Tuesday, May 25, 2010

23rd May 2010

Posted by asmiza at 10:42 PM
Actually dah bape kali nak update, tp asal on je tatau nak mule tang mane. HAHA. okay 23rd May birhtday mak :) Happy birthday mak. semoga dipanjangkan umur&&dimurahkan rezeki. Love u ! ^^ . Pegi kua mkn2 dengan family tersygs tapi sehari sblm bufday mak coz on 23rd tuh ade mende nak wat :)

next....
BBQ oh BBQ . akhirnya semua berjalan lancar. bersyukur sgt2 :) . plan yg mulenye juz nak wat kat templekai yg jaraknya 10 mnt je dr rumah tp last2 tuka kat ulu yam atas persetujuan ramai. okay laa. acap sharp smpai umah wani kol 7. gile awal laah. ak kol 7.30 baru tehegeh2 nak mnd. HAHA. kol 8 di angkut oleh SITI SARAH HAIRUL ERWAN merangkap awek c acap terus kumpul kat umah mamat. Afiq yg paling lambat sebab pegi amek adila kat sentul. tunggu punye tunggu nak kat kol 9 jgk laa gerak.


on da way...

kereta dipandu oleh oleh sara bertemankan acap disebelah sbg pemerhati. HAHA :D . lg 2 kete, Afiq and Ali, bergerak laa kitorg and Alhamdulillah selamat smpai :) . 

after that...

sesampainye kitorg mulelah operasi mencarik tempat yg susuai and bile dah jumpe upacara menghidupkan api semua 2 kerja bdk2 laki laa kann :) . so, bermulalah semuanya. okayh ! korang best ! rindu gile semue. mcm2 cerite laa bkk. itu ini itu ini. gadoh2 x penah tggl esp c sally ngan c nizam. kawen jgk korang 2 kang. dr skolah same je. HAHA. yg nizam mulut 2 penah benti nak bebel. mcm mak2 membebel wehh. c sara n acap x benti2 kene nyakat. si sal pon same. yg laen2 bkk cite msing2 laa :) . extremely enjoy :D 

dah penat makan2 borak2, kitorang pon pegilaa berendam..yg bdk2 laki ade opkos ah mnd kann. lps merepek meraban semue, jam dah nak kat kol 3. Afiq ponn berbunyik " bile nak balik ni weh ? " . && mulelah pulak sesi kemas mengemas. 

b4 balik 2 begamba suda semestinye. mane bole pisahkan kitorang ngan kamera kann kann ? :D . dgn bantuan pakcik goreng pisang gamba kitorang pon diambil ^___^

&& ni lah antare gmba2 yg sempat diambil. bkn semue laa. gile kau nak msk semue :) 

ak n wani as gitarist && fiza yunalis II . cool u :D

girls ^^

alaah. tenet slow, so gamba2 laen nnt2 laa :)

0 comments:

Tuesday, May 25, 2010

23rd May 2010

Actually dah bape kali nak update, tp asal on je tatau nak mule tang mane. HAHA. okay 23rd May birhtday mak :) Happy birthday mak. semoga dipanjangkan umur&&dimurahkan rezeki. Love u ! ^^ . Pegi kua mkn2 dengan family tersygs tapi sehari sblm bufday mak coz on 23rd tuh ade mende nak wat :)

next....
BBQ oh BBQ . akhirnya semua berjalan lancar. bersyukur sgt2 :) . plan yg mulenye juz nak wat kat templekai yg jaraknya 10 mnt je dr rumah tp last2 tuka kat ulu yam atas persetujuan ramai. okay laa. acap sharp smpai umah wani kol 7. gile awal laah. ak kol 7.30 baru tehegeh2 nak mnd. HAHA. kol 8 di angkut oleh SITI SARAH HAIRUL ERWAN merangkap awek c acap terus kumpul kat umah mamat. Afiq yg paling lambat sebab pegi amek adila kat sentul. tunggu punye tunggu nak kat kol 9 jgk laa gerak.


on da way...

kereta dipandu oleh oleh sara bertemankan acap disebelah sbg pemerhati. HAHA :D . lg 2 kete, Afiq and Ali, bergerak laa kitorg and Alhamdulillah selamat smpai :) . 

after that...

sesampainye kitorg mulelah operasi mencarik tempat yg susuai and bile dah jumpe upacara menghidupkan api semua 2 kerja bdk2 laki laa kann :) . so, bermulalah semuanya. okayh ! korang best ! rindu gile semue. mcm2 cerite laa bkk. itu ini itu ini. gadoh2 x penah tggl esp c sally ngan c nizam. kawen jgk korang 2 kang. dr skolah same je. HAHA. yg nizam mulut 2 penah benti nak bebel. mcm mak2 membebel wehh. c sara n acap x benti2 kene nyakat. si sal pon same. yg laen2 bkk cite msing2 laa :) . extremely enjoy :D 

dah penat makan2 borak2, kitorang pon pegilaa berendam..yg bdk2 laki ade opkos ah mnd kann. lps merepek meraban semue, jam dah nak kat kol 3. Afiq ponn berbunyik " bile nak balik ni weh ? " . && mulelah pulak sesi kemas mengemas. 

b4 balik 2 begamba suda semestinye. mane bole pisahkan kitorang ngan kamera kann kann ? :D . dgn bantuan pakcik goreng pisang gamba kitorang pon diambil ^___^

&& ni lah antare gmba2 yg sempat diambil. bkn semue laa. gile kau nak msk semue :) 

ak n wani as gitarist && fiza yunalis II . cool u :D

girls ^^

alaah. tenet slow, so gamba2 laen nnt2 laa :)

No comments:

 

asmiza's Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea