Saturday, October 16, 2010

bile aku ckp aku malas, mknenye aku mmg malas =_=

Posted by asmiza at 1:28 AM
assalamualaikum

1st of all nak ckp hip hip hooreyyy :D
FINAL DONE !
tapi mcm mcm jawapan aku bg kali nih punye exam



bace sume dahh 
tp kua susah jugak kann 
nak wat cane 
redha je lahhh :D

memang laa final is over 
tapi tapi 
ohhh practical is coming  
MySpace
i got htaa again n again n again ..fuhh 
&& 4 dis coming prac, aku dpt ward 8C
medical male ward && bile org tanye aku dpt mane , aku jwb 8C
& u noe wat dorg akan ckp "abislahh ko"
oke oke..majority ye..8 out of 10 ..huu..sabo je laaa
so wait & see ;D

tapi tapi yg aku rase skang nih 
malas yang teramat sgt nak pegi practikal +_+
sesangat sangat sangat
practikal kcau ari munggu aku..grrrr !
ahad aku kene keje :(

taknak taknak !
boleh tak ponteng je practikal tuh ?
iskkk. x bole laaaa..
tp malas sgt nihh 
ape nak buat  ?





2 comments:

nashatia said...

no mlas2 ae dear..rjin..chaiyok3!!!!

asmiza said...

adoiii. malas sgt. huuu +_+

Saturday, October 16, 2010

bile aku ckp aku malas, mknenye aku mmg malas =_=

assalamualaikum

1st of all nak ckp hip hip hooreyyy :D
FINAL DONE !
tapi mcm mcm jawapan aku bg kali nih punye exam



bace sume dahh 
tp kua susah jugak kann 
nak wat cane 
redha je lahhh :D

memang laa final is over 
tapi tapi 
ohhh practical is coming  
MySpace
i got htaa again n again n again ..fuhh 
&& 4 dis coming prac, aku dpt ward 8C
medical male ward && bile org tanye aku dpt mane , aku jwb 8C
& u noe wat dorg akan ckp "abislahh ko"
oke oke..majority ye..8 out of 10 ..huu..sabo je laaa
so wait & see ;D

tapi tapi yg aku rase skang nih 
malas yang teramat sgt nak pegi practikal +_+
sesangat sangat sangat
practikal kcau ari munggu aku..grrrr !
ahad aku kene keje :(

taknak taknak !
boleh tak ponteng je practikal tuh ?
iskkk. x bole laaaa..
tp malas sgt nihh 
ape nak buat  ?





2 comments:

nashatia said...

no mlas2 ae dear..rjin..chaiyok3!!!!

asmiza said...

adoiii. malas sgt. huuu +_+

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea