Sunday, July 11, 2010

Battle Royale

Posted by asmiza at 3:22 AM



                                            

Do you ever watch Battle Royale before?
i juz watched dis movie && must say da movie was scarryy marryy
but one thing for sure , i loikeee cerite2 seram. x caye ke ? u must . hoho :P
I kept asking myself many times before, "betul ke kau suke cite seram ? kau tak takutke ?"
&& yess, aku suke :)
even aku nih seorang yg agak penakut. agak ke ?
hah, bukann, sgt penakut but bukan takut nak tgk cerite2 mcm tuh 
err, sounds riak kah ? 
no no, jus nak btau da truth ape yg aku suke :)
okayy okayy
back to da story, cite nih besh 
yg pastinye bukan cite hantu tauu
nih cite bunuh2
actually, it was a game  
tatau lahh nak bayangkan klau kat negare kite ade game yg camnih
err. korang nak tau full sile tonton cerite ini :))
sekian...


0 comments:

Sunday, July 11, 2010

Battle Royale




                                            

Do you ever watch Battle Royale before?
i juz watched dis movie && must say da movie was scarryy marryy
but one thing for sure , i loikeee cerite2 seram. x caye ke ? u must . hoho :P
I kept asking myself many times before, "betul ke kau suke cite seram ? kau tak takutke ?"
&& yess, aku suke :)
even aku nih seorang yg agak penakut. agak ke ?
hah, bukann, sgt penakut but bukan takut nak tgk cerite2 mcm tuh 
err, sounds riak kah ? 
no no, jus nak btau da truth ape yg aku suke :)
okayy okayy
back to da story, cite nih besh 
yg pastinye bukan cite hantu tauu
nih cite bunuh2
actually, it was a game  
tatau lahh nak bayangkan klau kat negare kite ade game yg camnih
err. korang nak tau full sile tonton cerite ini :))
sekian...


No comments:

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea