Wednesday, September 15, 2010

beraye di kg ;D

Posted by asmiza at 2:23 AM
assalamualaikum :)
dah raye ke bape da nih da kann 
so, raye kali nih plan nak beraye kat perak tak jd 
tuka plan ke kedah atas sebab2 tetentu ;)
kedah ngn perak ? 
aku lg suke beraye di kedah sbb lg ramai cousin yg rapat ngn aku . hee 

raye petame agak kebosanan lahh pagi tuh 
duduk menepek kat umah 
ade la pegi bejalan dekat umah sdare2 yg sbelah2 umah nenek aku tuh
pastu disebabkan kebosanan yg melampau 
makenye kami pon gerak ke umah makngah 
x jauh mane pon , dlm 30mnt cam 2 je
so, pegi 2 ayah ajak pulak pegi candi lembah bujang 
so, kitorang pon pegi ah melawat 
x dpt msuk pon gallery dye sbb 1st raye kann 
tp kat luar2 pon cantekk jgk :)

raye ke 3 && 4 ade kenduri :)
ptg raye ke4 tuh pegi perak pulakk


ngn cousin yg pling rapat ;D
kak akmal n kak syuhaida :)
kat candi

nih gatai nak berinai.. haha ..bia la kann. 
klau dulu aku kecik2 tiap kali blik kg mesti berinai.. haha :D

yg mane pling comel ? hee ;D


sape lagi gemuk ? tlg ah ckp budak jambu 2.. haha :P

so, raye kali nih duet raye x seberape 
yela kann..sdare mare bg lahh
klau pegi umah org laen tuh mane bg ponn
ape ? dorang egat aku nih dah keje ke ?
dorang tatau ke yg aku nih kais pg mkn tgahari kais ptg mkn mlm ? =_=

bebanyak2 time kaseh kat makteh tecinte
dye mskkn tomyam kat aku 
raye petame aku egat dye wat tomyam sbb stiap kali raye 1st dye wat tomyam
dgn berkobar2 aku pegi umah tetibe xde tomyam ..isk..hampenye :(
tp dye tau aku punye kehampaan tuh 
make , ari aku nak blik dye wat tomyam periuk besaaa punyee
nah kauu..mkn puas puas.. mmg puas.. haha :D

tp yg pastinye raye nih selua aku mkin ketat
time bulan pose longgar bukan main lagi .. ish T_T
perut mmg overload .. 
pastuh mulelah 24 jam dok lam tandas tuhh
tandas pon taknak trime aku.. huuu . sedihh 

pape pun sempene raye nih 
berhati2 d jln raye 
egatlah org tesayang :D

2 comments:

soffea said...

bestnye berinai.. lame tak berinai~

nway.. selamat ari raye ye ;)

asmiza said...

bes bes :)
slamat ari raye jgk soffea :)

Wednesday, September 15, 2010

beraye di kg ;D

assalamualaikum :)
dah raye ke bape da nih da kann 
so, raye kali nih plan nak beraye kat perak tak jd 
tuka plan ke kedah atas sebab2 tetentu ;)
kedah ngn perak ? 
aku lg suke beraye di kedah sbb lg ramai cousin yg rapat ngn aku . hee 

raye petame agak kebosanan lahh pagi tuh 
duduk menepek kat umah 
ade la pegi bejalan dekat umah sdare2 yg sbelah2 umah nenek aku tuh
pastu disebabkan kebosanan yg melampau 
makenye kami pon gerak ke umah makngah 
x jauh mane pon , dlm 30mnt cam 2 je
so, pegi 2 ayah ajak pulak pegi candi lembah bujang 
so, kitorang pon pegi ah melawat 
x dpt msuk pon gallery dye sbb 1st raye kann 
tp kat luar2 pon cantekk jgk :)

raye ke 3 && 4 ade kenduri :)
ptg raye ke4 tuh pegi perak pulakk


ngn cousin yg pling rapat ;D
kak akmal n kak syuhaida :)
kat candi

nih gatai nak berinai.. haha ..bia la kann. 
klau dulu aku kecik2 tiap kali blik kg mesti berinai.. haha :D

yg mane pling comel ? hee ;D


sape lagi gemuk ? tlg ah ckp budak jambu 2.. haha :P

so, raye kali nih duet raye x seberape 
yela kann..sdare mare bg lahh
klau pegi umah org laen tuh mane bg ponn
ape ? dorang egat aku nih dah keje ke ?
dorang tatau ke yg aku nih kais pg mkn tgahari kais ptg mkn mlm ? =_=

bebanyak2 time kaseh kat makteh tecinte
dye mskkn tomyam kat aku 
raye petame aku egat dye wat tomyam sbb stiap kali raye 1st dye wat tomyam
dgn berkobar2 aku pegi umah tetibe xde tomyam ..isk..hampenye :(
tp dye tau aku punye kehampaan tuh 
make , ari aku nak blik dye wat tomyam periuk besaaa punyee
nah kauu..mkn puas puas.. mmg puas.. haha :D

tp yg pastinye raye nih selua aku mkin ketat
time bulan pose longgar bukan main lagi .. ish T_T
perut mmg overload .. 
pastuh mulelah 24 jam dok lam tandas tuhh
tandas pon taknak trime aku.. huuu . sedihh 

pape pun sempene raye nih 
berhati2 d jln raye 
egatlah org tesayang :D

2 comments:

soffea said...

bestnye berinai.. lame tak berinai~

nway.. selamat ari raye ye ;)

asmiza said...

bes bes :)
slamat ari raye jgk soffea :)

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea