Thursday, November 25, 2010

DAY 1 : A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself

Posted by asmiza at 5:08 PM
latest pic time berfoya-foya bersame FATIN FARHANA :)

&&  let see my 15 interesting facts yg x bole dipisahkan dgn diri saye, check it out ! ;D

1. 1st of all, sesungguhnye saye MERAMAL ORG THRU MY OWN INSTINCT yg sedie ade &&
 slalunye betol weehhh. beware. huahua 

2. then, i'm HARDCORE STALKER. hardcore tau wehh, mark my word. nie siyes
 tak tipu punye. bangge pulak en spatot kene malu. haha :P

3. aku sangat BENCI KEPADE PENIPU. oh oh, yg nih tlg la paham mmg aku tak suke sgt sgt
even aku maafkan pon aku x kan lupe

4. yg ke-4, aku TAK SUKE ASAP. make jauhilah aku wahai mereke2 yg nak merokok di dpn aku. katekan TAKNAK ! 
open burning too, heishh. lemas lemas 

5. tak suke jgk tgk org MELUDAH MERATE RATE, tlg elakkan pliss. thanks. hee :)

6. aku sgt lah CEPAT TACINK ! yg nie aku cube jgk la nak elak tp tp 
iskk, susah laa. susah susah 

7. aku MUDAH MENANGIS. ahha, yup yup. sgt sgt senang menitiskan air mate
like mother like daughter. hee :P mak aku pon same. turun temurun agaknye ;)

8. yg ke-8, aku TAKUT SGT SGT KAT KUCING. haha serious takut. 
aku rase kalau die dtg kat aku die nak cakar cakar aku. grrr, ngeri !

9. aku akan tau even RAJIN OR TAK RAJIN pade stiap hari bile bangun dari tidur.  klau aku sedar && plan ape yg nak buat dr A to Z, then aku akan rajin sepanjang hari :)

10. aku AKU TAK SUKE TGK RUMAH BERSEPAH. plis plis jgn bg aku ngamuk. *dulu lg teruk aku rase, sampaikan katil aku x leh sape2 duduk, adik aku baru langkah masuk bilik aku dah kasi warning. ehee :P

11. aku cepat marah tapi tapi aku cepat COOL, dun worry ;D

12. aku SGT SUKE KPD SENI. ahha suke suke. mcm teringin nak creat something yg nampak wow, berseninye :)

13. i'm wearing speck actually but just pakai time aku menyapu(sbb tak nmpk habuk) , time dlm clas(nak tgk muke lecturer. hee) && time tgk tv(klau tv 2 jauh dr aku)

14. aku paling MALAS MENG-IRON BAJU. aku akn carik baju yg pling senang utk di iron. hee 

15. Last, aku sgt sgt jarang moody. klau aku moody sile dekat dgn aku sbb aku nak org sentiase ade && rapat ngn aku, so that aku x rase makin nk telan org. hee.

sekian, intersting ke ? ahaha. just state pe yg telintas kat fikiran aku. layannnn :)


24 comments:

fafa said...

yeah yeahh, kuat tacink, sgt tkut kucing sangat betul! haha

asmiza said...

haha. semue semue pon betol lahh :)

Sarah Lo said...

chengeng! mmg fakta! lol

asmiza said...

lol. nak buat mcm mane. ank mak :P

Amoi MiyaSya said...

heheh :D suke no 1 , no 2 , no 3 n no 4 , wani same je cam akk :)
hehhe ,

asmiza said...

yeay ! gip me 5. hehe . gang ah kite :D

soffea said...

kite byk same la as :) gimme 5* hehe.

dpt jugak tag nie. tp tak jwb lagi. wuhuuu..

anyway, sumenye interesting. suke :)

asmiza said...

wah wah. ramai jgk same prangai ngn kite nih. *gimme 5* , yeayy ! hehe

jwb jwb :)

thanks ;)

Sarah Lo said...

xnk giv me 5 kat kite ker? uhuk.

asmiza said...

huahua. nak gimme 5 jgk ek ? boleh boleh. tp which 1 from da list yg same wit u ? ahaha ;D

Sarah Lo said...

erk... tembam ader tak? wahahahaah

asmiza said...

alamak xdela pulak. 2 mmg fact yg da ramai tau n just tgk pic pon dpt agk. x jd interesting dah. haha :P

Sarah Lo said...

ah, yg penting you takde aset kesepetan i. ehek. :))

asmiza said...

so, u can take dis ques && answer. list all interesting facts bout u. sile sile. nak tau jgk ! haha :P

Sarah Lo said...

boleh eh? i nak curi, segan. mintak pon malu. since u dah beriye iye suruh sangat sangat!, soo what can i say, terpaksela turutkan kemahuan u too. ehek :P

asmiza said...

grr. excuse me dear. malu ? ergh . mengade ! haha. jgn malu jgn segan. boleh amek ape yg u rase nk amek. buat mcm rumah sndri. haha :P

Sarah Lo said...

dah buat mcm umah sendiri pon. nanti kiter buat. anyway, khamis depan I nak balik dah.. ekekekeke.

asmiza said...

ahhh. shut up ! :(

Sarah Lo said...

ahaha. alright la.. c ya ^^ my!

asmiza said...

huaaa. baik ! myt <3 :)

nashatia said...

like like like...ahaha
diz gurl is cengeng..kan as an?
kita serupa....

asmiza said...

haa. lagi sorang. gip me 5 sikit yokkk ! :D

nashatia said...

wawawa..paaap..hah,da give u 5.
haha...:P

asmiza said...

yeayyy ! :D

Thursday, November 25, 2010

DAY 1 : A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself

latest pic time berfoya-foya bersame FATIN FARHANA :)

&&  let see my 15 interesting facts yg x bole dipisahkan dgn diri saye, check it out ! ;D

1. 1st of all, sesungguhnye saye MERAMAL ORG THRU MY OWN INSTINCT yg sedie ade &&
 slalunye betol weehhh. beware. huahua 

2. then, i'm HARDCORE STALKER. hardcore tau wehh, mark my word. nie siyes
 tak tipu punye. bangge pulak en spatot kene malu. haha :P

3. aku sangat BENCI KEPADE PENIPU. oh oh, yg nih tlg la paham mmg aku tak suke sgt sgt
even aku maafkan pon aku x kan lupe

4. yg ke-4, aku TAK SUKE ASAP. make jauhilah aku wahai mereke2 yg nak merokok di dpn aku. katekan TAKNAK ! 
open burning too, heishh. lemas lemas 

5. tak suke jgk tgk org MELUDAH MERATE RATE, tlg elakkan pliss. thanks. hee :)

6. aku sgt lah CEPAT TACINK ! yg nie aku cube jgk la nak elak tp tp 
iskk, susah laa. susah susah 

7. aku MUDAH MENANGIS. ahha, yup yup. sgt sgt senang menitiskan air mate
like mother like daughter. hee :P mak aku pon same. turun temurun agaknye ;)

8. yg ke-8, aku TAKUT SGT SGT KAT KUCING. haha serious takut. 
aku rase kalau die dtg kat aku die nak cakar cakar aku. grrr, ngeri !

9. aku akan tau even RAJIN OR TAK RAJIN pade stiap hari bile bangun dari tidur.  klau aku sedar && plan ape yg nak buat dr A to Z, then aku akan rajin sepanjang hari :)

10. aku AKU TAK SUKE TGK RUMAH BERSEPAH. plis plis jgn bg aku ngamuk. *dulu lg teruk aku rase, sampaikan katil aku x leh sape2 duduk, adik aku baru langkah masuk bilik aku dah kasi warning. ehee :P

11. aku cepat marah tapi tapi aku cepat COOL, dun worry ;D

12. aku SGT SUKE KPD SENI. ahha suke suke. mcm teringin nak creat something yg nampak wow, berseninye :)

13. i'm wearing speck actually but just pakai time aku menyapu(sbb tak nmpk habuk) , time dlm clas(nak tgk muke lecturer. hee) && time tgk tv(klau tv 2 jauh dr aku)

14. aku paling MALAS MENG-IRON BAJU. aku akn carik baju yg pling senang utk di iron. hee 

15. Last, aku sgt sgt jarang moody. klau aku moody sile dekat dgn aku sbb aku nak org sentiase ade && rapat ngn aku, so that aku x rase makin nk telan org. hee.

sekian, intersting ke ? ahaha. just state pe yg telintas kat fikiran aku. layannnn :)


24 comments:

fafa said...

yeah yeahh, kuat tacink, sgt tkut kucing sangat betul! haha

asmiza said...

haha. semue semue pon betol lahh :)

Sarah Lo said...

chengeng! mmg fakta! lol

asmiza said...

lol. nak buat mcm mane. ank mak :P

Amoi MiyaSya said...

heheh :D suke no 1 , no 2 , no 3 n no 4 , wani same je cam akk :)
hehhe ,

asmiza said...

yeay ! gip me 5. hehe . gang ah kite :D

soffea said...

kite byk same la as :) gimme 5* hehe.

dpt jugak tag nie. tp tak jwb lagi. wuhuuu..

anyway, sumenye interesting. suke :)

asmiza said...

wah wah. ramai jgk same prangai ngn kite nih. *gimme 5* , yeayy ! hehe

jwb jwb :)

thanks ;)

Sarah Lo said...

xnk giv me 5 kat kite ker? uhuk.

asmiza said...

huahua. nak gimme 5 jgk ek ? boleh boleh. tp which 1 from da list yg same wit u ? ahaha ;D

Sarah Lo said...

erk... tembam ader tak? wahahahaah

asmiza said...

alamak xdela pulak. 2 mmg fact yg da ramai tau n just tgk pic pon dpt agk. x jd interesting dah. haha :P

Sarah Lo said...

ah, yg penting you takde aset kesepetan i. ehek. :))

asmiza said...

so, u can take dis ques && answer. list all interesting facts bout u. sile sile. nak tau jgk ! haha :P

Sarah Lo said...

boleh eh? i nak curi, segan. mintak pon malu. since u dah beriye iye suruh sangat sangat!, soo what can i say, terpaksela turutkan kemahuan u too. ehek :P

asmiza said...

grr. excuse me dear. malu ? ergh . mengade ! haha. jgn malu jgn segan. boleh amek ape yg u rase nk amek. buat mcm rumah sndri. haha :P

Sarah Lo said...

dah buat mcm umah sendiri pon. nanti kiter buat. anyway, khamis depan I nak balik dah.. ekekekeke.

asmiza said...

ahhh. shut up ! :(

Sarah Lo said...

ahaha. alright la.. c ya ^^ my!

asmiza said...

huaaa. baik ! myt <3 :)

nashatia said...

like like like...ahaha
diz gurl is cengeng..kan as an?
kita serupa....

asmiza said...

haa. lagi sorang. gip me 5 sikit yokkk ! :D

nashatia said...

wawawa..paaap..hah,da give u 5.
haha...:P

asmiza said...

yeayyy ! :D

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea