Monday, March 7, 2011

unit beruniform

Posted by asmiza at 11:01 PM
assalamualaikum && selamat malam  kpd non-muslim XD


ape yang korang pk bile ckp pasal zaman skolah ?
ponteng kelas ? aku ? oh tidak tidak :D
aku adalah pelajar yg baik time skolahh, ecehhh ;)

egat unit beruniform ? 
dulu time skola rendah, yg famous amous PBSM 
konon cite cite sume nak jd doktor kan
tp bukan buat ape pun 
setakat masuk, main ikat ikat anduh tu adela 
lepas tu buat buku log, kat depan kene ade biodata diri XD



masuk sekolah menengah PBSM penuh budak cine ngan india je
yg famous time tu mcm krs ke, x pun nk gempak sikit baju kadet polis
tp aku xnak la masuk tu, aku masuk pengakap
pengakap pun boleh tahan up jugak laa 



bile masuk pengakap, rajin la aku join kawad kaki, haha 
yess, meng-burn-kan-kulit-yg-tak-berape-putih nie :D
mcm mcm formation aku belajar
mane yg cantik tu, kaki same sume mmg semart lahhh 
tp mane yg buruk tu mmg out la 

mase aku form3, penah kene jadi pengerusi, 
whoaa, mcm x caye XD 
lepas tu yg ade jawatan kene try conduct mase kawad
sorang sorang die soh try nak pilih yg terbaik 
mmg aku la yg 1st kene test kan 
baru ckp, "DARI KIRI CEPAT JALAN"
 nak tau ape cikgu tu ckp kat aku ? ckg tu garang kott
die ckp aku mcm nak jual sayur, haha. bagusss
nasib la x bape nak malu sgt time tuu :P
lg pun bagus jugak, mmg aku taknak pun :D

so, nie la sikit cerie pasal unit berunform time skolah dulu :)
that's all, thanks for reading !


p/s : kdg-kdg, ego seseorang tu pun akan timbul jugak. renung2 kan & selamat beramal :)

3 comments:

Raji berkata said...

hahahah gle la =.="
jdi pengerusi
bnder yg ak taw senang diri ngn rehatkan diri jer
kalau hentak2 kaki confirm ak akan terlebih hentak
bab kawat of course kawat robot jdi pilihan ak
hahaha dem =.="

Anonymous said...

ego ?? ape plak ni..hehe

asmiza said...

raji : haha, x keh bla. ko mang x lyk ah gitu kn XD

anon : entry pnjg2 yg p/s gk die nmpk. heh

Monday, March 7, 2011

unit beruniform

assalamualaikum && selamat malam  kpd non-muslim XD


ape yang korang pk bile ckp pasal zaman skolah ?
ponteng kelas ? aku ? oh tidak tidak :D
aku adalah pelajar yg baik time skolahh, ecehhh ;)

egat unit beruniform ? 
dulu time skola rendah, yg famous amous PBSM 
konon cite cite sume nak jd doktor kan
tp bukan buat ape pun 
setakat masuk, main ikat ikat anduh tu adela 
lepas tu buat buku log, kat depan kene ade biodata diri XD



masuk sekolah menengah PBSM penuh budak cine ngan india je
yg famous time tu mcm krs ke, x pun nk gempak sikit baju kadet polis
tp aku xnak la masuk tu, aku masuk pengakap
pengakap pun boleh tahan up jugak laa 



bile masuk pengakap, rajin la aku join kawad kaki, haha 
yess, meng-burn-kan-kulit-yg-tak-berape-putih nie :D
mcm mcm formation aku belajar
mane yg cantik tu, kaki same sume mmg semart lahhh 
tp mane yg buruk tu mmg out la 

mase aku form3, penah kene jadi pengerusi, 
whoaa, mcm x caye XD 
lepas tu yg ade jawatan kene try conduct mase kawad
sorang sorang die soh try nak pilih yg terbaik 
mmg aku la yg 1st kene test kan 
baru ckp, "DARI KIRI CEPAT JALAN"
 nak tau ape cikgu tu ckp kat aku ? ckg tu garang kott
die ckp aku mcm nak jual sayur, haha. bagusss
nasib la x bape nak malu sgt time tuu :P
lg pun bagus jugak, mmg aku taknak pun :D

so, nie la sikit cerie pasal unit berunform time skolah dulu :)
that's all, thanks for reading !


p/s : kdg-kdg, ego seseorang tu pun akan timbul jugak. renung2 kan & selamat beramal :)

3 comments:

Raji berkata said...

hahahah gle la =.="
jdi pengerusi
bnder yg ak taw senang diri ngn rehatkan diri jer
kalau hentak2 kaki confirm ak akan terlebih hentak
bab kawat of course kawat robot jdi pilihan ak
hahaha dem =.="

Anonymous said...

ego ?? ape plak ni..hehe

asmiza said...

raji : haha, x keh bla. ko mang x lyk ah gitu kn XD

anon : entry pnjg2 yg p/s gk die nmpk. heh

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea