Monday, October 11, 2010

contest gojes wif shawl ;D

Posted by asmiza at 3:52 PM

aku di tag oleh seorang budak kicik bername wani. hee *jgn mara wani :P
oke oke. dye join contest nih && dye tag kat aku mende2 nih
so, aku pemalas orgnye. hehe :P 
akak x dpt la nak join contest nih ye wani, gud luck kat wani oke ;D

pape ponn . aku bg tau la cket syarat2 nak join contest nih oke ? ;D


1.syarat wajib la kan..sesape nak join kene la follow blog asya ni kan..kalau nak lagi cepat update dari asya,like je fan page blog ni..sume ni ade kat sidebar blog asya ni je..kan senang..hikhikhik

2. hanya 1 gambar sahaja diperlukan..xpayah banyak banyak..nanti juling plak mate asya nak cari pemenangnye..tau dah korang mmg gojes kan..em,gamba tu xkesah la nak edit ke,nak edot ke..janji gamba korang pakai shawl dgn gaya yg gojes ye..kalau korang kreatif,pakaila style shawl yg menarik..;)

3. peserta pompuan je yang layak bertanding..sebab ade ke lelaki yg nak pakai shawl? hikhikhik..setiap penyertaan boley la link kat bahagian komen2 kat entry ni okie! nanti asya akan update kat fan page Live::love::life.. :)

4. buat entry tentang contest ni kat blog korang,tempek la skali banner kat atas tuh kat sidebar blog korang..pastu sediakan sekali slogan yang bunyi2 cmni...[bunyi kerrrr..]
''saya nampak gojes pakai shawl ni sebab........''
(tak payah panjang panjang,malas nak bace..huahuahua)

5. tag kepade 3 org kawan..pompuan je taw!

6. tarikh tutup pintu : 10 Nov 2010..


7. hadiah : 2 helai shawl branded from Asyazain's Shop.. :)

gud luck si gadis gojes semua! :)





10 comments:

Sarah Lo said...

uuuuu~ shawl. hmmm. not my style~ huhu

asmiza said...

oke. i noe its not ur style. in addition ur abg AZ x suke kann kan ? haha ;P

Sarah Lo said...

warggh~ who cares about him anyway. LOL~ =P. I can wear the shawl, err its just dont suit me at all~~~ and plus~ its too panjang and have to lilit2 around my neck~ Hey, i may get choked and AZ will become duda, you know!!? ahahahahaahah ROTF

asmiza said...

ahahaha..dun care bout him..really ? i dun think so :P ..err..u da try on kan ? not bad la..comel.. ;) ..&& de skill how 2 wear so dat ur AZ x jd duda . LOL :P && klau choke pon, i noe CPR..eventho 2 ntok remove foreign body but 4 u, i'll try. haha :D

Sarah Lo said...

errr..of course i care about him plus youuu~ hehehe love you all so muchie! mwah~ ahaha. about cpr.. save it for ur dear N. wargh~ statement panas~ =P

i ll try it on one day, perhaps i need an assistant to wear it. watchiak~ ^^

asmiza said...

err..oke oke..love u so muchie 2 :D weet weet..woww..bombastik loba loba.. panas..ofcos i will save it 4 my dear..but its not limited 4 1 person xcept laki-laki i guess(ntok pompuan x kisa, laki nk sorg jekk mr.N wahaha)..n i bole jd ur assistnt if u sudi la kan :P

Sarah Lo said...

ahahahah. penutupnya. I ll try~ and saye izinkan kamu menjd pa saye. ahahahh. laparla. TC taw!

asmiza said...

haha. oritee. thanks thanks. nah amek double cheese burger 1 . wee. tc too ;D

Nsyzwni said...

yeah ! kecik + comel :P

asmiza said...

ececeh. yup yup. wani comel ;D

Monday, October 11, 2010

contest gojes wif shawl ;D


aku di tag oleh seorang budak kicik bername wani. hee *jgn mara wani :P
oke oke. dye join contest nih && dye tag kat aku mende2 nih
so, aku pemalas orgnye. hehe :P 
akak x dpt la nak join contest nih ye wani, gud luck kat wani oke ;D

pape ponn . aku bg tau la cket syarat2 nak join contest nih oke ? ;D


1.syarat wajib la kan..sesape nak join kene la follow blog asya ni kan..kalau nak lagi cepat update dari asya,like je fan page blog ni..sume ni ade kat sidebar blog asya ni je..kan senang..hikhikhik

2. hanya 1 gambar sahaja diperlukan..xpayah banyak banyak..nanti juling plak mate asya nak cari pemenangnye..tau dah korang mmg gojes kan..em,gamba tu xkesah la nak edit ke,nak edot ke..janji gamba korang pakai shawl dgn gaya yg gojes ye..kalau korang kreatif,pakaila style shawl yg menarik..;)

3. peserta pompuan je yang layak bertanding..sebab ade ke lelaki yg nak pakai shawl? hikhikhik..setiap penyertaan boley la link kat bahagian komen2 kat entry ni okie! nanti asya akan update kat fan page Live::love::life.. :)

4. buat entry tentang contest ni kat blog korang,tempek la skali banner kat atas tuh kat sidebar blog korang..pastu sediakan sekali slogan yang bunyi2 cmni...[bunyi kerrrr..]
''saya nampak gojes pakai shawl ni sebab........''
(tak payah panjang panjang,malas nak bace..huahuahua)

5. tag kepade 3 org kawan..pompuan je taw!

6. tarikh tutup pintu : 10 Nov 2010..


7. hadiah : 2 helai shawl branded from Asyazain's Shop.. :)

gud luck si gadis gojes semua! :)





10 comments:

Sarah Lo said...

uuuuu~ shawl. hmmm. not my style~ huhu

asmiza said...

oke. i noe its not ur style. in addition ur abg AZ x suke kann kan ? haha ;P

Sarah Lo said...

warggh~ who cares about him anyway. LOL~ =P. I can wear the shawl, err its just dont suit me at all~~~ and plus~ its too panjang and have to lilit2 around my neck~ Hey, i may get choked and AZ will become duda, you know!!? ahahahahaahah ROTF

asmiza said...

ahahaha..dun care bout him..really ? i dun think so :P ..err..u da try on kan ? not bad la..comel.. ;) ..&& de skill how 2 wear so dat ur AZ x jd duda . LOL :P && klau choke pon, i noe CPR..eventho 2 ntok remove foreign body but 4 u, i'll try. haha :D

Sarah Lo said...

errr..of course i care about him plus youuu~ hehehe love you all so muchie! mwah~ ahaha. about cpr.. save it for ur dear N. wargh~ statement panas~ =P

i ll try it on one day, perhaps i need an assistant to wear it. watchiak~ ^^

asmiza said...

err..oke oke..love u so muchie 2 :D weet weet..woww..bombastik loba loba.. panas..ofcos i will save it 4 my dear..but its not limited 4 1 person xcept laki-laki i guess(ntok pompuan x kisa, laki nk sorg jekk mr.N wahaha)..n i bole jd ur assistnt if u sudi la kan :P

Sarah Lo said...

ahahahah. penutupnya. I ll try~ and saye izinkan kamu menjd pa saye. ahahahh. laparla. TC taw!

asmiza said...

haha. oritee. thanks thanks. nah amek double cheese burger 1 . wee. tc too ;D

Nsyzwni said...

yeah ! kecik + comel :P

asmiza said...

ececeh. yup yup. wani comel ;D

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea