat pun :P
percayalah ye ye ye ye ;)

Distance means so little when someone means so much


*kau ni asmiza, bercinta je keje, g carik keje nuh. perabih beras kat rumah je. erkk :-/


7 comments:

Blog cix UK ;) said...

homaigod.! Cutenyer belog nih. Blog Azmiza kah? WOW. !! :)

asmiza said...

alala, die punye blog lg comel. hehe

Blog cix UK ;) said...

Eh, xlaaa. Buruk gileww, out of idea sometimes~ :D

Atikah Adnan said...

I like your font! Comel gila okay!!

asmiza said...

korang nie komen pasal blog pulak kan. lawak laa. hehe

btw, thank u Atikah :)

amier azrul alias said...

jarak jauh ke, dekat ke..
sama je..
masing-masing kena pandai jaga diri
haha!


*guna font ape ni?nk tahu!

asmiza said...

betul betul ;D

ni default font ntok tmplate ni, n i tgk kat coding font gloria hallelujah. try la, rasenye betul dah tu :)

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea