Thursday, April 28, 2011

jealoussss

Posted by asmiza at 12:22 AM

ohh ye, assalamualaikum

jeles nie banyak jenis kan ?


err, x pandai lah nak explain  
yg penting aku mmg 1 antare beribu ribu org yg ade mende nih 
letih jugak lah

dgn banyak bendelah aku jeles 
dgn kau, dgn kau, dgn kau. yee. dgn KAU ! ohh '-'

hah, dulu mase aku dajah enam, membe aku selalu jeles sebab aku dpt markah dan nombor lebih dari die 
bile dpt markah, die tanye aku punye. bile die tau aku tinggi terus die tak kwn aku
teruklah kecik kecik dulu kan, haihh 
tp takpe kan jeles bab study nih, tp tulah kan, jgn la smpai gaduh gaduh 

aku selalu lah jeles tu ha membe aku yg dpt pointer tinggi tinggi melangit 
haiss, rendah rendah cukuplah. buat ape tinggi tinggi,
gayat ko tau ? *sy mmg seorang yg jeles '-'

bile dah besa nih betambah pulak jenis jeles 
kecik kecik dulu xde boipren *betul nih,aku x tipu 
bile dah besa memasing dah ade gilpren boipren, sume nak jeles 
skang pulak ade fb, semakin menular lah sikap jeles meng-jeles 
boipren ke girlpren ke kene tag dlm gamba dah jeles jeles 
komen komen status pompuan or laki lain pun nak jeles 
hah sape ? aku ? mane adeeeeeeee =.=
hah, ape sengih sengih ? 
kau pun same kan, saje taknak ngaku. baik mengaku skang
tipu lah sape yg bace nih x de perasaan jeles. kompem kau berhati batu

oh maaf kepade sesape yg terase, serious xde niat 
sape mkn cili die terase pedasnye. eh kejap aku rase pedas,
 ok nak g minum air kejap, pedasssssssss sgt, BYE ! peace :D

2 comments:

Anonymous said...

jeles boleh jee..
tapi biar laa berpada2.. ;D

renung-renungkan selamat beramal..

Anonymous said...

Great posting. Tidak sabar untuk membaca yang berikutnya:)

Thursday, April 28, 2011

jealoussss


ohh ye, assalamualaikum

jeles nie banyak jenis kan ?


err, x pandai lah nak explain  
yg penting aku mmg 1 antare beribu ribu org yg ade mende nih 
letih jugak lah

dgn banyak bendelah aku jeles 
dgn kau, dgn kau, dgn kau. yee. dgn KAU ! ohh '-'

hah, dulu mase aku dajah enam, membe aku selalu jeles sebab aku dpt markah dan nombor lebih dari die 
bile dpt markah, die tanye aku punye. bile die tau aku tinggi terus die tak kwn aku
teruklah kecik kecik dulu kan, haihh 
tp takpe kan jeles bab study nih, tp tulah kan, jgn la smpai gaduh gaduh 

aku selalu lah jeles tu ha membe aku yg dpt pointer tinggi tinggi melangit 
haiss, rendah rendah cukuplah. buat ape tinggi tinggi,
gayat ko tau ? *sy mmg seorang yg jeles '-'

bile dah besa nih betambah pulak jenis jeles 
kecik kecik dulu xde boipren *betul nih,aku x tipu 
bile dah besa memasing dah ade gilpren boipren, sume nak jeles 
skang pulak ade fb, semakin menular lah sikap jeles meng-jeles 
boipren ke girlpren ke kene tag dlm gamba dah jeles jeles 
komen komen status pompuan or laki lain pun nak jeles 
hah sape ? aku ? mane adeeeeeeee =.=
hah, ape sengih sengih ? 
kau pun same kan, saje taknak ngaku. baik mengaku skang
tipu lah sape yg bace nih x de perasaan jeles. kompem kau berhati batu

oh maaf kepade sesape yg terase, serious xde niat 
sape mkn cili die terase pedasnye. eh kejap aku rase pedas,
 ok nak g minum air kejap, pedasssssssss sgt, BYE ! peace :D

2 comments:

Anonymous said...

jeles boleh jee..
tapi biar laa berpada2.. ;D

renung-renungkan selamat beramal..

Anonymous said...

Great posting. Tidak sabar untuk membaca yang berikutnya:)

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea