Saturday, June 26, 2010

pelbagai cerita di jerantut :)

Posted by asmiza at 1:02 AM
akhirnya berakhirlah pelbagai suka dan duka di jerantut :)
esok bas amek dan kembali semula ke kuantan
rindu kuantan lahhh.haha
okayy okayyy
nak cerite psal kat jerantut nihh
rapat dgn kwn2 yg x penah rapat sblm nihh
bes jgk lahh
mule mule smpai dgn rumahnye yg lintang pukang ditingglkan oleh junior2
pergaduhan sesame kaumm
oh oh 
ini sgt2 memalukann
*yg penting aku x telibat
&& kes kecurian yg baru belaku 
kenape lah nak mencuri 
dose je dpt kann
x reti la akuu 
heisshhh
curik plak unifom 
segale undrware undwore
oh my
gileee lah dorang nih 
last day, blik keje dihidang soto dimasak oleh kaksu 
sedap sedap :)
abis cerite kat rumah cerite plak kat hospital
klau kat hosp mcm biase la kan
hidup sbg student nih mmg kene bnyk2 besaba 
kene marah2 tuhhh
mmg semue kene lahh
kdg tuh sala staf nurse tp student jgk disalahkn
nak wat camne 
kami hanye menumpangkann
tp ade jgk staf2 yg baek2, syukurlahh 2
nak letak gmba2 tp next post lah yee
mcm dah panjang la entry nihhh :)


p/s : rindu air jambu pkcik depan hospital. hahah :))

0 comments:

Saturday, June 26, 2010

pelbagai cerita di jerantut :)

akhirnya berakhirlah pelbagai suka dan duka di jerantut :)
esok bas amek dan kembali semula ke kuantan
rindu kuantan lahhh.haha
okayy okayyy
nak cerite psal kat jerantut nihh
rapat dgn kwn2 yg x penah rapat sblm nihh
bes jgk lahh
mule mule smpai dgn rumahnye yg lintang pukang ditingglkan oleh junior2
pergaduhan sesame kaumm
oh oh 
ini sgt2 memalukann
*yg penting aku x telibat
&& kes kecurian yg baru belaku 
kenape lah nak mencuri 
dose je dpt kann
x reti la akuu 
heisshhh
curik plak unifom 
segale undrware undwore
oh my
gileee lah dorang nih 
last day, blik keje dihidang soto dimasak oleh kaksu 
sedap sedap :)
abis cerite kat rumah cerite plak kat hospital
klau kat hosp mcm biase la kan
hidup sbg student nih mmg kene bnyk2 besaba 
kene marah2 tuhhh
mmg semue kene lahh
kdg tuh sala staf nurse tp student jgk disalahkn
nak wat camne 
kami hanye menumpangkann
tp ade jgk staf2 yg baek2, syukurlahh 2
nak letak gmba2 tp next post lah yee
mcm dah panjang la entry nihhh :)


p/s : rindu air jambu pkcik depan hospital. hahah :))

No comments:

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea