Sunday, August 1, 2010

mereka terkejut. kenape ?

Posted by asmiza at 11:14 AM




semalam baru pas im ngn 1 of my old fren 
yesss. sgt sgt lame dah x jumpe 
almost 5 years kott
dye jgk merangkap kwn aku since skolah rendah lagi 
&& of course bile ckp je skolah rendah aku sure dorang pon kenal nabil
(mcm lah femes sgt dye. x pon :P )
sape nabil ? *tepuk dade tanye selere. weet weet ;D

okayy okaayy
berbalik ke cerite
bile dorang skolah rendah same ngan aku 
da same ques by them
camne kau boleh dgn dye ? sejak bile ?
aku terkejut laaa +_+
ohhoo
sbb 2 ke im aku ? klau x tamo im eh
 *minda berkate2 hati tertanye(poyo gile ayat :p )
eishh. x baek lahh aku nih. org 2 eklas =_=

entah laa
klau aku jadi dorang ponn mybe soalan yg same jgk kott klua dr mulut aku nih 
yela kann. membe skola rendah, mase 2 mane ade cintan cintun nih 
adela jgk bagi mereke2 yg gatal *tlg jgn terse ;)
i'm not included. bahahaha *poyo ;P

*********************************************************************************************

okayy 
babak romantik dah bermule 
under age jgn bace :P
kitorang nih actually tanpe diduge. yeke ? haha :P
skolah rendah je same 
then time dajah 5 aku pindah 
pastuh langsung x penah jumpe lahh 
nak dekat 7 taon jgk kot baru jumpe balikk
lepas tuh laaa baru rapat ;)

haha. dah dah 2 je ceritenye 
mane boleh cite detail2 
nak tau detail meh dtg jumpe aku, aku cite 
erkk. adeke org nak tau cite aku ? HAHA 

okayy. itu saje untuk entry kali ini 

P/s : pecah kace pecah gelas,
       sudah bace arap balas.
*teringat mase kecik2 dulu men pas2 surat kat kwn :P



0 comments:

Sunday, August 1, 2010

mereka terkejut. kenape ?





semalam baru pas im ngn 1 of my old fren 
yesss. sgt sgt lame dah x jumpe 
almost 5 years kott
dye jgk merangkap kwn aku since skolah rendah lagi 
&& of course bile ckp je skolah rendah aku sure dorang pon kenal nabil
(mcm lah femes sgt dye. x pon :P )
sape nabil ? *tepuk dade tanye selere. weet weet ;D

okayy okaayy
berbalik ke cerite
bile dorang skolah rendah same ngan aku 
da same ques by them
camne kau boleh dgn dye ? sejak bile ?
aku terkejut laaa +_+
ohhoo
sbb 2 ke im aku ? klau x tamo im eh
 *minda berkate2 hati tertanye(poyo gile ayat :p )
eishh. x baek lahh aku nih. org 2 eklas =_=

entah laa
klau aku jadi dorang ponn mybe soalan yg same jgk kott klua dr mulut aku nih 
yela kann. membe skola rendah, mase 2 mane ade cintan cintun nih 
adela jgk bagi mereke2 yg gatal *tlg jgn terse ;)
i'm not included. bahahaha *poyo ;P

*********************************************************************************************

okayy 
babak romantik dah bermule 
under age jgn bace :P
kitorang nih actually tanpe diduge. yeke ? haha :P
skolah rendah je same 
then time dajah 5 aku pindah 
pastuh langsung x penah jumpe lahh 
nak dekat 7 taon jgk kot baru jumpe balikk
lepas tuh laaa baru rapat ;)

haha. dah dah 2 je ceritenye 
mane boleh cite detail2 
nak tau detail meh dtg jumpe aku, aku cite 
erkk. adeke org nak tau cite aku ? HAHA 

okayy. itu saje untuk entry kali ini 

P/s : pecah kace pecah gelas,
       sudah bace arap balas.
*teringat mase kecik2 dulu men pas2 surat kat kwn :P



No comments:

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea