Tuesday, July 13, 2010

cerita tentang kawan

Posted by asmiza at 6:59 PM
hey kawann
tau x aku terase ngan kau ?
aku selalu sgt terase ngan kauu 
aku sgt sgt x paham ngan kauu 
kau selalu moody 
tp yg aku x paham kau slalu moody dgn aku ?
nape wehh ?
aku ade buat salah ke ?
kdg2 aku rase besalah sgt 
tp bile aku pk nape aku nak besalah sbb aku x buat salah pon =_=
siyes ahh 
aku nak nanges wehh klau tetibe kauu moody 
aku rase mcm 'err, aku ade buat salah ke ?'
kdg2 aku rase kau mcm x puas hati ngn aku 
ntah laa nape aku pk camnih 
banyak mende yg kau buat, aku rase saket hati 
tp aku saba saba && saba 
aku rase kauu sedar klau aku terase 
tp kau buat2 x tahu je kann
kau tau x ? 
sepanjang aku kenal ko,
ko ego la kawan 
sorii kawan 
aku syg kat kau wehh
tp aku x tau laa 
kdg2 aku bole terime kdg2 aku x bole terime ahh :((
aku x penah cite kat sape2 pasal mende nih 
sbb aku rase 2 x penting laa
aku kwn kau & baek ngan kau 
tp td aku dah *terbgtau kat someone yg mybe aku bole pecaye jgkk
sori lagi kwn :(
tp aku jus bgtau yg aku tacink ngn kauu 
sebab ape 2 bialah aku je yg tau :)
x sedap la kan same2 kawan 
aku sayang kau lahh :)
sorryyy sangat 

*************************************************

okay okay 
statement kat atas tuh hanye monolog aku sndiri 
adekah sbb aku telalu cpt tacink or mmg patut aku tacink pasal sume nih ?
kdg2 aku rase mcm kene pijak kepale pon ade
bkn sbb ape tp sbb aku terime je sume yg belaku kat aku 
penah rase nak jadi ego tp 2 bkn diri aku
bkn aku nak ckp yg aku baik, tp ngn ego aku rase lg saket hati !
err. aku x salahkan sesape
mungkin nie salah aku sendiri 
maybe aku x sedar ke kan ?
mane lahh tau kan 
at least, aku jadi diri aku sendiri :)
aku suke bekawan but x suke bemusuh. xde istilah musuh lam kamus hidup aku ;)
kite x bole benci org kann ? nnt lagi ramai yg benci kite 
so, aku x penah nak benci2 org :)

0 comments:

Tuesday, July 13, 2010

cerita tentang kawan

hey kawann
tau x aku terase ngan kau ?
aku selalu sgt terase ngan kauu 
aku sgt sgt x paham ngan kauu 
kau selalu moody 
tp yg aku x paham kau slalu moody dgn aku ?
nape wehh ?
aku ade buat salah ke ?
kdg2 aku rase besalah sgt 
tp bile aku pk nape aku nak besalah sbb aku x buat salah pon =_=
siyes ahh 
aku nak nanges wehh klau tetibe kauu moody 
aku rase mcm 'err, aku ade buat salah ke ?'
kdg2 aku rase kau mcm x puas hati ngn aku 
ntah laa nape aku pk camnih 
banyak mende yg kau buat, aku rase saket hati 
tp aku saba saba && saba 
aku rase kauu sedar klau aku terase 
tp kau buat2 x tahu je kann
kau tau x ? 
sepanjang aku kenal ko,
ko ego la kawan 
sorii kawan 
aku syg kat kau wehh
tp aku x tau laa 
kdg2 aku bole terime kdg2 aku x bole terime ahh :((
aku x penah cite kat sape2 pasal mende nih 
sbb aku rase 2 x penting laa
aku kwn kau & baek ngan kau 
tp td aku dah *terbgtau kat someone yg mybe aku bole pecaye jgkk
sori lagi kwn :(
tp aku jus bgtau yg aku tacink ngn kauu 
sebab ape 2 bialah aku je yg tau :)
x sedap la kan same2 kawan 
aku sayang kau lahh :)
sorryyy sangat 

*************************************************

okay okay 
statement kat atas tuh hanye monolog aku sndiri 
adekah sbb aku telalu cpt tacink or mmg patut aku tacink pasal sume nih ?
kdg2 aku rase mcm kene pijak kepale pon ade
bkn sbb ape tp sbb aku terime je sume yg belaku kat aku 
penah rase nak jadi ego tp 2 bkn diri aku
bkn aku nak ckp yg aku baik, tp ngn ego aku rase lg saket hati !
err. aku x salahkan sesape
mungkin nie salah aku sendiri 
maybe aku x sedar ke kan ?
mane lahh tau kan 
at least, aku jadi diri aku sendiri :)
aku suke bekawan but x suke bemusuh. xde istilah musuh lam kamus hidup aku ;)
kite x bole benci org kann ? nnt lagi ramai yg benci kite 
so, aku x penah nak benci2 org :)

No comments:

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea